Γερμανός ΥΠΟΙΚ: «Πάρτε ποδήλατο και καθίστε στο σπίτι για να πιέσουμε τον Β.Πούτιν»!

Μια απίστευτη οδηγία προς τους πολίτες έδωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Ρόμπερτ Χάμπεκ, καθώς τους ζήτησε να περιορίσουν την κατανάλωση ενέργειας ώστε να ασκηθεί… πίεση στη Ρωσία!

Ο Χάμπεκ επεσήμανε ότι η Γερμανία θα εξαρτάται λιγότερο από τις εισαγωγές ενέργειας από τη Ρωσία, αν οι πολίτες μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας, ενώ πρότεινε στους συμπατριώτες του να χρησιμοποιούν το τραίνο ή το ποδήλατο όποτε είναι δυνατό, αντί για το αυτοκίνητό τους.

«Κάθε χιλιόμετρο που δεν οδηγείτε συμβάλει στο να αποδεσμευθούμε πιο εύκολα από τη ρωσική ενέργεια. Επίσης προστατεύουμε το κλίμα», τόνισε ο Γερμανός υπουργός σε συνέντευξή του στον δημοσιογραφικό όμιλο Funke.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι εφικτό κάθε άτομο μπορεί να μειώσει κατά 10% την κατανάλωση ενέργειας, ενώ πρόσθεσε ότι και οι εργοδότες θα πρέπει να βοηθήσουν τους υπαλλήλους τους προς αυτή την κατεύθυνση, δίνοντας τους τη δυνατότητα να εργάζονται από το σπίτι.

«Όποτε είναι εφικτό, μπορεί κάποιος να εργαστεί ξανά από το σπίτι για μία ή δύο ημέρες την εβδομάδα, αρχικά σε εθελοντική βάση», εξήγησε ο Χάμπεκ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications