Περίεργος θάνατος και τρομεροί τραυματισμοί μιας ηλικιωμένης γυναίκας από τη Βραζιλία

Το πρωί της 24ης Ιουνίου 1999, στην πόλη Santa Isabel, κοντά στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, μια 25χρονη γυναίκα, η Sonia Aparecida Da Rocha, πήγε στο δωμάτιο της ηλικιωμένης πεθεράς της για να της παει τον καφέ. Ηταν 70 ετών και ήταν άρρωστη για μεγάλο χρονικό διάστημα και χρειαζόταν ιδιαίτερη φροντίδα, γι' αυτό και δεν σηκώνοταν σχεδόν ποτέ από το κρεβάτι.

Η Σόνια την πρόσεχε κάθε μέρα. Εκείνο το πρωί, στις οκτώ, η Σόνια είδε ότι η γριά ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι εντελώς ακίνητη, σαν νεκρή. Φώναξε το όνομά της πολλές φορές, αλλά δεν κουνήθηκε, γι' αυτό η Σόνια φοβήθηκε και έτρεξε να τηλεφωνήσει στον σύζυγό της Manoel Edvaldo Da Silve ο οποίος εργαζόταν ως δημοσιογράφος. Πριν φύγει από το σπίτι, η Σόνια πήρε μαζί της τη μικρή της κόρη και κλείδωσε προσεκτικά την πόρτα. Ενώ πήγε στον σύζυγό της και του είπε για τον θάνατο της πεθεράς της, πέρασαν περίπου 40 λεπτά, η Σόνια, η κόρη και ο σύζυγός της επέστρεψαν σπίτι.

Όταν ο Μανοέλ μπήκε στο δωμάτιο της πάγωσε σοκαρισμένος: το σώμα της πεθεράς του ήταν ακόμα ξαπλωμένο στο κρεβάτι, αλλά όλη η σάρκα είχε εξαφανιστεί από το πρόσωπο της ηλικιωμένης γυναίκας, μαζί με τη μύτη, το ένα αυτί και τα μάτια της. Μόνο μικρά κομμάτια κρέατος έμειναν στα κόκαλα. Φωτογραφίες από τη σκηνή που τράβηξε η αστυνομία έκαναν το γύρο του Διαδικτύου και εξακολουθούν να προκαλούν αναστάτωση, ακόμα και όταν είναι αποχρωματισμένες.

Έμοιαζε σαν να είχε κοπεί η σάρκα με ένα πολύ κοφτερό όργανο, σαν με ένα χειρουργικό όργανο, και δεν έμεινε ούτε κόκκος αίματος ούτε στο μαξιλάρι ούτε στο σεντόνι! Η αστυνομία που έφτασε εξέτασε το πτώμα, το πήγε στο νεκροτομείο για εξέταση και σύντομα βγήκε η ετυμηγορία: η ηλικιωμένη γυναίκα πέθανε από διπλή πνευμονία και σηπτικό σοκ και το πρόσωπό της ροκανίστηκε από τρωκτικά, πιθανότατα αρουραίους.

Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι πίστεψαν αυτήν την εκδοχή, συμπεριλαμβανομένων πολλών αστυνομικών και ειδικά της Σόνια: «Στα τρία χρόνια που ζω σε αυτό το σπίτι, δεν έχω δει ούτε έναν αρουραίο ή ποντίκι, νόμιζα ότι μπορεί να είναι οξύ ή ακόμα και κάτι από άλλο κόσμο», είπε.

Οι γείτονες ισχυρίστηκαν επίσης ότι δεν υπήρχαν ποτε πολλά τρωκτικά εδώ που θα μπορούσαν να ροκανίσουν το κεφάλι ενός ατόμου μέχρι το κόκκαλο σε 40 λεπτά. Τι είπε ο τότε επικεφαλής ερευνητής της Santa Isabel Velsias για αυτήν την υπόθεση: "Δεν υπήρχαν ίχνη αίματος ούτε στο κρεβάτι ούτε στο μαξιλάρι. Επιπλέον, δεν υπήρχαν ίχνη στη λευκή μπλούζα που φορούσε. Αυτό είναι πολύ περίεργο. Αποκλείω την υπόθεση του φόνου. Δεν αποκλείω όμως και το υπερφυσικό." Δήλωσε επίσης ότι δεν αποδέχεται την εκδοχή για τα τρωκτικά:

"Ο αρουραίος αφήνει σημάδια, αλλά το πρόσωπό μοιάζει σαν να είναι κομμένο με νυστέρι. Πώς θα μπορούσε το σώμα να είναι ακόμα ζεστό όταν φτάσαμε αν είχαν περάσει αρκετές ώρες από τότε που βρέθηκε νεκρη ;" Η αναφορά ανέφερε ότι η γυναίκα πέθανε γύρω στις 2:10 π.μ., πράγμα που σημαίνει ότι το σώμα της σίγουρα δεν θα μπορούσε να ήταν «ακόμα ζεστό» μέχρι την ώρα που έφτασε η αστυνομία.

Τουλάχιστον σύμφωνα με όλους τους γνωστούς νόμους της πτωματικής αποσύνθεσης. Αλλά το γεγονός ότι το σώμα της ηλικιωμένης γυναίκας ήταν όντως ασυνήθιστα ζεστό καταγράφηκε και από άλλους αστυνομικούς. Και έμεινε έτσι για περίπου δύο ώρες ακόμα. Μια έρευνα σε γείτονες αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Τη νύχτα που πέθανε η 70χρονη Αλζίρα, όλα τα ζώα στα γύρω σπίτια, από σκυλιά μέχρι χήνες, συμπεριφέρθηκαν ασυνήθιστα ανήσυχα: γάβγιζαν, έκαναν θόρυβο, σαν να τρόμαξαν από κάτι. Άρχισαν να κάνουν θόρυβο περίπου στη μία το πρωί και τελείωσαν μόλις στις 8:30. Δηλαδή περίπου την ώρα που η Σόνια επέστρεψε με τον άντρα της και είδαν το ακρωτηριασμένο σώμα της ηλικιωμένης γυναίκας.

Η έρευνα διαπίστωσε περαιτέρω ότι 15 ημέρες πριν από το θάνατο της Alzira, ένας νεκρός σκύλος με κομμένο το κεφάλι του βρέθηκε μόλις 2 χιλιόμετρα από το σπίτι της. Επιπλέον, τα τραύματα προκλήθηκαν από ένα άγνωστο, αλλά πολύ αιχμηρό όργανο, και τα κοψίματα ήταν χειρουργικά λεία.

Μερικοί άνθρωποι είπαν ότι τα ζώα τρόμαξαν εκείνη τη νύχτα απο «μπάλες φωτός», κάτι που οδηγεί άμεσα στη θεωρία ότι τα τραύματα που προκλήθηκαν στην Alzira σχετίζονται με το φαινόμενο του ακρωτηριασμού των βοοειδών , το οποίο είναι συνδεμενο με εξωγήινους. Στα αρχεία των ουφολόγων υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις όπου τα UFO ήταν ύποπτα ότι προκάλεσαν θάνατο ή τραυματισμό σε ανθρώπους, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν. Επιπλέον, ενα τετοιο περιστατικο με ανθρωπο σημειώθηκε κοντά στο ιδιο μερος στο Σάο Πάολο παλαιοτερα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications