15 Σεπ 2017

Ο Κουρουμπλής μάλλον έχει και άλλου πρόβλημα : «Γιατί Να Μην Κάνει Μπάνιο Ο Κόσμος;» [Βίντεο]

Ο Κουρουμπλής μάλλον άλλου έχει πρόβλημα : «Γιατί Να Μην Κάνει Μπάνιο Ο Κόσμος;» [Βίντεο]

Nα καθησυχάσει λουόμενους και κατοίκους του παραλιακού μετώπου προσπάθησε το βράδυ της Πέμπτης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Παναγιώτης Κουρουμπλής πρώην πασοκος και πρώην κομμουνιστής κλασική διαδρομή αριστερών οι οποίοι ειναι κομμουνιστές, το ίδιο πράγμα ειναι κομμουνιστές αριστεροί, αλλα ειναι τοσο ηλίθιοι που ούτε οι ίδιοι δεν το ξέρουν! για να λέμε την αλήθεια χρήσιμοι ηλίθιοι, γιατί οι αληθινοί κομμουνιστές αριστεροί ειναι κάτι άλλο!

Ο υπουργός Ναυτιλίας δέχθηκε ερώτηση στη συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ για το αν ο κόσμος θα πρέπει το επόμενο διάστημα να μην κάνει μπάνιο ή να μην ψαρεύει στις περιοχές που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα.

«Γιατί να μην κάνει μπάνιο ο κόσμος;», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Εγώ πιστεύω ότι είναι ασφαλείς οι πολίτες».

Στη συνέχεια δέχθηκε ανάλογη ερώτηση και για τις ακτές του Αλίμου, του Παλαιού Φαλήρου και της Γλυφάδας και είπε: «Σε ένα μήνα από τώρα, ήδη εδώ και δύο-τρεις μέρες έχουμε ζητήσει από το Ινστιτούτο θαλάσσιου περιβάλλοντος να ξεκινήσει τις μετρήσεις γιατί τα έχουμε προβλέψει όλα. Στο τέλος του μήνα θα δούμε τι αποτέλεσμα θα έχουμε και τότε θα με φωνάξετε και θα μου πείτε κ. Κουρουμπλή αυτά είναι τα στοιχεία».

Αφού πήγε και είδε με τα μάτια του ότι όλα είναι εντάξει, τοτε μπορείτε να πάτε άφοβα για μπάνιο παντού!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο Κουρουμπλής μάλλον έχει και άλλου πρόβλημα : «Γιατί Να Μην Κάνει Μπάνιο Ο Κόσμος;» [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: