Ο Κουρουμπλής μάλλον έχει και άλλου πρόβλημα : «Γιατί Να Μην Κάνει Μπάνιο Ο Κόσμος;» [Βίντεο]
Ο Κουρουμπλής μάλλον άλλου έχει πρόβλημα : «Γιατί Να Μην Κάνει Μπάνιο Ο Κόσμος;» [Βίντεο]

Nα καθησυχάσει λουόμενους και κατοίκους του παραλιακού μετώπου προσπάθησε το βράδυ της Πέμπτης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Παναγιώτης Κουρουμπλής πρώην πασοκος και πρώην κομμουνιστής κλασική διαδρομή αριστερών οι οποίοι ειναι κομμουνιστές, το ίδιο πράγμα ειναι κομμουνιστές αριστεροί, αλλα ειναι τοσο ηλίθιοι που ούτε οι ίδιοι δεν το ξέρουν! για να λέμε την αλήθεια χρήσιμοι ηλίθιοι, γιατί οι αληθινοί κομμουνιστές αριστεροί ειναι κάτι άλλο!

Ο υπουργός Ναυτιλίας δέχθηκε ερώτηση στη συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ για το αν ο κόσμος θα πρέπει το επόμενο διάστημα να μην κάνει μπάνιο ή να μην ψαρεύει στις περιοχές που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα.

«Γιατί να μην κάνει μπάνιο ο κόσμος;», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Εγώ πιστεύω ότι είναι ασφαλείς οι πολίτες».

Στη συνέχεια δέχθηκε ανάλογη ερώτηση και για τις ακτές του Αλίμου, του Παλαιού Φαλήρου και της Γλυφάδας και είπε: «Σε ένα μήνα από τώρα, ήδη εδώ και δύο-τρεις μέρες έχουμε ζητήσει από το Ινστιτούτο θαλάσσιου περιβάλλοντος να ξεκινήσει τις μετρήσεις γιατί τα έχουμε προβλέψει όλα. Στο τέλος του μήνα θα δούμε τι αποτέλεσμα θα έχουμε και τότε θα με φωνάξετε και θα μου πείτε κ. Κουρουμπλή αυτά είναι τα στοιχεία».

Αφού πήγε και είδε με τα μάτια του ότι όλα είναι εντάξει, τοτε μπορείτε να πάτε άφοβα για μπάνιο παντού!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications