Την έσφαξε σαν αρνί   και από τα ΜΜΕ έμαθαν οι γονείς της  ότι την σκότωσαν!

Αλλή μια περιπτωσή που καποια ηταν με αγριμι μεχρι που την έσφαξε μέχρι θανάτου έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων!

Στο άκουσμα της είδησης ο πατέρας της : «Πλάκα κάνετε είναι η κόρη μου. Όχι ρε παιδιά τι μου λέτε τώρα. Η κόρη μου έχει πεθάνει; θα τρελαθώ. Πω ρε φίλε τι έγινε τώρα. Κανένας δεν μου είπε τίποτα. Ωχ, ωχ τι έγινε πάει το κορίτσι μου…Όχι ρε το κορίτσι μου θα τον σκοτώσω», είπε σε ρεπόρτερ που τον κάλεσε να τον ρωτήσει αν γνώριζε την κοπέλα καθως η αστυνομια κοιμαται ορθια .

Ο πατέρας της νεαρής, σοκαρισμένος ακόμα από την πρωτοφανή τραγωδία που «χτύπησε» την οικογένεια τόνισε πως ο δράστης είχε παρελθόν βίαιης συμπεριφοράς απέναντι στην κόρη του!

«Υπήρχε προηγούμενο αλλά εγώ δεν τα μάθαινα τότε. Ήταν ζευγάρι μαζί του και αυτός τη χτυπούσε αλλά εμένα δεν μου τα έλεγαν. Την ρωτούσα ‘κορίτσι μου όλα καλά;’ αλλά δεν μου μιλούσε. ‘Μπαμπά όλα καλά’, μου έλεγε. Μετά είχαν πάει και στο καινούριο το σπίτι. Και με πήραν και μου είπαν τι έγινε», λέει ο πατέρας.

Πηγές αναφέρουν πως η 28χρονη είχε κάνει μήνυση σε βάρος του συντρόφου της το 2020 και είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα, καταγγέλοντας ξυλοδαρμό και βιασμό! Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί πως αργότερα η ίδια απέσυρε την μήνυση!

Την μαχαίρωσε στην καρδιά ενώ μιλούσε στο 100!
Διατάχθηκε ΕΔΕ για όσα έγιναν, όσα δεν έγιναν και όσα έπρεπε να γίνουν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, από τον Γενικό Αστυνομικό διευθυντή Αττικής, με αφορμή το άγριο έγκλημα μιας 28χρονης που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφο της, παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε καταφύγει στις Αρχές ζητώντας βοήθεια γιατί φοβόταν ότι κάτι θα της συμβεί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το θύμα είχε μεταβεί το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 1/4, μαζί με έναν φίλο της στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι τήν παρακολουθεί ο πρώην σύντροφός της και φοβάται για τη ζωή της. Η αξιωματικός υπηρεσίας τή συμβούλευσε να καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρώην της προκειμένου να ενεργοποιηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου, παρά το γεγονός ότι αυτό δεν στοιχειοθετεί κάποιο αδίκημα. Τότε η 28χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν θέλει να καταθέσει μήνυση, γιατί δεν έχει νόημα. Τούς αποκάλυψε, μάλιστα, ότι το 2020 είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του για βιασμό και ξυλοδαρμό, ωστόσο δεν έγινε τίποτα, και πλέον φοβάται!

Ωστόσο, μέσα από την έρευνα έγινε γνωστό πως ο 39χρονος ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές καθώς το 2019 είχε κατηγορηθεί για σωματικές βλάβες κι αντίσταση κατά της αρχής και αργότερα είχε εντοπιστεί με μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών .

Στο μεταξύ, «συγγνώμη» από την οικογένεια της 28χρονης ζήτησε ο πατέρας του 39χρονου. «Έχω να πω πολλά συγγνώμη στην οικογένεια της κοπέλας. Την είχα σαν κόρη μου, την λάτρευα. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο γιος μου. Δεν ξέρω τίποτα», ανέφερε στο Star.

Ειναι γνωστο το υφος σαράντα καρδιναλίων που έχουν στην αστυνομια, ακόμα και να πας για καποιο χαρτι , οπως σε ολες τις αλλες δημοσιες υπηρεσιες επειδη ολοι εχουν μπει με μεσώ ακομα και στα ελτα! και ολοι κανουν το κοροιδο αφου και οι ιδιοι εχουν λερωμενη την φωλια τους και υποστηριζουν κομματα για να βαλουν δικους παντου, με μεσω δεν μπηκε και εκεινος στα Τεμπη?.. Η ανωθεν ιστορια θυμιζει αυτη:

9 Δεκεμβρίου 1996. Το νοσοκομείο «Σωτηρία» στη Μεσογείων καλείται να αντιμετωπίσει ένα πρωτοφανές περιστατικό ωμής βίας, όταν ένας 25χρονος σε κατάσταση αμόκ εισβάλλει στο εσωτερικό του και οδεύει προς τους θαλάμους των γυναικών ασθενών με μια καραμπίνα ανά χείρας.Στον θάλαμο 160 της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου «Σωτηρία» νοσηλευόταν το τελευταίο 24ωρο η εν διαστάσει σύζυγός του, Δέσποινα Κώτση, έχοντας τραυματιστεί σοβαρά από τον ίδιο.Εισβάλλοντας στον θάλαμο 160, πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής δύο φορές τη σύζυγό του, η οποία πεθαίνει ακαριαία. Την ίδια τύχη είχε και η μητέρα της, στο κορμί της οποίας καταλήγουν τέσσερις σφαίρες, όταν εκείνη προσπαθεί να προστατεύσει το παιδί της. Αιτία του διπλού φονικού, το οποίο θα μπορούσε να έχει αποτραπεί αν είχε λειτουργήσει στοιχειωδώς η Αστυνομία, ήταν τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications