Αυτό ειναι λεωφορείο συμφωνα με έγκυρη πηγή (!) ενώ οι ιδιοι πιο κάτω βαζουν και βιντεο που δείχνει αυτό το ΙΧ

Πες τους για κακους ναζι φασιστες να δεις πως θα κάνουν σαν λυσσασμενοί, ειναι οι γνωστοι Νεοέλληνες που υμνούν τον Δένδια και λοιπους ελληνοφωνους και βαζουν τιτλους χαστουκι στους γερμανους απο τον Δενδια (σε ολους τους Γερμανους εδωσε χαστουκι ο ελληνοφωνος? ποτε προλαβε? ) βλέπε εδώ

Τι χαζομαρα ειπαν παλι αυτοι οι νεοελληνες στο newsbreak εκτος τα κομμουνιστικα που λενε καθε τοσο ?

«Το ανατριχιαστικό συμβάν εκτυλίχθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 10:00 όταν ένα λεωφορείο έπεσε στη στάση, με συνέπεια να τραυματίσει θανάσιμα, δύο κατοίκους του χωριού, ηλικίας 68 και 20 ετών. Συγκεκριμένα, ο οδηγός κινείτο στον δρόμο προς Νάουσα, όταν έχασε την έλεγχο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στην στάση που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το γήπεδο της Πατρίδας. Στη συνέχεια, χτύπησε σε τσιμεντένια περίφραξη και τούμπαρε σχεδόν μέσα στην αυλή ενός σπιτιού».

Λιγο πιο κατώ :

Όπως εξήγησε o Αντώνης Καγκελίδης, κάτοικος της Πατρίδας, ο δυνατός ήχος που προκλήθηκε από το τροχαίο, αναστάτωσε ολόκληρο το χωριό. «Η στάση που έγινε το τραγικό δυστύχημα, βρίσκεται στην εθνική οδό Βέροιας – Νάουσας, στο ρεύμα προς την Βέροια, απέναντι ακριβώς από το γήπεδο του χωριού μας. Οι δύο γυναίκες περίμεναν το λεωφορείο», επεσήμανε και συνέχισε: «Το ΙΧ είχε κατεύθυνση προς τη Νάουσα αλλά ξαφνικά πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε επάνω στη στάση. Χτύπησε τις δύο γυναίκες και τις εκσφενδόνισε τουλάχιστον 10-15 μέτρα μακριά. Τις πέταξε μέσα στην αυλή ενός παρακείμενου σπιτιού».

Τι το παραξενο βλέπετε εδώ? απο τα τερατα της λογικης ?(οπως ολοι που λενε τις ιουδαιομασονικες λεξεις ναζι φασιστες θεωριες συνομωσιας συνωμοσιολόγος κτλ κτλ?) γραφουν πως "ένα λεωφορείο έπεσε στη στάση" ενω πιο κατω εχουν κανει copy paste κειμενο απο αλλου που ο αλλος λεει για ΙΧ, σαν μην φτανει αυτο εχουν βαλει και βιντεο που δειχνει το αυτοκινητο και οχι καποιο λεωφορειο που επεσε στην στασή οπως λενε οι ιδιοι στην αρχή, και επειδή ξερουμε οτι αυτου του τυπου οι νεοελληνες που λενε τα ιδια με ελληνοφωνους στα πάντα μπορει να μην εχουν λογικη αλλα εχουν μοχθηροτητα εγινε αποθηκευση με αυτες τις ασυναρτησίες που γραφουν εδώ (να ηταν οι μονες ασυναρτησίες που γραφουν καλα θα ηταν) γιατι μπορει να πανε και να το αλλαξουν και θα λενε οτι τους συκοφαντεις οπως λενε τα αναρχο-μιασματα των ελληνοφωνων εκ του ασφαλους αφου μιασματα ειναι και εισαγγελεις που τους υποστηριζουν και καλυπτουν την εγκληματικη δραση τους , ενω αυτοι συκοφαντουν τους πάντες και κανουν δολοφονιες χαρακτηρων και οχι μονο...Καμια χαζομαρα για τον βαλτο Κασσελακη δεν εβαλαν σημερα για να του κανουν προωθηση πως το επαθαν? επισης δεν βλεπουμε να λενε για κακους ναζι φασιστες και να προωθουν κομμουνιστικα βιβλια του τυπου οι Γερμανοι στην Ελλαδά (για τα αναρχο-μιασματα που εσφαζαν ολους τους αντικομμουνιστες δεν λενε λεξη ) .

Τι θελουμε να πουμε με ολα αυτα? πως τετοιους νεοελληνες υποστηριζουν ορδες ομοιους τους που το παιζουν και απογονοι του Πλατων βρειτε ενα post εκει η σε αλλους τυπου Χιου να λεει για πνευματικα θεματα και μυστικιστικα , η κατι εξω απο τα θνητα για goim και για υλιστες που σε ολη τους την ζωη ξερουν μονο αυτα που λενε οι ελληνοφωνοι ως ανικανοι να μαθουν κατι απο μονοι τους ... Αυτη ειναι η καταδικη τους να παραμεινουν δουλοι εδω, σαν την αλλη που ελεγε για ενα περιστιατικο που δεν εχει ξανα ακουσει για πυλες σε ενα σπιτι που απο εκει ερχονται πνευματα εδω και επειδη αυτη δεν εχει ιδεα απο τέτοια θέματα και δεν εχει ξανα ακουσει στο ιουδαικο ματριξ ελεγε πως ειναι ψεματα και δεν γιονται αυτά οταν ακομα και οι Nordic alien ετσι ερχονται εδω για να δουν τι κανουν οι θνητοι και μενουν στην ιδια ταξη = στον ιδιο κοσμο, απο τους αλλους 8 κοσμους και οχι απο εναν πλανητη καπου αλλου στο συμπαν , και επισης ετσι θα φυγει κα αυτη μολις πεθανει θα μπει σε ενα τουλεν φωτος για να ξανα σταλει ξανα εδω το πνευμα της μολις δουν οτι εχει μεινει στο ιδιο υλιστικο επιπεδο,τρεχα πισω παρεα με ερπετα θα της πουν και οταν γινεις λογικο ον τα ξανα λεμε, εκτος οτι βγαζει ολους τους αλλους που ελεγαν αυτα που η ιδια ελεγε βλακες αυτη ξερει ειναι Fake αυτα χωρις καν ειναι εκει (στα βηματα των αναρχο-ορκ που οτι ενοχλει το βγαζουν fake) , μαντεψτε σε τι επιπεδο ειναι ολοι αυτοι που διαβαζουν τετοιους νεοελληνες που πριν το ιντερνετ εκτος απο γυρω σου δεν τους εβλεπες σε τι ζωωδες επιπεδο ειναι ορδές που καυχιουνται πως ειναι Ελλληνες οτι και καλα ειναι απογονοι του Πλατων, και εχουν καπυλευτει αρχαιους μυστες που ουδεμια σχεση ειχαν με θνητους ποσο δε με διποδα σαν αυτους σημερα αλλα αυτα τα κανουν γαργαρα πως ολοι οι αρχαιοι μυστες λενε πως ειχαν θεικη καταγωγη φυλετικα , επειδη αυτα ειναι ναζιστικα οπως τους εχουν πει τσιζζ φτου κακα , για ορδες δουλους του Γιαχβε που παιζει να οι ιδιοι που εσφαζαν στας αρχαιας Ελλαδας τους μυστες, μετα κατα το μεσαιωνα ετσι και εβλεπαν κανενα που δεν ηταν διποδο σαν αυτους τον εκαιγαν στην πυρα ως αιρετικο, απο το 1900 εως σημερα ο Γιαχβε τους εβγαλε αλλες λεξεις ταμπελες, τους λενε φασιστες ναζι και συνωμοσιολόγους οπως εχουν εκπεδευτει απο τον Γιαχνε με τον ιδιο τροπο που εκπεδευεις σκυλους παλι καλα δηλαδη που το παιζουν δημοκρατες και δεν μας σφαζουν σαν τον παλιο καλο καιρο για αυτους,για αυτο σας αφηνουν οι ελληνοφωνοι ολους εσας τους νεοελληνες στο ιντερνετ να κανετε party οταν εχουν βαλει μεχρι και το facebook να κανει μιδαμινη απηχηση σε σελιδες λογικων καθως η χαζομαρα μεταδιδεται σαν ιος μεχρι που την συνηθιζουν ολοι και στο τελος δεν τους κανει τιποτα εντυπωση ενω δεν εχουν καν λογικη αυτα που εχουν ως δεδομενα να .πως ολες οι εγκυρες πηγες ελληνοφωνων ειναι στην πρωτη θεσή που ετσι και διαβασει δυο γραμμες ενα λογικο ον απο τις υπουλες ασυναρτησίες που λενε και την ανυπαρκτη λογικη θα νομιζει οτι τα γραφουν ψυχοπαθεις στην καλυτερη, το εδαφος ομως εχει ετοιμαστει και απο νεοελληνες ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications