Επιστημονική ανάλυση, επιβεβαιώνει ότι συντρίμμια του Roswell και ,Ubatuba της Βραζιλίας, 1957  δεν είναι γήινα.
Μια επιστημονική ανάλυση επιβεβαιώνει ότι συντρίμμια που βρέθηκαν στο Roswell, στην υποτιθέμενη τοποθεσία συντριβής ενός UFO, δεν είναι γήινα.

από τον Alejandro Rojas, 12 Ιουλίου 2011
όλες οι εικόνες των αντικειμένων και των αναλύσεων παραχωρήθηκαν από τον Frank Kimbler


Το αντικείμενο που έχει αναλυθεί. Το μέγεθος του δείγματος είναι περίπου 10 mm σε μήκος. Η άκρη του θραύσματος έχει περικοπεί για την ανάλυση.

Ένας καθηγητής στο Στρατιωτικό Ινστιτούτο του Roswell στο Νέο Μεξικό, μπορεί να έχει ανακαλύψει τις πρώτες γνωστές επιστημονικές αποδείξεις υπολειμμάτων από αντικείμενα που κατασκευάστηκαν σε άλλο πλανήτη. Επιπλέον, αυτά τα συντρίμμια βρέθηκαν κοντά στο σημείο όπου είχαν ανακαλυφθεί κομμάτια από έναν υποτιθέμενο ιπτάμενο δίσκο, έξω από το Roswell, το 1947.


Ο Frank Kimbler διδάσκει Επιστήμες της Γης σε επίπεδο γυμνασίου και Γεωλογία σε πανεπιστημιακό επίπεδο, στο Στρατιωτικό Ινστιτούτο του Roswell στο Νέο Μεξικό. Λέει ότι είχε πάντα ένα ενδιαφέρον για τα UFO, και είχε μάλιστα τη δική του ασυνήθιστη θέαση στα είκοσί του. Έτσι, όταν μετακόμισε στο Roswell, αποφάσισε να θέσει την εμπειρία του σε δοκιμασία και να κάνει μια προσπάθεια να διερευνήσει το πιο διάσημο περιστατικό με UFO όλων των εποχών, την συντριβή στο Roswell.
Λέει ότι ο κύριος στόχος του ήταν να βρει κάποια απτά αποδεικτικά στοιχεία. Ξεκίνησε με την εξέταση μερικών δορυφορικών εικόνων της υποτιθέμενης «τοποθεσίας με τα συντρίμμια.» Είναι εκείνο το μέρος όπου ο επιστάτης του ράντσου Mac Brazel, είχε πει στην Πολεμική Αεροπορία ότι είχε βρει κομμάτια του αντικειμένου που συνετρίβη. Ο Kimbler χρησιμοποίησε εκείνες τις εικόνες με ενισχυμένο το υπέρυθρο για να επισημάνει περιοχές όπου το έδαφος ήταν διαταραγμένο. Εξεπλάγη όταν βρήκε μια περιοχή που ήταν παρόμοια με εκείνη που είχαν περιγράψει μάρτυρες. Ήταν περίπου 3/4 του μιλίου (1 χλμ) σε μάκρος και είχε μερικές εκατοντάδες πόδια πλάτος, και ήταν στραμμένη προς την κατεύθυνση που είχαν αναφέρει οι μάρτυρες. Παρατήρησε επίσης ότι εκείνη η περιοχή είχε πολύ ευθείες άκρες, κάτι το ασυνήθιστο για να είναι απλά ένα φυσικό φαινόμενο.
Το επόμενο βήμα του ήταν να πάει εκεί με έναν ανιχνευτή μετάλλων για να δει τι θα μπορούσε να βρει. Άρχισε να κάνει ταξίδια στην περιοχή το Μάιο του 2010. Χρησιμοποιώντας ένα ανιχνευτή μετάλλων που θα μπορούσε να βρει ένα κομμάτι στο μεγέθος βλήματος αεροβόλου, τρεις ίντσες (10 εκ) κάτω από την επιφάνεια, θα ήταν σε θέση να βρεί μικρά κομμάτια, που ήταν ακριβώς ο στόχος του.



Εικόνες από την παλαιότερη αρχαιολογική ανασκαφή που διοργανώθηκε από το SCI-FI Channel το 2002 στην υποτιθέμενη τοποθεσία της συντριβής.

Σε προηγούμενες αρχαιολογικές ανασκαφές στην περιοχή, είχαν κοσκινίσει το χώμα μέσα από κόσκινα με τρύπες αρκετά μεγάλες ώστε να περνάνε τα πολύ μικρά κομμάτια. Ο Kimbler έκανε την υπόθεση ότι αν είχε μείνει κάτι, αυτό θα ήταν πολύ μικρό και ίσως θα ήταν θαμμένο μέσα σε λαγούμια των ζώων, ή σε λοφίσκους από μυρμηγκοφωλιές. Σε μια μυρμηγκοφωλιά βρήκε όντως το πρώτο κομμάτι του.


DF-Sat-b.jpg
Πολυφασματική δορυφορική εικόνα από τον δορυφόρο Landsat που δείχνει το πεδίο των συντριμμιών. Η εικόνα δείχνει σαφώς μια καμμένη περιοχή (ή διαταραγμένη περιοχή) που καλύπτει την ακριβή τοποθεσία του πεδίου των συντριμμιών, όπως περιγράφεται από τους μάρτυρες.
Εκείνο που βρήκε ήταν ένα ασημένιο μέταλλο που φαινόταν σαν αλουμίνιοΑυτό ήτανπαράξενο, διότι δεν υπήρχαν ενδείξεις ύπαρξης οποιουδήποτε είδους αντικειμένων από αλουμίνιο στην περιοχήΒρήκε περιστασιακά κασσίτεροο οποίος θα προέρχονταν απόκομμάτια από σκεπές από κασσίτερο που τα είχε παρασύρει ο αέραςκαι μερικά καρφιά.Βρήκε τελικά περισσότερα από εκείνα τα ασημένια κομμάτιακαι λέει ότι φαινόταν κομματιασμένα. Μερικές από τις άκρες τους, φαινόταν ακόμα και λιωμένεςΒρήκε, επίσης,μερικά κουμπιά από αλουμίνιο, που φαίνεται να είναι ο τύπος που χρησιμοποιούνταν για τις στρατιωτικές στολές αγγαρείας στα τέλη της δεκαετίας του 40Αν ισχύει αυτό,αποδεικνύεται ότι ο στρατός είχε βρεθεί στην περιοχή.
3but1.jpg



Τα κουμπιά που βρέθηκαν (με ένα νόμισμα για σύγκριση του μεγέθους). Ταυτοποιήθηκαν με επιφύλαξη ως κουμπιά από στρατιωτικές στολές αγγαρείας από τα τέλη της δεκαετίας του 40, αρχές δεκαετίας του 50.
Ο Kimbler θεώρησε ότι τα μικρά ασημένια κομμάτια παρουσίαζαν αρκετό ενδιαφέρον για περαιτέρω ανάλυση. Για να αναζητήσει κάποια βοήθεια, πήγε στο Διεθνές Μουσείο και Ερευνητικό Κέντρο για τα UFO του Roswell. Το μουσείο που βρίσκεται στο κέντρο του Roswell, είναι ο κύριος κόμβος για την έρευνα της συντριβής του UFO στο Roswell. Έδειξε το υλικό στην διευθύντρια του μουσείου, την Julie Shuster, και κατάφερε να συναντηθεί με τον ερευνητή Don Schmitt.

RoswellUFOMuseum7.jpg julie_shuster.jpg Don Schmitt Roswell Festival.jpg        


Το μουσείο για τα UFO στο Roswell, είναι ο κύριος κόμβος για την έρευνα της συντριβής του ιπτάμενου δίσκου στο Roswell. Στις εικόνες δεξιά: Η διευθύντρια του μουσείου, Julie Shuster, και ο ερευνητής Don Schmitt.
Αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν την πρώτη ανάλυση που έγινε από το New Mexico Tech στο Socorro. Χρησιμοποιώντας ένα μικρο-αισθητήρα, κατάφεραν να προσδιορίσουν τη σύσταση του υλικού. Αποδείχθηκε ότι ήταν κράμα από αλουμίνιο, πυρίτιο, μαγγάνιο, και χαλκό. Δεν είναι άγνωστο, αλλά χρησιμοποιείται στις κατασκευές και συνήθως δεν συναντάται σε μορφή φύλλων.
Αυτό ενέπνευσε περαιτέρω τον Kimbler για να βάλει να γίνουν μερικές ισοτοπικές αναλύσεις στο κομμάτι που είχε βρει. Ο Kimbler λέει ότι οι ισοτοπικές αναλύσεις είναι τόσο σημαντικές, γιατί οι ισοτοπικές αναλογίες μοιάζουν πάρα πολύ με «τα δακτυλικά αποτυπώματά μας». Ορισμένες συγκεντρώσεις των χημικών στοιχείων πάνω στη Γη είναι μοναδικές για τον πλανήτη μας. Επομένως εάν γνωρίζουμε τις ισοτοπικές αναλογίες για το μαγνήσιο, θα είναι οι ίδιες για οτιδήποτε πάνω στη Γη περιέχει μαγνήσιο, αλλά αν δεν προέρχεται από τη Γη, θα έχει διαφορετική αναλογία ισοτόπων. Για παράδειγμα, οι μετεωρίτες έχουν διαφορετικές αναλογίες ισοτόπων, επειδή δεν προέρχονται από τη Γη. Η ισοτοπική ανάλυση είναι απαραίτητη για να προσδιοριστεί εάν ένα υλικό προέρχεται από τη Γη ή από κάποιον άλλο πλανήτη.
met-collection-B.jpg
Μερικά από τα θραύσματα από μεταλλικό κράμα που βρέθηκαν θαμμένα και διάσπαρτα στην περιοχή του πεδίου με τα συντρίμμια.
O Kimbler πήγε στο Ινστιτούτο Μετεωρικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικούκαι εκεί μίλησε με τον ειδικό στον τομέα των ισοτόπων για να καταφέρει να γίνει μια ανάλυση. Ο Kimbler δεν είχε πει τίποτα στον ειδικό αναφορικά με τα δείγματα. Εκείνος κοίταξε τον Kimbler «κατάμματα» και του είπε ότιο μόνος λόγος που θα μπορούσε ο Kimbler να θέλει να γίνει μια ανάλυση αυτού του είδουςείναι επειδή είχε υποψίες ότιτο υλικό προερχόταν από το εξώτερο διάστημαΉθελε να μάθει από που προέρχονταν το υλικόκαι όταν ο Kimbler του είπε,αρνήθηκε να κάνει την ανάλυση, δηλώνοντας ότι η ιδέα ότι ένα διαστημόπλοιο συνετρίβη στο Roswell, ήταν «ένα μάτσοανοησίες». Ένας από τους άλλους επιστήμονες στο γραφείο υποστήριξε την άποψη ότιαν όντως επρόκειτο για κάτι ασυνήθιστοη σημασία αυτής της πιθανότητας και μόνο, το καθιστά αρκετό να αξίζει να ρίξουνε μια ματιά. Ωστόσοο ειδικός ήταν αμετακίνητος καιαρνήθηκε να κάνει την ανάλυσηΟ δεύτερος επιστήμονας ήταν ένας ειδικόςμικρο-ανίχνευσης στο Πανεπιστήμιο και παρόλο που ο ίδιος δεν μπορούσε να κάνειοποιαδήποτεισοτοπική ανάλυσηήταν σε θέση να εξαγάγει πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τη σύσταση του υλικού και να επιβεβαιώσει την πρωτύτερη δουλειά που είχε γίνει.

Η εταιρία Bigelow Aerospace έδειξε κάποιο ενδιαφέρον για να βοηθήσει Kimbler με την ανάλυσή του, αλλά αφού είχαν περάσει μήνες με ελάχιστα αποτελέσματα, ο Kimbler έπρεπε να απευθυνθεί αλλού. Ο Kimbler κατάφερε να βρει ένα άλλο εργαστήριο με πολλαπλές πιστοποιήσεις που ήταν πρόθυμο να φέρει σε πέρας τη δουλειά. Το Μουσείο για τα UFO έβαλε τα χρήματα, και τα αποτελέσματα βγήκανε σε πέντε ημέρες. Ο Kimbler λέει ότι παραλίγο να έπεφτε κάτω όταν είδε τις πληροφορίες. Οι ισοτοπικές αναλογίες ήταν μακριά από το φυσιολογικό, και όπως λέει ο ίδιος υπήρχαν μόνο δύο απαντήσεις για να εξηγηθούν τα αποτελέσματα, «είτε το εργαστήριο είχε υποπέσει σε κάποιο σφάλμα στην ανάλυση, είτε το υλικό δεν προέρχεται από τη Γη».
Fractionation2.jpg
Διάγραμμα ισοτοπικής κλασμάτωσης μαγνησίου, όπως τροποποιήθηκε από το διάγραμμα που χρησιμοποιήθηκε από τον δόκτορα Peter Sturrock στην ανάλυσή του για το θραύσμα από UFO στο περιστατικό της Ubatuba. Ενώσεις,μέταλλα ή ορυκτά που περιέχουν μαγνήσιο, το φυσιολογικό είναι όλα να πέφτουν επάνω ή πολύ κοντά στην διαγώνια γραμμή του γραφήματος. Ο χονδρίτης (chondrite) είναι ένας τύπος μετεωρίτη και, δεδομένου ότι δεν προέρχεται από τη Γη, δεν πέφτει πάνω στη γραμμή. Το κράμα AH-1 από το Roswell, πέφτει πολύ μακριά από την γραμμή (κόκκινο βελάκι). Η θέση του AH-1 στο γράφημα είναι μια ανωμαλία που δείχνει είτε ότι πρόκειται για ένα αναλυτικό σφάλμα, είτε ότι το υλικό δεν προέρχεται από τη Γη. Απαιτούνται περισσότερες αναλύσεις για να επαληθευτούν τα στοιχεία ώστε να δούμε εάν πρόκειται για λάθος ή προέρχεται από έναν άλλο πλανήτη.

Θραύσματα UFO από την Ubatuba της Βραζιλίας, 1957 - πηγή εδώ και εδώ 

ubatubamain.jpg ubatuba.jpg
Ubatuba1sample.jpg ubatuba1.jpg ubatuba2.jpg



Ο Ibrahim Sued, ένας αρθρογράφος για την εφημερίδα «O Globo» του Rio de Janeiro έλαβε μια περίεργη επιστολή μία ημέρα. Η επιστολή αυτή περιέγραφε την έκρηξη, ενός ιπτάμενου δίσκου στην Ubatuba, μια παραλίαστο Sao Paulo της Βραζιλίας. Ο Sued δημοσίευσε την επιστολή στις 14 Σεπτεμβρίου 1957. Η επιστολή αναφερόταν σε τρία μικρά τεμάχια μετάλλου, που εσωκλείονταν στον φάκελο. 

«Έπεσαν σαν βροχή» από την έκρηξη δίσκου:

Η επιστολή εξηγεί πως το μέταλλο αυτό «είχε πέσει σαν βροχή» από έναν ιπτάμενο δίσκο, και μερικά από τα μεταλλικά κομμάτια είχαν συλλεχθεί από τον αποστολέα της επιστολής. Η διεύθυνση του αποστολέα ήταν ακατάληπτη, και δεν υπήρχε καμία αναφορά σε τυχόν μάρτυρες της έκρηξης. Ο δρ Olavo Fontes, που αντιπροσώπευε την APRO (Aerial Phenomena Research Organization = Οργανισμός Έρευνας Εναερίων Φαινομένων) της Βραζιλίας, ξεκίνησε μια γενικευμένη έρευνα για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την έκρηξη, αλλά δεν βρήκε τίποτα. 

Η επιστολή:

«Αγαπητέ κ. Ibrahim Sued. Ως πιστός αναγνώστης της στήλης σας και θαυμαστής σας, θέλω να σας δώσω κάτι που παρουσιάζει ύψιστο ενδιαφέρον για έναν δημοσιογράφο, το οποίο σχετίζεται με τους ιπτάμενους δίσκους. Αν πιστεύετε ότι είναι πραγματικοί, φυσικά. Εγώ δεν πίστευα τίποτα, από εκείνα που λέγονταν ή δημοσιεύονταν γι 'αυτούς. Όμως, μόλις πριν από λίγες μέρες αναγκάστηκα να αλλάξω γνώμη. Ψαρεύαμε μαζί με μερικούς φίλους, σε ένα μέρος κοντά στην πόλη της Ubatuba στο Sao Paulo, όταν είδα ένα ιπτάμενο δίσκο. Προσέγγισε στην παραλία με απίστευτη ταχύτητα και ένα ατύχημα, δηλαδή μια συντριβή στη θάλασσα φαινόταν επικείμενη. Την τελευταία στιγμή, όμως, καθώς σχεδόν χτυπούσε στα νερά, έκανε μια απότομη στροφή προς τα πάνω και ανέβηκε γρήγορα με μια φανταστική ώθηση. Ακολουθήσαμε το θέαμα με τα μάτια μας, τρομαγμένοι, όταν είδαμε τον δίσκο να εκρήγνυται φλεγόμενος. Αποσυντέθηκε σε χιλιάδες πύρινα θραύσματα, τα οποία έπεφταν λαμπυρίζοντας με αστραφτερή λαμπρότητα. Έμοιαζαν σαν πυροτεχνήματα, παρά τον χρόνο του ατυχήματος, το μεσημέρι, στο μέσο της ημέρας. Τα περισσότερα από αυτά κομμάτια, σχεδόν όλα, έπεσαν στη θάλασσα. Αλλά ένας αριθμός από μικρά κομμάτια έπεσαν κοντά στην παραλία και μαζέψαμε αρκετό από το υλικό αυτό - που ήταν ελαφρύ σαν χαρτί. Σας εσωκλείω ένα δείγμα του. Δεν ξέρω κανέναν που θα μπορούσα να τον εμπιστευτώ, στον οποίο θα μπορούσα να το στείλω για ανάλυση. Δεν διάβασα πουθενάνα βρέθηκε ένας ιπτάμενος δίσκος, ή για θραύσματα ή κομμάτια ενός δίσκου που να είχαν μαζευτεί. Εκτός και αν βρέθηκε από τις στρατιωτικές αρχές και το όλο ζήτημα διατηρείται ως άκρως απόρρητο θέμα. Είμαι βέβαιος ότι το θέμα θα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για έναν λαμπρό αρθρογράφο και στέλνω δύο αντίγραφα της παρούσας επιστολής - στην εφημερίδα και στη διεύθυνση του σπιτιού σας.»

Δύο διαφορετικά περιστατικά:

Οι ελάχιστες πληροφορίες που περιλαμβάνονταν στην επιστολή, απλά δεν ήταν επαρκείς για να εντοπιστούν τυχόν ενδείξεις. Στον Suedείπαν ότι η έκρηξη συνέβη πάνω από την παραλία Toninhaτο 1957, που περιόρισε την αναζήτηση. Ένα κομμάτι του μετάλλου από το περιστατικό της Toninha αναλύθηκε και έδειξε να αποτελείται από 99,99% καθαρό μαγνήσιο. Ένα από τα άλλα θραύσματα που υποτίθεται ότι προερχόταν από ένα από τα τρία UFO που παρατηρήθηκαν να πετούν πάνω από τη Caminas, επίσης στο Sao Paulo, τον Δεκέμβριο του 1954. Αυτό το θραύσμα αποτελούνταν κατά 88,91% από κράμα κασσίτερου. 

Ανάλυση των θραυσμάτων: 

Τελικά, ο Sued παρέδωσε όλα τα μεταλλικά θραύσματα στον δρ Fontes, που κανόνισε την χρηματοδότηση για να αναλυθούν στο Εργαστήριο Παραγωγής Ορυκτών του Τμήματος Παραγωγής Ορυκτών στο Υπουργείο Γεωργίας της Βραζιλίας. Για λόγους ασφαλείας, ο Fontes παρέδωσε χέρι με χέρι τα δείγματα. Ο διεθνώς γνωστός χημικός δρ Fiegl πραγματοποίησε ένα ποιοτικό, κρίσιμο τεστ, το οποίο απέδειξε ότι τα δείγματα ήταν μαγνητικά.

Καθαρό Μαγνήσιο:

Ο δρ Fontes πήρε ένα από τα πρώτα θραύσματα, το χώρισε σε πολλά μικρότερα κομμάτια, και έστειλε δύο από αυτά στο Φασματογραφικό Τμήμα του Εργαστηρίου Παραγωγής Ορυκτών για Ημι-ποσοτική Φασματοχημική Ανάλυση. Ένα άλλο από τα κομμάτια αναλύθηκε από την δόκτορα Luisa Α. Barbosa, της οποίας τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το μεταλλικό θραύσμα αποτελούνταν μόνο από το στοιχείο μαγνήσιο.

Η πρώτη ανάλυση επιβεβαιώνεται:

Ένα άλλο κομμάτι του πρώτου θραύσματος υποβλήθηκε σε χωριστή φασματογραφική ανάλυση από τον κ. Elson Teixeira του Εργαστηρίου Παραγωγής Ορυκτών. Ο κ.. Teixeira επιβεβαίωσε ττην διαπίστωση της δρ Barbosa ότι το θραύσμα ήταν καθαρό μαγνήσιο. Ποια είναι η σημασία αυτών των ευρημάτων;

Δεν παράχθηκε στη Γη:

Δεδομένου ότι δεν είναι δυνατόν να παραχθεί κανένα απολύτως καθαρό φασματογραφικά στοιχείο στη Γη, αν τα ευρήματα των Barbosa και Teixeira είναι ακριβή, τότε το κομμάτι του μετάλλου μπορεί να είναι μόνο εξωγήινο. Δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλο τεμάχιο του δείγματος 1 από τα θραύσματα που θα μπορούσε να αναλυθεί, καθώς καταναλώθηκαν όλα σε εκείνες τις αναλύσεις που έγιναν.

Περαιτέρω αναλύσεις: 

Τα άλλα δύο κομμάτια που λήφθηκαν από τον κ. Sued (τα δείγματα Νο.2 και Νο.3) στάλθηκαν στην APRO στην Αριζόνα και έγιναν αντικείμενο συνεχούς ανάλυσης από διάφορους επιστήμονες. Στα μέσα της δεκαετίας του 1960, το δείγμα No.3 δανείστηκεγια ανάλυση στο Πρότζεκτ για τα UFO του Πανεπιστημίου του Κολοράντο. Ο δρ Roy Craig, ένας φυσικοχημικός, το υπέβαλλε σε ανάλυση με ενεργοποίηση νετρονίων στο Εθνικό Εργαστήριο του Γραφείου για το Αλκοόλ και τον Καπνό της Υπηρεσίας Εσωτερικής Φορολογίας, με την οποία διαπίστωσε ότι η καθαρότητα του δεν ήταν τόσο υψηλή όσο εκείνη που είχε αναφερθεί στη Βραζιλία. Η αναφορά Condon παρέλειψε να αναφέρει, ωστόσο, ότι η υψηλή καθαρότητα είχε αναφερθεί μόνο για δείγμα Νο.1, το οποίο είχε καταναλωθεί στη Βραζιλία, και δεν υπήρχε διαθέσιμο για το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο. Η ανάλυση επίσης έδειξε ότι το δείγμα περιείχε μια ασυνήθιστη ποσότητα στροντίου, μιας πρόσμειξης που δεν συναντάται στο συμβατικό μαγνήσιο. Το δείγμα στην συνέχεια υποβλήθηκε σε μεταλλογραφική ανάλυση και μικρο-ανίχνευση στο Εργαστήριο Μεταλλουργίας της εταιρείας Dow Chemical, που επιβεβαίωσαν το εύρημα.Το 1969, η APRO παραχώρησε τα θραύσματα για να πραγματοποιηθούν μη καταστρεπτικές δομικές αναλύσεις. Διαπιστώθηκε ότι το υλικό είχε υποβληθεί σε έναν είδοςκατασκευής με κατευθυντική ανάπτυξη κρυστάλλων. Η κατευθυντική κρυστάλλωση μπορεί να προσθέσει αντοχή στα υλικά και είχε ερευνηθεί ενεργά εκείνη την εποχή (1969). Ωστόσο, η διαδικασία αυτή ήταν άγνωστη τότε που είχανανακτηθεί τα θραύσματα (1957). Δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατόν να αποδειχθεί οριστικά κατευθυντική κρυστάλλωση για την κύρια δομή από την οποία προήλθαν τα θραύσματα, λόγω του μικρού μεγέθους τους. Τα συμπεράσματα αυτά επικυρώθηκαν από τον δρ Robert W. Johnson, του Τμήματος Προηγμένων Υλικών, της Εταιρείας Έρευνας Υλικών, ο οποίος αξιολόγησε αυτή την αναλυτική αναφορά. 



Ωστόσο, το έργο του Kimbler δεν έχει τελειώσει. Λέει, «Εάν θέλουμε να ακολουθήσουμε πιστά το πρωτόκολλο της ορθής επιστημονικής μεθόδου, μόνο ένα σύνολο δεδομένων δενπρόκειται να το αποδείξει οριστικά». Προκειμένου να αποδειχτεί ότι το εργαστήριο δενυπέπεσε σε αναλυτικό σφάλμα, χρειάζεται να κάνει περισσότερη δουλειά. Λέει ότι έχειάλλα δύο πιστοποιημένα εργαστήρια έτοιμα να προχωρήσουν σε περισσότερες ισοτοπικέςαναλύσεις ώστε να επιβεβαιωθεί η δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής, και ότιενδεχομένως θα έχει ολοκληρώσει αυτή την δουλειάεντός των προσεχών εβδομάδων. ΟKimbler λέει, ότι προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι το υλικό αυτό δεν προέρχεται από τη Γη, είναι απαραίτητο να υπάρξουν δύο ή τρία εργαστήρια ακόμα, που να καταλήγουν στα ίδια αποτελέσματα.
Μια άλλη σημαντική πτυχή του γεγονότος ότι το υλικό περιέχει και αλουμίνιο και δείχνει να μην έχει γήινηπροέλευση είναι ότι το αλουμίνιο πρέπει να κατασκευαστεί. Σε αντίθεση με ορισμένα φυσικά στοιχεία, όπως ο χρυσός ή ο άργυρος που μπορεί να βρεθούν ωςψήγματα στην ακατέργαστη μορφή τους, το αλουμίνιο δεν συναντάται στη φύση. Εάναποδειχθεί ότι το υλικό αυτό δεν προέρχεται από την Γη, αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για κάτι που είχε κατασκευαστεί αλλού. Μέχρι στιγμής οι άνθρωποι δενκατασκευάζουν τίποτα στο διάστημα, πόσο μάλλον κάτι που θα πέσει από το διάστημα και θα προσγειωθείέξω από το Roswell, σε μια τοποθεσία όπου ένα φερόμενο ως διαστημικό σκάφος βρέθηκετο 1947.
Ο Kimbler λέει ότι είναι πολύ προσεκτικός πριν προβεί σε οποιουσδήποτε οριστικούςισχυρισμούς, αλλά είναι «αισιόδοξος». Λέει ότι τα πιστοποιημένα εργαστήρια δεν κάνουνσυνήθως λάθη, και ότι εκείνοι οι άνθρωποι που έκαναν αυτή την δουλειά είναι μερικοί από τους καλύτερους στο είδος τους.

Οι συνέπειες εάν το υλικό του Kimbler αποδειχτεί εξωγήινης προέλευσης και κατασκευής είναι βέβαια εντυπωσιακές. Θα μπορούσε να είναι το καίριο αποδεικτικό στοιχείο για νααποδείξουμε ότι μας επισκέπτεταιένας νοήμων πολιτισμός από άλλο πλανήτη, και ότιυπέστησαν μια συντριβή έξω από το Roswell το 1947. Ο Kimbler λέει ότι θα μας κρατήσειενήμερους, και είχε την ευγένεια να μας παρέχει εικόνες από το υλικό και την ανάλυση.
Ο Frank Kimbler συζητάει για τα ευρήματά του εδώ: Open Minds Radio. (και στο youtube)


NMT-micro.jpg
Τα δεδομένα της μικρο-ανίχνευσης από το New Mexico Tech (ΝΜΤ) δείχνουν την στοιχειακή σύσταση του AH-1. Οι τιμές για το Na και το Cl είναι από μικρούς κρυστάλλους αλατιού που ενσωματώθηκαν στην επιφάνεια. Η ανάλυση δείχνει ότι το AH-1 περιέχει τα στοιχεία AL Si Mg Mn και Cu με μικρή ποσότητα Fe.
UNM_Microprobe.jpg
Τα δεδομένα της μικρο-ανίχνευσης από το Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού δείχνουν την στοιχειακή σύσταση. Επιβεβαιώνουν τα δεδομένα της ανάλυσης του NMT και η παρούσα ανάλυση δείχνει AL Si Mg Mn Cu με λίγο Fe.
EAG-Isotopes-AH-1.jpg
Οι τιμές των ισοτόπων του μαγνησίου από το πιστοποιημένο εργαστήριο που έκανε την ανάλυση. Τα νούμερα αυτά υποδηλώνουν μη γήινη προέλευση.
EAG-elements.jpg
Η σύσταση του κράματος του AH-1 από το ίδιο εργαστήριο. Δείχνει ότι το κράμα του AH-1 είναι ένα κράμα AL-Mg-Mn-Si-Cu.
AH-13-layers.jpg
Το δείγμα AH-1 υπό μεγέθυνση εμφανίζει δομές σε στρώσεις ή με διαστρωμάτωση στο εσωτερικό του. 
AH6-micostucture-layers.jpg
Το δείγμα AH-1 υπό μεγέθυνση εμφανίζει περισσότερες περιοχές με διαστρωματώσεις.





3 Σεπτεμβρίου 2011
Δείγμα από τα συντρίμμια που βρήκε ο Kimbler
στο Roswell εξαφανίζεται καθ' οδόν προς το ASU
(Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Αριζόνα)

Ένα θραύσμα μετάλλου που λήφθηκε από τα συντρίμμια του Roswell πουανακαλύφθηκαν από τον Frank Kimbler χάθηκε ανεξήγητα. Ο Kimbler απέστειλε το θραύσμα μέσω της υπηρεσίας Fedex για περαιτέρω αναλύσεις στη Σχολή Εξερεύνησης της Γης και του Διαστήματος του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Αριζόνα, στο Tempe.Το πακέτο έφτασε, αλλά η Lynda Williams, Ph.D., μια καθηγήτρια και ερευνήτρια,ειδοποίησε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τον Kimbler ότι το θραύσμα δεν ήταν μέσαστο πακέτο.
«Μόλις βρήκα το πακέτο σας από την Fedexστα γραφεία μας, το άνοιξα στον πάγκο του εργαστηρίου και δεν βρήκα τίποτα μέσα στην πλαστική θήκη. Μήπως ξεχάσατε να το βάλετε μέσα;» έγραψε η δρ Williams.
«Λυπάμαι, αλλά απλά δεν βρίσκεται εκεί!»
Ο Kimbler απάντησε στην δόκτορα Williams, ότι το δείγμα του μετάλλου ήταν καλάσυσκευασμένο και ήταν σίγουρος ότι δεν ξέχασε να το συμπεριλάβει στην αποστολή.«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ήταν στο μικρό στρογγυλό κουτί, ακριβώς πάνω-πάνω, και ήταν εύκολο να το δει κανείς μέσα στην συσκευασία», έγραψε.
«Αυτό το πράγμα με τα αποδεικτικά στοιχεία των UFO είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για να το παίξει κάποιος. Φαίνεται να μοιάζει πολύ σαν την γάτα με το ποντίκι, τις ιστορίες μυστηρίουκαι το σκάκι όλα σε ένα πακέτο», πρόσθεσε ο Kimbler, δηλώνοντας ότι δεν θα αποστείλει οποιοδήποτε άλλο δείγμα σε κανέναν. Δήλωσε επίσης ότι εις το εξής έμπιστοισυνάδελφοι θα επιβλέπουν προσωπικά κάθε βήμα της ανάλυσης των συντριμμιών, από εδώ κι εμπρός.
Ο Kimbler είχε προηγούμενες δοσοληψίεςμε τον Hal Puthoff του Earth Tech και τον Robert Bigelow του BAASS, ενώ προσπαθούσε να επιτύχει ποιοτική ανάλυση του υλικούπου είχε βρει. Πολλοί υποψιάζονται ότι τα συντρίμμια μπορεί όντως να συνδέονται με το διάσημο πλέον συμβάν στο Roswell. Ο Kimbler αναφέρει ότι η ανάλυση υπήρξε αργή και επίπονη, και οι δοσοληψίες του τόσο με το Earth Tech όσο και με το BAASS προκάλεσαν ανησυχίες.
Γραμμές επικοινωνίας άνοιξαν μεταξύ του Frank Kimbler, του Frank Purcell και διαφόρων ενδιαφερομένων μερών μετά τη δημοσίευση του σχετικού άρθρου του Open Minds (το παραπάνω άρθρο) και την δημοσίευση της μετέπειτα ανάλυσης του Purcell. Έτυχε νασυμμετέχω στην ανταλλαγή μηνυμάτων σε αυτή την ομάδα με τα ενδιαφερόμενα μέρη,με αποτέλεσμα να μου κοινοποιηθεί η πληροφορία για το χαμένο κομμάτι μετάλλου και οι άλλες πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το post.
Ο Kimbler μου έγραψε στις 3 Σεπτεμβρίου:
«Οι απομυθοποιητές θα πουν ότι ποτέ δεν το έβαλα μέσα στο κουτί, εκείνοι που πιστεύουν στις θεωρίες συνωμοσίας θα πουν ότι το πήρε η κυβέρνηση.
Να τι θα ήθελα να δω να γίνεται: Το CNN ή κάποιο άλλο μεγάλο πρακτορείο ειδήσεων να καλύψει αυτή την ανάλυση. Πλήρης δημοσιοποίηση της διαδικασίας, αυτό είναι η ορθήεπιστήμη. Δεν έχει καμία διαφορά για μένα, αν το υλικό είναι ένα θραύσμα από μεταλλικό κουτάκι μπύρας ή εξωγήινο μέταλλο, είναι όλα μέρος της ιστορίας ... για να πάρουμε μια απάντηση.»



Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications