15 Σεπ 2017

Συνελήφθη Αλβανός εμπρηστής...«Μπούκαρε» απ τη χώρα του και έβαλε τρεις φωτιές στη Φλώρινα

Συνελήφθη Αλβανός εμπρηστής...«Μπούκαρε» απ τη χώρα του και έβαλε τρεις φωτιές στη Φλώρινα

Συνελήφθη Αλβανός την ώρα που έβαζε φωτιά σε δάσος στις Πρέσπες..

Ένας 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας συνελήφθη σε δασική περιοχή του Δήμου Πρεσπών και κατηγορείται για εμπρησμό σε παραμεθόρια δασική έκταση στη Φλώρινα.

Αστυνομικοί σε δασική έκταση στην περιοχή Ψαράδων του Δήμου Πρεσπών αντιλήφθηκαν τη διαδοχική εκδήλωση τριών εστιών φωτιάς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Προσέγγισαν τις εστίες και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντόπισαν επιμελώς καλυμμένο σε πυκνή θαμνώδη βλάστηση, κοντά στις φωτιές τον 48χρονο αλλοδαπό.

Στην κατοχή του που εισήλθε παράνομα στη χώρα, βρέθηκαν δύο αναπτήρες οι οποίοι και κατασχέθηκαν ως μέσο τέλεσης εμπρησμού.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας με τη συνδρομή των αστυνομικών.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Συνελήφθη Αλβανός εμπρηστής...«Μπούκαρε» απ τη χώρα του και έβαλε τρεις φωτιές στη Φλώρινα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

με την καταλληλη τακτικη ....... να ομολογήσει και να δωσει και τους αλλους και εν συνεχεια , μια γερη καταδικη για παράδειγμα προς αποφυγή . μονο ετσι γινεται δουλεια πιστεύω ..

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: