15 Σεπ 2017

Ξέσπασε σε κλάματα ο πλοιοκτήτης του δεξαμενόπλοιου που μόλυνε τις ακτές του Σαρωνικού (Βίντεο)

Ξέσπασε σε κλάματα ο πλοιοκτήτης του δεξαμενόπλοιου που μόλυνε τις ακτές του Σαρωνικού (Βίντεο)

Ξέσπασε σε λυγμούς μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ο Θεόδωρος Κουντούρης, ιδιοκτήτης του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη», που μόλυνε τις ακτές του Σαρωνικού.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «βγαίνουν όσοι δεν έχουν γνώσεις τι πάει να πει καράβι, τι πάει να πει ναυτικός και τι πάει να πει ήθος και λένε τη γνώμη τους.

Αυτό που μας διακρίνει είναι το ήθος. Εγώ έχω βοηθήσει κόσμο και ξαφνικά θα πουν ότι το έκανα επίτηδες;», είπε ξεσπώντας σε κλάματα ο κ. Κουντούρης.

Νωρίτερα, ο πλοιοκτήτης είχε μιλήσει στο κεντρικό δελτίο του Realfm 97,8 λέγοντας ότι το πλοίο είχε πιστοποιητικό αξιοπλοΐας από την Επιθεώρηση Εμπορικών Πλοίων και δεν είχε κανένα ρήγμα από προηγούμενο περιστατικό.

Αποκάλυψε επίσης, ότι το πλοίο είναι ανασφάλιστο. Εξήγησε ωστόσο, ότι είναι ανασφάλιστο μόνο ως προς την αξία του και όχι όσον αφορά στις ζημιές προς τρίτους, οι οποίες και θα πληρωθούν.

Δείτε το βίντεο από το Ε:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ξέσπασε σε κλάματα ο πλοιοκτήτης του δεξαμενόπλοιου που μόλυνε τις ακτές του Σαρωνικού (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: