Οι  απατεώνες  τεχνικοί πως να κάνετε τα σπασμένα  windows γνήσια!!

Βαλτέ ένα τέλος στους απατεώνες τους τεχνικούς! ένας εύκολος τρόπος αντί να διορθώσουν το πρόβλημα ειναι να τα σβήσουν ολα δλδ format..αυτή την λύση έχουν οι δήθεν τεχνικοί ! ακομα κ αν αυτό τελικά πρέπει να γίνει έστω βάζουν σπασμένα,υπάρχουν τρόποι να γίνουν γνήσια αλλα δεν μπορώ να γράψω εδώ περισσότερα σε email του πω τον τρόπο κ τι να κάνει .. το ίδιο αν έχει ξένη γλωσσά κ θέλει να το γυρίσει σε ελληνικά χωρίς φορματ! τα τρικ τον τεχνικών για χρήμα και να έχουν πελάτες .

1 κολλάει ο υπολογιστής γιατι αυτός που το έχει δεν έχει ιδέα να του κάνει 1-2 πραγματάκια που πρέπει να τα κάνει να μην σέρνεται με τον καιρό ..κ το πάει σε τεχνικό τάχα πρόβλημα φυσικά αφου καταλάβει οτι δεν έχει ιδέα κατι θα του χρεώσει! για ένα απλο καθαρισμό μνήμης ...κτλ

2 αντιβαριους!!! η χαρά σε τεχνικούς κ σε αυτούς που το πωλούν όταν αγοράζεται ένα υπολογιστή μπορεί να έχει ! το κόλπο όταν λήξη πχ σε 3 μήνες 6 μήνες μπλοκάρει τον υπολογιστή, για να το πάτε απο εκεί που το πήρατε, φυσικά θα πληρώσετε για ένα νέο η το ίδιο η ακομα κ οτι τάχα κόλλησε ιο! όλο το θέμα αυτό όμως ειναι καθαρά για το χρήμα!

3 έπαθε κατι ο υπολογιστή σας κ το πάτε το παίρνετε μετα απο εβδομάδες για κατι που μπορεί να κάνει ούτε μια μέρα ! κ αφου το πάρετε μάλλον θα ξανά πάτε διότι δεν ειναι τυχαίο οτι όσοι το πάνε έχουν προβλήματα μετα με αποτέλεσμα να το ξανά πάνε ... κ ένα άλλο σας χρεώνουν για κατι που δεν άλλαξε η σας το αλλάζουν με το ετσι θέλω τάχα να βαλουν ένα πιο κάλο! .για να δώστε 100 150 η κ 200 ευρώ

Aυτα τα λίγα όσοι θέλουν για πραγματικό πρόβλημα κ θέλουν φορματ κ δεν ξέρουν να μου στείλουν εμαιλ.. η αν κολλάει ο υπολογιστής ειναι αργός κτλ. αλλαγή γλωσσάς αλλαγή windows (format ) κτλ. και οτι άλλο θέλετε να ρωτήσετε , το τι γίνεται σε αυτό το θέμα δεν περιγράφεται και τι εκμετάλλευση πέφτει στην υγειά τον κορόιδων!

Post A Comment:

111 comments

Cristi Tsiouείπε...

Kαλησπέρα έκανα πρόσφατα φορμάτ στον τεχνικό μου το λαπτοπ και τον σταθερο υπολογιστή και μου βαλε στο λάπτοπ τα win 7 και στο σταθερό XP home αλλά εδω και κάποιες μέρες και στα δύο βγαίνει συνεχώς ένα κλειδί και λέει διαθέσιμες 20 μέρες για ενεργοποίηση των windows.Μπορείς να με βοηθήσεις?

Ανώνυμοςείπε...

Έχεις ιδέα πώς θα ενεργοποιήσουμε τα windows 8 home ή pro;Υπάρχει κάπου κωδικός ή serial number generator;

Unknownείπε...

καλησπέρα...ειχα τα windows 8 και έκανα ενημέρωση για τα windows 8.1 και τώρα μ βγαζει ένα μαύρο φόντο!τι μπορώ να κάνω έκτος απο το φορματ;;

Unknownείπε...

καλησπέρα...ειχα τα windows 8 και έκανα ενημέρωση στα windows 8.1 και τώρα μ εμφανίζει ένα μαύρο φόντο!τι μπορώ να κάνω έκτος,απ φορματ;;

george-aetosείπε...

επαναφορά συστήματος βοηθήματα εργαλεία , και το βάζεις να μην κάνει πότε ενημερώσεις!

Unknownείπε...

επειδή είμαι τελείως άσχετη πως θα κάνω επαναφορά συστήματος;; ευχαριστώ :)

Ανώνυμοςείπε...

πως κανουμε γνησια τα windows 7 εχω τα ultimate και μου βγαζει μαυρο με ποντικι?

Unknownείπε...

Καλησπέρα έχω σπασμένα windows 8 Μου τα έβαλε πριν 6-7 μήνες ένας τεχνικός κ εδώ κ 3 μέρες μου ζητάνε ξαφνικά να τα ενεργοποιήσω.Πήρα έναν άλλο τεχνικό κ μου είπε για format ή να κατεβάσω το πρόγραμμα windows 8.1 kms activator κλπ το οποίο δεν ανταποκρίνεται,τι να κάνω παρακαλώ?

george-aetosείπε...

ΒΑΛΕ ΤΑ 7 ΑΠΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΜΑΤΑ! ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ

Unknownείπε...

έχω φάει τον κόσμο να βρω windows 7 ultimate x64 και δε βρίσκω πουθενά. Αν κατεβάσω μια αγγλική έκδοση μπορώ να περάσω ελληνικά έτσι δεν είναι;

Unknownείπε...

Ευχαριστώ george aetos, και επειδή είμαι λίγο άσχετη τα 7 τα γράφω πάνω απ τα 8 και τα αρχεία μου θα παραμείνουν ως έχουν?

ΟΧΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΕ CD ΣΤΙΚΑΚΙ ΚΤΛ !!!

Ανώνυμοςείπε...

den borw na vrw to email s gia na s steilw

Unknownείπε...

maik_leader@hotmail.com Βρήκα μια άλλα βγάζει κάτι προβλήματα με τα updates. κάποια τα περνάει, άλλα όχι και δεν έχει service pack 1 . Αν έχεις ελληνική με SP1 χ64 θα σου είμαι υπόχρεος .

Ανώνυμοςείπε...

Ειλικρινά,τόση ώρα googlάρω μπας και καταλάβω αν τα windows που έχω είναι σπασμένα.Προκαταβολικά ζητάω συγνώμη για τα πολλά που θα γράψω,αλλά αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει θα τον ευγνομονούσα.
Αρχικά να πω 2-3 πραγματάκια ώστε να κατανοήσετε καλύτερα την ερώτηση μου.Έχω ένα netbook το hp2140 συγκεκριμένα με 1GB RAM.Από την αρχή του,είχε windows xp home edition και έχω στην κατοχή μου όλα του τα cd.Πρόσφατα στις 14/02 συγκεκριμένα και μετά από όλα αυτά τα χρόνια που το είχα,κάτι συνέβη και αναγκαστικά έπρεπε να γίνει format.An και ήξερα να κάνω,μην έχοντας εξωτερική μονάδα δίσκου ώστε να βάλω τα cd,το πήγα σε τεχνικό,με όλα του τα cd.
Από τότε που το πήρα στα χέρια μου,παρατήρησα καθυστερήσεις γενικότερα,χειρότερες πριν καν πάω για format,διάφορα συμβάντα με προβλήματα στα εργαλεία διαχείρισης στο σύστημα και κυρίως αυτό" Η συσκευή, \Device\Harddisk0\D, έχει ένα κατεστραμμένο μπλοκ."και πιο συγκεκριμένα είδα ότι πλέον έχω τα xp professional ενώ έχω cd των home edition γνησιότατα!Και ας μην μιλήσω για πολλά κύρια προγράμματα που έλειπαν,όπως java και netframework.Ψάχνωντας λίγο στο διαδίκτυο,παρατήρησα ότι όσοι είχαν παρόμοια προβλήματα,είχαν εγκατεστημένα σπασμένα windows.Πήρα τον τεχνικό να τον ρωτήσω για όλα αυτά και μου είπε ότι τον προσβάλω.΄΄Ισως να έχω και άδικο,αλλά εδώ είναι που έρχεται και η ερώτηση μου σε εσάς....έχω άδικο; Υπάρχει πιθανότητα να μου εγκατέστησε σπασμένα windows και υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να καταλάβω αν είναι όντως σπασμένα και μπορώ να του κάνω κάτι νομικά; Γιατί το 30εύρω ήξερε να το πάρει!

george-aetosείπε...

ΦΙΛΕ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΣΑΜΠΑ ΑΠΛΑ !!! ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΓΝΗΣΙΑ VISTA !!! TA ΚΑΛΑ ΞΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΧΙ ΤΗΣ ΜΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ! ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΕΚΜΕΤΑΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,,, ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣ ΛΑΠΤΟΠ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ FB! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ,

Unknownείπε...

εχω σπασμενα windows 7 πως θα τα κανω αυθεντικα και να βαλω product key ή crack ????

Ανώνυμοςείπε...

Έχω σπασμένα widows 7 ultimate αυτός που μου τα έβαλε στις 25/1/2014 δεν μου απενεργοποίησε τις ενημερώσεις και μου έβγαζε το γνωστό παράθυρο κάτω δεξιά ότι δεν είναι αυθεντικά με συνεπεία να λήξουν. Έκανα επαναφορά συστήματος, απενεργοποίησα τις ενημερώσεις, αλλά το αντίγραφο ασφάλεια ήταν στις 25/2/2014, και δε ξερώ τώρα αν θα έχω πάλι πρόβλημα. Πως μπορώ να το ελέγξω αυτό.
Τον υπολογιστή τον έχω βασικά για εργασίες και δεν γνωρίζω πολλά για αυτά τα θέματα.
Παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί δεν μπορώ να ρισκάρω να το πάω για φορματ.

atomείπε...

βάλε άλλα κατέβασε από το ίντερνετ μαζί με οεμ η κλειδί γιατί αυτά που σας βάζουν είναι για να τρέχετε συνεχεία σε αυτούς!

Ανώνυμοςείπε...

ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!
τι είναι το οεμ?

Ανώνυμοςείπε...

http://thepiratebay.se/torrent/7049713/Windows_7_Ultimate_32_64-bit_RemoveWAT_Included_ KATEBASE APO EDO KALI EPITYXIA!!!

Unknownείπε...

καλησπερ.εχω κανη format στον pc μου εργαζομε ακομη με τσ windowos xp η εγκατασταση ργινε κσνονικα αλα δεν εχω indernet η μιτρικιμου ειναι η ms-7211. πιστεβω οτι το προβλιμα μου ειναι απο driver τη πρεπι να κανω ,παρακαλω την βοιθιασασ,jianellos@gmail.com

Ανώνυμοςείπε...

τα windos xp θα λήξουν σε λιγες μερες.. δεν θα ενημερωντε από την Microsoft.. (ενημερωτικά) βαλε Windows 7 εφόσον είναι εφικτο. 1 κατεβασε από το ιντερνετ τους drivers συμφωνα το μοντελο που εχεις για το ιντερνετ. 2 ελενξε της ρυθμισει σωστα. 3 κανε επανεκινιση ruter, pc , ελενξε της ασιρματες συνδεσεις ..

kriskrisείπε...

Gia sas...exw kai egw ena problhmataki...exw ena authentiko windows xp 2002 home 5.1 servise pack3 kai exw xasi to produck key..kai den mporw na energopoihsw ta windows gt m apomenoun akoma 27 meres..ti mporw na kanw..euxaristw

kriskrisείπε...

xriazome boithia exw authentiko cd.windows xp home editioon ekdosh 2002 pack 3...kai den mporw na bro to product key to exw xasi...ti mporw na kanw?help please.gt m leei oti apomenoun 27 meres..k otan ekana format epeleksa na aniksi to pc xwris to produckt key mipws kai to brw poio meta..euxaristw

Unknownείπε...

geia sou!!mporeis na mou peis se parakalw pws na kanw gnhsia ta windows 7 ultimate pou exw valei ston upologisth mou xwris na exw to crack kai elege sunexeia na ta kanw gnhsia..katevasa ena programmataki to removewat alla tpt thn epomenh mauro fonto..isws na ksexasthka kai na ekana enhmerwseis k gi auto..s'euxaristw ek twn prwoterwn..

Unknownείπε...

Γεια σου,μπορεις σε παρακαλω να με βοηθησεις να κανω γνησια τα windows 7 ultimate μου που εβαλα πριν λίγο καιρο και μου ελεγε οτι δεν ειναι γνησια να τα κανω και κατεβασα το προγραμματακι removewat αλλα την επομένη μαυρο φοντο κ τπτ...Μαλλον ξεχαστηκα κ εκανα ενημερωσεις για αυτο...Ευχαριστω εκ των προτερων..

Unknownείπε...

epanafora systhmatos apo safe mod

Unknownείπε...

cristi tsiou bale kana activator exei pola sto net

Ανώνυμοςείπε...

paidia ligh boi8eia katala8ws evala automates enhmerwseis k eixa spasmena windows k tr i microsoft m blokare apo p 8a katevasw ala me kleidi?

Unknownείπε...

pws na kanw ta spasmena mou windows 7 ultimate se gnisia?

Unknownείπε...

pws na kanw ta spasmena windows 7 ultimate se gnisia? mou ta evale enas gnostos mou texnikos ipologistwn litourgoun telia alla kalitera den tha itan na ta exw gnisia? ean kserei kapios eas mou pei.. apo aporia kai mono gt ola litourgoun komple !!!

Ανώνυμοςείπε...

καλημερα,εχω windows 7 σπασμενα βαλμενα απο τεχνικο με κοστος 100e μαζι με format
τα εχω αρκετα χρονια και προεκυψε το εξης προβλημα.
αρχειο /windows/system32/config/system
κατασταση 0xc00000e9 ειναι κατεστραμενο η εχει διαγραφει.
μηπως μπορειτε να βοηθεισετε?

Γιάννηςείπε...

Αν ήξερες τόσα πολλά θα ήξερες ότι δεν υπάρχουν σπασμένα και γνήσια windows φίλε. Αρχικά δώσε στον κόσμο να καταλάβει τη διαφορά αυτή, εάν την γνωρίζεις φυσικά. Και βέβαια τα υπέρ και κατά τους.

Unknownείπε...

εχω windows 7 και μου βγαζει οτι το αντιγραφο των windows δενε ινα ιαυθεντικο πως ο κανω αυθεντικο χωρις να πληρωσω;;;

Unknownείπε...

γεια σασ εχω θεμα μ τν υπολογιστη μου εδω κ 2 μερεσ σερνεται δεν μπορω να κανω ελεγχο γ ιουσ απο τ αντιβαριουσ δειχνει 0 ταχυτητα ελεγχου δεδομενων , ανοιγει τ ιντερνετ αλλα σερνεται

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ,,, ΒΟΗΘΉΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ!

Ανώνυμοςείπε...

παιδια εβαλα τα windows 8.1 pro, ξερει κανεις πως θα τα κανω γνησια?

Ανώνυμοςείπε...

ΕΧΟ ΧΑΣΙ ΤΟΓΝΙΣΙΟ ΔΙΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟ ΦΟΡΜΑΤ ΤΙ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟ

Ανώνυμοςείπε...

ςχω τα γνησια 7 σε αγγλικα μπορω να τα κανω ελληνικα χωρις φορματ;

Ανώνυμοςείπε...

Οι περισσοτεροι χρηστες win ειναι ασχετοι, οι αλλοι βαριουνται και προτιμουν να βαλουν τεχνικο να τα εγκαταστησει. Υπαρχουν ακριβοι και φτηνοι τεχνικοι. Υπαρχουν τεχνικοι που χρεωνουν 5 ευρω την ωρα πχ. Δε νομιζω να ειναι πολλα λεφτα 20 ευρω για μια πληρη εγκατασταση με drivers - Προγραμματα κλπ. Δεν σας φταιει ο τεχνικος, αλλα οι λαμογιοεταιρειες σαν τη microsoft Που πουλαει πανακριβα.

Ανώνυμοςείπε...

Kαλημερα
Καινουργιο λαπτοπ win8 και θελω να βαλω win7,αλλα δεν διαθετω τα χρηματα για αγορα αδειας.Τι μπορω να κανω?
Ευχαριστω

ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΕΜΑΙΛ ΑΠΟΣΟΛΗ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΟΥΜΠΑ

Ανώνυμοςείπε...

Μου εξηγειτε λιγο καλυτερα?Δεν καταλαβα,που ειναι τα στρογγυλά κουμπια?Ευχαριστω πολυ

Ανώνυμοςείπε...

Kolai poli to lsptop ti mporo na kano

Ανώνυμοςείπε...

Γειά σας ήθελα να πω οτι εργάζομαι σαν προγραμματιστής και τεχνικός υπολογιστών και στεναχωρέθηκα με το άρθρό γιατί εν μέρει δεν ισχύει,δεν χρησιμοποιούμε όλοι σπασμένα Windows εγώ προσωπικά εγκαθιστώ αυθεντικά με το serial που έχει ο πελάτης,επίσης το ποιό βασικό είναι οτι δεν κάνω φορμάτ αλλά επιδιορθώνω το λειτουργικό σύστημα(αφού πρώτα κάνω διάγνωση)αυτό που έχω να σας προτείνω από την εμπειρία μου είναι να μην χρησιμοποιήτε και να μην δέχεστε σπασμένα windows και antivirus,μην τούς βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι έτσι είναι κρίμα πιστέψτε με έρχομαι στη θέση του πελάτη...

Ανώνυμοςείπε...

Καλημέρα έκανα φορματ πρόσφατα στο Laptop (Aser) σήμερα μου έβγαλε μια μαύρη οθόνη και γράφη κάτω δεξία το αντίγραφο δεν είναι γνήσιο πρέπει να γίνει ενεργοποιήση. Κοίταξα στις ιδιότητες και έχει windows premium 7 από κάτω έχει και ένα κλειδί-κωδικό. Μπορείτε να με βοηθήσετε τι πρέπει να κάνω?

τα ίδια έβαλα πρόσφατα !καταρχήν για τι κλειδί μιλάς ? αγόρασες γνήσια?
και πως έκανες φορματ? σε μαγαζί?

Σωκρατηςείπε...

Καλημερα, σημερα που ανοιξα τον υπολογιστη μου φυλαγε μια εκπληξη, μαυρη οθονη και κατω δεξια αυτο δεν ειναι γνησιο ατιγραφο windows!! μπουταρισε κανονικα βγηκε η σημαιουλα της εταιριας η μλπε οθονη με το καλοσορισατε και μπαμ η μαυρη οθονη με την ενδειξη!!
τα winodows 7 32bit ειναι γνησια, με κλειστες ενοιμερωσεις ,για να μην βαρενει(ετσι καπου ειχα διαβασει) μηπως γιαυτο μου το εβγαλε η ειναι κανας ιος?
τωρα σας γραφω απο ασφαλη λειτουργεια και δεν μου επιτρεπει να κανω και ενοιμερωσεις απο εδω. ξερει κανεις κατι να βοηθησει? η και τι μπορει να φταιε?

george-aetosείπε...

κανε επαναφορά συστήματος στο πιο παλιό αντίγραφο, και βάλε κλειδί με αλλο τροπο, δεν μπορω να γραψω εδω ευχαριστω

Σωκρατηςείπε...

δε πειραζει, ευχαριστω οπως και ναχει για την αμεση απαντηση σου

Unknownείπε...

πως κανουμε upgrade χωρισ να χασουμε αρχεια?

Ανώνυμοςείπε...

καλησπερα εχω ta xp και οταν παω να ανοιξω κατι μου βγαζει συνεχεια runtimeerror ti kanv eyxaristv

Ανώνυμοςείπε...

ελα ρε φιλε ...δωσε τοπο στην οργη .. η ζωη ειναι Κουκουναρα!!!

Ανώνυμοςείπε...

καλησπερα!
Μπορει καποιος να μου πει καποιο link για να κατεβασω τα windows 7 ultimate 64-bit, χωρις να υπαρχει κινδυνος να περιεχουν καποιον ιο? Σας ευχαριστω!

Ανώνυμοςείπε...

8.1 γνησια δεν ανοιγουν καιρος,στορ,χρηματηστηριο,και διαφορες αλλες που ειναι στην εναρξη.

Unknownείπε...

Kai emena m ebgale mhnyma oti einai plasta dn exw katalabei akribws ti prepei na kanw gia na to ftiaksw

Unknownείπε...

kai emena m ebgale mnm katw sta de3ia oti exw plasta an mporei kapoios na boh8hsei!akis-4@windowslive.com

Ανώνυμοςείπε...

Καλησπέρα φίλε μου.
Θέλω να κάνω format σε ένα pc αλλά δεν θέλω να χάσω ένα πρόγραμμα. Πως μπορώ να το αποθηκεύσω για να μην το χάσω και να μπορώ να το ξανά εγκαταστήσω. Ευχαριστώ.

Unknownείπε...

καλησπερα μου κολαει το λαπτοπ και συχνα σβνει μονο του τι μπορω να κανω

Byron Talouείπε...

Καλησπέρα. Είχα τα Windows7 σπασμένα και δούλευαν καλά, αλλά ήταν λίγο αργά και πριν λίγες μέρες τα έκανα επανεγκατάσταση. Δεν μου παίζει τα live streaming, όταν βλέπω αγώνες κ.τ.λ. Ήδη κατέβασα και έτρεξα codec, to (STANDARD_Codecs_v263), αλλά και πάλι τίποτε. Μου λέτε παρακαλώ τι άλλο μπορεί να μου λείπει; Ευχαριστώ!!!

Ανώνυμοςείπε...

stathis 74: kalispera paides ekana format se laptop dell kai sto 96% kolaei kai moy lei oti leipi kapoio arxeio h einai katestrameno

Unknownείπε...

καλησπέρα, εχω dell υπολογιστη laptop windows 8.1 . λογω σχολης εχω εγκαταστησει πολλα σχεδιαστικα προγραμματα( autocad archicad,indesign, rhino,photoshop και αλλα) απο την υποστηριξη μου ειπαν να κανω φορματ διοτι κολλανε ολα αλλα δεν μπορω αυτη την περιοδο. αν απεγκαταστησω καποια χωρις ομως να τα διαγραψω θα ειμαι ενταξει?

Unknownείπε...

γεια χαρα!!!!!εχω τα ultimate σπασμενα,σημερα μου ηρθε ενημερωση για ληψη των win 10.ως εδω καλα.αν εγκαταστησω τα 10 θα διαγραφουν τα ultimate αυτοματα και θα χασω οτι εχω σε αυτα;περιμενω μια γρηγορη απαντηση ΑΕΤΕ και οσο μπορεις απλα γιατι ειμαι περιορισμενης γνωσης γυρω απο την τεχνολογια.ευχαριστω εκ των προτερων και καλο μηνα και καλο καλοκαιρι!!!!!!!!!

Ανώνυμοςείπε...

Φίλε Κώστα μπορείς να μου πείς απο που τακατέβασες τα και αν βγάζουν προβλήματα γιατ θέλω να τα βάλω σε καινούργιο laptop και είναι η πρώτη φορά με σπασμένα;Χίλια ευχαειστώ προκαταβολοικά!

costasείπε...

καταβασα απο διαδυκτιο λογισμικο και μου βγαζει συνεχεια επεσα θυμα λαθραιου λογισμικου και το λαπ τοπ δεν ανοιγει μπορω να κανω κατι μιας και δεν ειμαι εμπειρος στους υπολογιστες ξερω μονο τα βασικα ευχαριστω!

Ανώνυμοςείπε...

tha katebaseis to windows loader

Ανώνυμοςείπε...

george aetos
Τι ενωείς ¨σου έβαλε σπασμένα windows γιατι ως τεχνικός δεν ξέρει να τα κάνει γνήσια!!!¨ ?
Τα activator που υπάρχουν στα ενεργοποιεί κανονικά αλλά πρέπει να κλειδώσεις τις ενημερώσεις είτε πλήρως ή απλά την πχ ΚΒ971033 (για windows 7). Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αυθεντικά όπως όταν τα αγοράζεις. Ή υπάρχει τρόπος να γίνουν αυθεντικά ακριβώς σαν να τα έχεις αγοράσεις και απλά δεν το γνωρίζω εγώ? Επίσης, υπάρχει τρόπος να αλλάζεις κάθε φορά από 30 ημέρες που λήγουν σε περισσότερες ημέρες σαν παράταση.

Ευχαριστώ!!!

george-aetosείπε...

Υπάρχει ! και γίνονται κανονικά! δεν μπορώ να γράψω εδώ,αλλα οι τεχνικοί δεν το κάνουν μην χάσουν πελάτες! ευχαριστώ!

Ανώνυμοςείπε...

εγω συνφονω με το george aetos για τι και εγω εχω ενα λαπ τοπ το πηγα σε εναν τεχνικο και μου λεει οτι δεν εχει windows xp που ειχε απανω ενω ηπηρχε recovery του λεω περνα τα win 7 και μου τα περναει οταν το πηρα του δινω 50 ευρο εφοσω τον εβαλα να το ανοιξη μπροστα μου.Στο σπιτι μου που το ειδα το pc ειχε win 7 ultimate 32 bit ενεργοποιημενα εληπαν καποιη drivers για την webcam που ειχει και καποιη ακομα μετα περναω εναν περιηγητη απανω μετα τα για να μπενω στο internet μετα αρχεισε να κολαει το εψαξα στο internet δεν μπορεσα τον κανω ποιο γρηγορο μετα λεω να το ρισκαρο και να ανοιξω το recovery μετα εψαξα στης οδηγιες και βρηκα με τη ανοιγη οταν το ανοιξα πατησα να επαναφερη τα windows xp γνησια με ολους του drivers και μου πεταει ενα erorr δωκιμασα αλλες επιλογες ολλες μου πεσουσε οτι ελειπε ενα αρχειο μετα πηρα τον τεχνικο και μου λεει να τον παω ξανα εκει και να τον ξανα κανη format του λεω οχι οταν ρωτησα και αλλους τεχνικους αλλοι μου ειπαν το ειδιο εκτος απο εναν που τον ηξερα και ημασταν φιλοι και μου λεει να ψαξω στο ιντερνετ να βρω αλλο λειτουργεικο συστημα εγω ξανα κατεβασα τα win 7 ultimate 32 bit τα περασα σε ενα cd/dvd και μου λεει να μαθω απο πως να τα περασω οταν εμαθα και τα περασα μου ζηταγε να τα ενεργοποιησω μετα κατεβασα το win 7 loader και τα ενεργοποιησα μετα μου πετουσε οτι εχω πεση θυμα λατρεμπορια λογισμηκου τωρα με ποιο προγραμμα τα κανω γνησια μπορεις να βαλεις link σε παρακαλω

sorry για τα ορθογραφικα λαθη και που σας εβαλα να διαβασεται ολο αυτο το κειμενω

Ανώνυμοςείπε...

kalhspera!thelo na se rothso gt eimai asxeth apo pc alla prospatho na katalavo 1 2 pragmata!exo palio pc kai kollaei poly exei ta windows xp kai apoti diavasa den yposthrizontai pleon!pos mporo na valo monh m windows 7 h 8 ?ginete?

Ανώνυμοςείπε...

Έλεος παιδιά!! Δε γίνεται να τα θέλεις όλα τσάμπα..Και δεν έχετε ιδέα και θέλετε να χρησιμοποιείτε σπασμένο λογισμικό χωρίς προβλήματα. Αγοράστε τα αυθεντικά να τελειώνετε ή ψάξτε το όσο περισσότερο μπορείτε ώστε να μη σας βγάζει σφάλματα συνέχεια! Και μην είστε τόσο απόλυτοι με τους τεχνικούς. Όταν αγοράζεις έναν υπολογιστή και δεν ξέρεις όυτε να τον ανοίξεις και δεν μπάινεις καν στη διαδικασία να μάθεις, δε φταίει ο τεχνικός.

Ανώνυμοςείπε...

εκανα μεγαλη γκαφα στον υπολογιστη και δεν εχω λεφτα να τον παω σε τεχνικο!υπαρχει καποιος π μπορει να βοηθησει?

Ανώνυμοςείπε...

Είναι κρίμα που σκέφτεστε έτσι γιατί όλοι οι τεχνικοί δεν είναι ίδιοι. Υπάρχουν οι πραγματικά καλοί και οι κακοί τεχνικοί. Μην τους βάζετε όλους σ΄ενα σακί.

Ανώνυμοςείπε...

Καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό.Είχα δώσει το laptop παλιό της acer να του κάνουν φορμάτ και μου εγκατέστησαν τα windows 7 Ultimate αντι για τα windows xp .Όταν το πήρα πίσω στην αρχή σερνόταν και επίσης δεν αναγνώριζε τίποτα εξωτερικό. Δεν διάβαζε DVD,ούτε USB, σαν να μην συνδέεις τίποτα σαν να μην βάζεις στην μονάδα υποδοχής τίποτα.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει?

Ανώνυμοςείπε...

Κανονικά έπρεπε να σου βάλει τα windows xp με το serial number του και όχι σπασμένα windows. Πιθανόν δεν έχει περάσει κάποιους drivers.

Aggείπε...

Καλημέρα την Παρασκευή μόλις άνοιξα το pc(desktop) μου δεν έμπαινε στα windows και κόλλαγε σε μία μαύρη οθόνη όπου έλεγε ότι είχαν κρασάρει τα windows xp και ότι έπρεπε να βάλω το cd και να τα εγκαταστησω. Το πήγα στον τεχνικό την Παρασκευή όπου του πήγα και έναν εξωτερικό σκληρό για να περάσει μέσα τα αρχεία και όπου ήμουνα μπροστά όταν έβαλε τον σκληρό σε άλλον υπολογιστή και δούλευε κανονικα. Σήμερα Δευτέρα το πήρα πίσω και μου είπε ότι επιδιόρθωσε την κάρτα γραφικών στο τιμολόγιο γράφει ( vga asus 610 gt) και μου έβαλε λέει καινουριο antivirus γιατι το avast λέει είναι πολύ βαρύ και μου έβαλε το eset nod32 που ισχυει για ένα χρόνο φυσικά, και μου ζήτησε 95,00 ευρώ. Έγω μπαίνωντας στον πίνακα ελέγχου για να τσεκάρω τι κάρτα γραφικών έχουμε ( δεν ξέρω αν ηταν σωστος ο τρόπος) είδα ότι έχουμε το nvidia quadro fx 580. Αισθάνομαι ότι έχω εξαπατηθεί έχω δίκιο ή όντως μπορεί να έχει γίνει έτσι και κάνω λάθος??

Aggείπε...

Καλημέρα την Παρασκευή μόλις άνοιξα το pc(desktop) μου δεν έμπαινε στα windows και κόλλαγε σε μία μαύρη οθόνη όπου έλεγε ότι είχαν κρασάρει τα windows xp και ότι έπρεπε να βάλω το cd και να τα εγκαταστησω. Το πήγα στον τεχνικό την Παρασκευή όπου του πήγα και έναν εξωτερικό σκληρό για να περάσει μέσα τα αρχεία και όπου ήμουνα μπροστά όταν έβαλε τον σκληρό σε άλλον υπολογιστή και δούλευε κανονικα. Σήμερα Δευτέρα το πήρα πίσω και μου είπε ότι επιδιόρθωσε την κάρτα γραφικών στο τιμολόγιο γράφει ( vga asus 610 gt) και μου έβαλε λέει καινουριο antivirus γιατι το avast λέει είναι πολύ βαρύ και μου έβαλε το eset nod32 που ισχυει για ένα χρόνο φυσικά, και μου ζήτησε 95,00 ευρώ. Έγω μπαίνωντας στον πίνακα ελέγχου για να τσεκάρω τι κάρτα γραφικών έχουμε ( δεν ξέρω αν ηταν σωστος ο τρόπος) είδα ότι έχουμε το nvidia quadro fx 580. Αισθάνομαι ότι έχω εξαπατηθεί έχω δίκιο ή όντως μπορεί να έχει γίνει έτσι και κάνω λάθος??

george-aetosείπε...

Κάλος αισθάνεσαι!! αν μιλάς για λαπτοπ 100% (επιδιόρθωσε την κάρτα γραφικών) δλδ? τι έκανε; αν είχε καεί δεν θα έδειχνε τίποτα η οθόνη , κατά δεύτερο τι δουλειά έχει που δεν άνοιγαν τα windows ???
υπάρχει η ασφαλής εκκίνηση ,που μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα με επαναφορά,η δεύτερη προσπάθεια ,αφου βγάλεις το ρεύμα και την μπαταριά και μετα. τέλος βάζεις cd επιδιόρθωσης,αλλιώς format.
Tα antivirus πάλι τι δουλειά έχουν;
εδώ και 5-6 χρονιά πότε δεν είχα!!!!

Aggείπε...

Απλά δεν ήθελα να τον πειράξω και άλλο γιατι είναι ο υπολογιστής του γραφείου απλά μία επανεκκινηση του έκανα. Δεν είναι lap top είναι desktop και μας έβαλε ANTIVIRUS με την δικαιολογία ότι το avast που είχα πριν είναι πολύ βαρύ και ότι είχε λέει πολλούς ιούς από το facebook και άν θελήσουμε να μας βάλει καινούρια κάρτα γραφικών θα πρέπει να δώσουμε τουλάχιστον 200 ευρώ.Σορυ για το κατεβατο αλλά έχω εκνευριστεί. Πως να το χειριστώ?
Να τον ρωτησω κατάμουτρα αν με κοροιδεψε?

Unknownείπε...

Κατω απο 30 χρονων μην εμπιστευστε κανεναν που το παιζει τεχνικος υπολογιστων.ολοι οι φοιτητες την εχουν δει τεχνικοι...και βγαζουν κακο ονομα στους επαγγελαματιες...

costasείπε...

εχω τα windows 7 premioym και μου βγαζει στο λαπ εχω πεσει θυμα λαθραιου λογισμικου και δεν μπαινει καν στο ιντερνετ τι μορω να κανω

costasείπε...

επεσα θυμα λαθραιου λογισμικου και δεν μπορω να μπω στο λαπ τοπ δεν συνδεετε καν στο ιντερνετ υπαρχει κατι να κανω για αυτο? ευχαριστω!

Ανώνυμοςείπε...

https://thepiratebay.mn/torrent/5381089/Windows_7_[ULTIMATE]_ACTIVATOR_[LordTidus)

windows 7 ultimate Key Free

Ανώνυμοςείπε...

https://thepiratebay.mn/torrent/11954863/Windows_7_Ultimate_x64_SP1__amp__Activator_[buddyboy]
windowns 7 ultimate 64bit &Key Free

Ανώνυμοςείπε...

Εμένα μου γράφει οτι λείπει ενα διαμέρισμα στο φορματ ασε που δεν συνδετε οταν ριχα τα xp τα κοιταξα ολα ip ολα τίποτα εκανα φορματ οπως εκανα την διαδικασία cd τον xp drivers στο λαπτοπ δεν έμπαινε ίντερνετ δε ξέρω τη να κανω έψαξα drivers αλλά παλι τα ιδια

Ανώνυμοςείπε...

Unknown, χαλαρωσε εσυ master of the universe. Εχω πετυχει 40αρη "Τεχνικο" που δεν ηξερε που πανε τα τεσσερα. Ειχε βαρεσει 5 εκατομμυρια bad sectors ο σκληρος του και εκανε ενα τυπικο φορματ για παρει τα φραγκα και δεν φτιαχτηκε τιποτα. Επισης αγαπητε που δημιουργησες το αρθρο, αν το πας ετσι, μην φωναξεις ηλεκτρολογο αν γινει κατι με το ρευμα. Μην φωναξεις υδραυλικο αν σπασει η βρυση. Μην φωναξεις μαστορα αν βγαλει μουχλα ο τοιχος. Μην πας το αμαξι σου σε μηχανικο αυτοκινητων αν μεινεις στο δρομο. ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ? ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! Θα τα φτιαξεις ολα μονος σου ρε!! Θα σου μαθω και εγω αν θες μερικα κολπακια για αυτες τις δουλειες Παντογνωστη! Γιαυτο υπαρχουν οι ειδικοτητες φιλε μου. Γιαυτο και υπαρχει και η δουλεια "τεχνικος υπολογιστων".

Ανώνυμοςείπε...

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα νέο laptop για απλή χρήση. αλλα δεν μπορω να βρω με εγκατεστημένα τα windows 7 κυκλοφορούν μονο με 8,1 και θελω να τα αποφύγω γιατι μου φαίνονται πολυ σύνθετα και διάβασα σε άρθρα οτι τα αρχεία περνούν μέσω cloud και onedrive στη microsoft. Και δεν ξερω τι να κανω. Επίσης, σχετικά με τα office 10 που θελω να βαλω γιατι θα τα χρειαστω για εξετάσεις για πιστοποίηση δεν πωλούνται ουτε τα εχουν οι τεχνικοί που ρώτησα. Και ενα τελευταίο ερώτημα ολοι οι υπολογιστές που κυκλοφορούν στην αγορά ειναι με αγγλικό πληκτρολογιο; Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα ερωτήματα.

Ανώνυμοςείπε...

Σε ευχαριστώ για τις συβολές σου

Unknownείπε...

Kalispera..... Simera elaba minima apo tin microsoft oti einai diathesima ta windows10 dwrean!! kai etsi ta katebasa.... ola kala! ....alla den mou anoigoun oi upofakeloi me ta arxeia mou!(monaxa o arxikos fakelos).... oute stikakia, oute ejvterikoi diskoi. Giati?

Unknownείπε...

Kalispera... Simera elaba minima apo tin microsoft, oti mporw na katebasw dwrean ta windows10, kai to ekana! ....ola kala, omws den mou anoigoun oi upofakeloi twn arxeivn mou! monaxa oi arxikoi fakiloi pou briskontai stin epofania ergasias, oute stikakia, oute ejoterikoi diskoi... Giati?

Unknownείπε...

καλησπερα πριν απο 2 βδομαδες αγορασα ενα λαπτοπ lenovo .απο την εταιρια που το πηρα μου ζητησανε 30 ευρο επιπεον για να μου περασουν τα windows 10.
ολα ωραια ολα καλα και εδω και μια βδομαδα μου βγαζει μηνυμα οτι τα windows ληγουν συντομα απο οτι καταλαβα μου τα περασε σπασμενα.τι μπορω να κανω.

Ανώνυμοςείπε...

να σας πω κατι?? εγω εχω ενα pc που λεγεται dell dimension 4300 του 2001 και μπαινει κανονικα internet και παιζει παιχνιδια με σπασμενα xp
δηλαδη που εχετε προβλημα εσεις που εχετε σπασμενα? αυτοι που εχουν σπασμενα μπορουν (και αναφερομαι σε αυτους που λενε οτι εχουν 20 μερες μεχρι να ληξουν τα windows) γιατι δεν πατε στο internet και να ψαξετε ενα (product key) και μετα να πατε πινακα ελεχγου και να εισαγετε το product key που εχετε βρει απο internet? και κατι αλλο μην φορτωνετε με antivirus γιατι ετσι δημιουργουνται προβληματα και καθυστερησεις. απλα οι τεχνικοι ειναι απατεωνες και περνουν τα φραγκα ενας παιρνει 90$ και αλλος παιρνει 50$ για ενα format το οποιο γινεται ευκολα και στο σπιτι!!!!! ελεος!!! αυτα ηθελα να πω!

Unknownείπε...

Ολοι οι τεχνικοί δεν είναι απατεώνες όπως λες υπάρχουν και αρκετοι που κάνουν σωστα τη δουλειά τους κι ως Τεχνικός/Ηλεκτρονικός που είμαι πιστοποιημένος διάβασα κάποιες οδηγίες σου που είναι εντελώς γειά σου. Δεν θα αδειάσω το κεφάλι μου να γεμίσω το δικό σου eagle my a*** να ξέρεις μόνο ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας κι αυτό ισχύει και για σένα και για τους απατεώνες τεχνικούς'αυτοί που είναι σωστοι επιβιώνουν γιατί απλά είναι σωστοί όσο για τους απατεώνες η λαϊκή ρήση λέει μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρεις και η κακή του μέρα... Το email μου για τυχόν επικοινωνία-απορία sarvanisharris@gmail.com

Ανώνυμοςείπε...

Γειά σας.Εχω ενα pc που λεγεται dell dimension 4300 οπως ειπα και παραπανω.Προχθες του κατέβασα οχι ένα τόσο βάρυ παιχνίδι λέγεται (Half-Life 2 deathmatch και μόλις πάω να το ανοίξω με πετάει έξω. σκέφτηκα ότι μπορει να φταιει το αρχειο αρα πηγα εψαξα στο internet και βρηκα το
(Half-Life 2 Episode Two ωραια και καλα το κατεβασω απο το μTorrent και οταν κατεβαινει του κανω και extract στο desktop.Μολις πηγα να το ανοιξω για να παιξει ελεγε (only directx.8.0 or newer support for this game) και σκεφτηκα μηπως ειναι η καρτα γραφικων μου που ειναι (Nvidia Geforce 2 MX) αμα γνωριζετε κατι pls γραψτε και θα με βοηθησετε οπως και εγω θα σας βοηθαω σε τετοια θεματα.

Unknownείπε...

Γεια σας. Θα σας πω ενα παραδειγμα. Το Φεβρουαριο του 2014 μου ειχε χαλασει ενα netbook του 2011.δεν ξερω αλλα ειχε προβλημα ο σκληρος του.
ετσι πηγα σε ενα καταστημα και πηρα εναν SATA3 HDD δισκο με 500GB.Πηγα σπιτι.επειδη το netbook μου ειχε ως αρχικο λειτουργικο συστημα windows 7 Starter τα κατεβασα απο το internet.τα περασα ως bootable σε ενα USB
οποιος χρειαστει το προγραμμα λεγεται windows 7 USB download tool.Μολις ανοιξα το netbook εβαλα το σκληρο δισκο.εκλεισα ολα τα καπακια καλα.και τον ανοιξα και πατησα esc και πηγα στο BIOS και επελεξα να τρεχει αρχικα απο το USB γιατι ως προτεινομενο ειχε τον hard drive.ωραια και καλα οταν ειχε τελειοσει η εγκατασταση των windows πηγα στον αλλον υπολογιστη και κατεβασα εναν windows 7 activator για να τα ενεργοποιησει.οσον αφορα τωρα τα drivers.επειδη το netbook δεν ειχε drivers επειδη του εκανα format,πηγα ξανα στον αλλο υπολογιστη και κατεβασα τους drivers απο την hp.τα περασα με στικακι και ειχε ληξει το θεμα με τους drivers.κατεβασα driver card graphics intel gma 3100,ethernet,WLAN και για καρτες SD.το μοντελο του netbook ου ειναι (Compaq Mini CQ10-500 intel aton N450 1.66Ghz,
1 GB RAM. αυτα!!! και ετσι μεχρι και σημερα εχω ενα φτιαχμενο netbook χωρις να χρειαστηκε να παω σε τεχνικο!Ειμαι αυτος που ειπα για το dell dimension 4300.

Ανώνυμοςείπε...

ο σωστος τεχνικος δεν βαζει σπασμενα λογισμικα ουτε πουλαει ψευτικες ελπιδες πχ σε λιγο ληγει η προστασια του υπολογιστη σου η σε χρεωνει το 1+1 ειμαι τεχνικος υπολογιστων ειμαι τελιωμενης σχολης 5 χρονων και αυτο δεν το υπερασπιζω η πχ θελει καθαρισμα ο υπολογιστης και να μπουν ολα τα δεδομενα 250 ευρω που εχουμε καταληξει χρυσαφι πουλαμε η αργυρια ελεος θα παραμεινω ανωνυμος γιατι οι περισσοτεροι δεν ξερουν πως θα κλεψουν τον αλλο και ποσο κερδος ειναι γι αυτο που δεν παμε ποτε μπροστα τιποτα αλλο δεν θα πω τα σχολια δικα σας..

Ανώνυμοςείπε...

καλησπερα μολις κατεβασα τα windows 10 pro σπασμενα στον υπολογιστη μου κ μου ζηταει να τα ενεργοποιησω μηπως μπορει να μου πει καποιος τι να κανω ακριβως? ευχαριστω !

Unknownείπε...

Καλησπέρα έχω windows xp και επειδή κατέβασα ένα αντιβαιρους μετά μου ζητάει για να ανοίξει το pc ενεργοποίηση αντιγράφου windows και μου ζητάει τα κλειδιά.. Μπόρεις να με βοηθήσεις;

Unknownείπε...

Καλησπέρα μου ζητάει ενεργοποίηση αντιγράφου windows.. έχω xp.. τι κάνω; που θα βρω τα κλειδιά

Ανώνυμοςείπε...

Επαναφορά συστήματος στο πιο παλιό αντίγραφο και διαγραφή το αντιβαριους

Ανώνυμοςείπε...

εβελινα το αντιβαριους επιασε σαν ιο το exe που τα κανει γνησια μαλλον οποτε επαναφορα απο αντιβαριους η συστηματος ποιος σου ειπε να το βαλεις? σε καθε περιπτωση delete το αντιβαριους

Unknownείπε...

Παιδιά καλησπέρα.. εγώ από μόνη μου το έβαλα.. ο υπολογιστής δεν ανοίγει το μόνο που μου ζητάει είναι να ενεργοποίησω τα windows... μπορεί κάποιος να μου πει πως θα πάω να το επαναφέρω σε προηγούμενη κατάσταση εφόσον δεν ανοίγει;; τι πρέπει να κάνω;; μπορώ να μιλήσω με κάποιον που ξέρει από εσάς;;

Ανώνυμοςείπε...

στείλε εμαιλ πάνω στο μενου

Unknownείπε...

Όταν λες πάνω στο μενού;;σαν ανώνυμο σε βγάζει

Ανώνυμοςείπε...

moy bgazh ston upologisth ena mhnhma oti prepei na energopihso ta windows.otan ton anhgo,patontas akyro mou bgazh thn ephfanias ergasias mayro fonto.ti na kano exwta windows 7.

Nikoletta Faείπε...

Χαίρομαι που βλέπω τέτοια σελίδα!!! Επειδή λίγο πολύ και απάνω στο θέμα αυτό,είναι αρκετά τα άτομα με παρόμοιο θέμα και δεν μπορώ να γράψω κατεβατό εδώ.Διάβασα κάπου πως μπορούμε να σου γράψουμε inbox για απορία,πχ απο freedos σε γνήσια....Σήμερα ανακάλυψα την σελίδα σου ! Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου?
Μπράβο σου + Ευχαριστώ έκ των προτέρων!

Nikoletta Faείπε...

Bravo!!!
Μήπως μπορείς να μας πείς πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου πριβέ? Για να μην γράφω κατεβατό εδώ.Διάβασα κάτι πολύ ενδιαφέρων....έχω win7 (- freedos)!!!
Χαίρομαι που τα λες όπως έχουν τα πράγματα και ακόμα πιο πολύ αν μπορέσεις να βοηθήσεις λιγάκι;;; ;)
Ευχαριστώ

georvlahείπε...

Καλησπερα. θελω να απεγκαταστησω τα win 7 χωρις φορματ. εκανα βλακεια και εβαλα win 7 32 bit πανω απο win 64 bit και θελω να τα απεγκαταστησω και να γυρισω στα 64 bit.

Γιωργος

georvlahείπε...

καλησπερα. θελω να απεγκαταστησω τα win 7 32 bit,
τα οποια εγκατεστησα πανω απο τα win 64 bit χωρις φορματ.
ευχαριστω
Γιωργος

Nikos Karasείπε...

Δυστυχώς φίλε μου δεν μπορείς να βγάλεις τα 32bit χωρίς να κάνεις φορμάτ. Αναγκαστηκά πρέπει να κάνεις φορμάτ.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications