«Με χτυπούσε στη μέση του δρόμου και η αστυνομικός μου είπε ”κάτσε να τις φας”»

Αλλη μια περιπτωσή που καποια παει με αγριμι επειδή νομιζει οτι ζει σε αγγελικο κόσμο και όλοι ειναι αγγελουδια απο εναν καλο θεουλή , σιγουρα lifo και πρωτο θεμα θα διαβαζει αυτή, φαντασουν με τι ατομα ειναι ολες αυτες που διαβαζουν έγκυρες πήγες ελληνοφωνών στο ιντερνετ που βγαζει ματι η μοχθηροτητα τους, αφου δεν καταλαβαινουν καν τους μοχθηρους στο ιντερνετ δεν τους βλεπουν ουτε εκτος και η πλακα ειναι πως στο ιδιο τον χριστιανισμο τους λενε για διαβολους και τον σατανα μονο που τους λενε πως ειναι καπου αλλου και οχι αναμεσα τους!

Παραδειγμα : Ελληνοφωνο αγριμι που σχολιαζε σαν λυσσασμενο κτηνος για κακους ναζι φασιστες και εγραφε σφαξιμο και αλλα τετοια "χαριτωμένα" στο facebook που καλυπτει την δημοσια υποκινηση μισους κομμουνιστο-σημιτο-ελληνοφωνων θυμιζοντας τον τροπο που εσφαζαν αυτα τα κτηνη το 40 μη κομμουνιστες ως φασιστες και μετα το παιζαν και θυματα (κλασικη τακτικη του διαβολου μαντεψτε ποιους υποστηριζει το ποπολο με τετοια διαβολικη συμπεριφορα ), στο προφιλ του ειχε φωτο με μια που νομιζε οτι ειναι με αγγελουδί ενω τον βλεπεις οτι ειναι κλασικο κομμουνιστικο κτηνος ακομα και απο την μοχθηρή φατσα του φαινοταν οτι ειναι υπουλος, και ομως αυτο το κτηνος ειχε φωτο με ενα θυμα που νομιζε οτι ειναι με αγγελο που εγραφε δημοσια για εκτελεσεις τυπου ιερας εξετασης (βλεπεις αρεσει στα ερπετα να βασανιζουν) των "κακων φασιστων" ! απο εκει και περα τι να λεμε?

Ενα αλλο γεγονος ειναι οτι επειδη δεν εχουν καν ιδεα τι παιζεται με φυλες κτλ και ειναι υλιστες ολοι, δεν βλεπουν καν τα διποδα γυρω τους που δεν εχουν καμια διαφορα απο ζωα σε πνευματικο επιπεδό, ετσι τρεχουν στην σστυνομια να σωθουν αγνοοντας πως ορδες εκει λειτουργουν ως διποδα με πρωτοκολλα και εντολες (σαν τα αναρχο-ορκ) δεν κατεβηκαν απο αλλο πλανητη οι ματσοι σαν αυτους ειναι ορδες γυρω μας, αυτοι θα κοψουν κλησεις και στην γιαγια τους επειδη ετσι λεει ο νομος, τον οποιο τον εβγαλαν καποιοι ακριβως για να ελεγχουν το κοπαδι μεσω αυτων των διποδων που δεν εχουν τυψεις και ενοχες για τιποτα "κανουν την δουλεια τους" οπως αυτος που έριξε πυρηνικα,η τον αλλον που το παιζει προθυπουργος τον βριζουν ορδες που νομιζουν πως αυτος κανει κουμαντο και δεν τρεξει τιποτα ειναι δυνατον να σε βριζουν ορδες και να μην νιωθεις τιποτα? κατα τα αλλα για το ποπολο ολοι ειναι ανθρωποι , και αλλοι και αλλες ειναι σαν τα αγγελουδια που νομιζαν οτι ηταν αυτες που τρεξουν στην αστυνομια να σωθουν και σε διαβολο συμμοριες των ελληνοφωνων οι οποιοι δηθεν κοπτονται για τις γυναικες ενω αυτοι τις κανουν π@ρνες και τις ειχαν στα χαρεμια ,εκτος οτι τις εσφαζαν σαν αρνια ετσι και ηταν καμια πνευματικη ως μαγισσα επι αιωνες, και τωρα που τις εχουν κανει αφουλες γυναικουλες για ευκολη λεια των μοχθηρων για εξαπλωθει η ρατσα τους, και πανε να το κανουν οπως τα μοχθηρα μουλικα που ετσι και τους δωσει μια σφαλιαρα ο πατερα τους θα τον μαζευει η αστυνομια για Κακοποίηση και καλα , αυτες πανε με το κακο ακριβως επειδη ειτε δεν εχουν αντίληψη του κακου ειτε και οι ιδιες ειναι υπουλες και γουσταρουν τους μοχθηρους και το κακο γενικα ....

Επιλογη τους δεν ηταν να πανε με μοχθηρους? επιλογη τους δεν ειναι να πατανε like στο κακο παντου ομως? επιλογη τους δεν ειναι να λενε ψεματα των ελληνοφωνων ως δεδομενα για να το παιζουν εξυπνοι χωρις να τους ενδιαφερει καν τι λενε οι εχθροι των ελληνοφωνων? λογικο και επομενο ειναι αφου εχουν τετοια συμπεριφορα ορδες να ειναι και αγκαλια με το κακο και στην ζωη τους, γιατι να πανε στο λεγομενο παραδεισο αυτοί και αυτές που κανουν ολα τα ανωθεν λοιπον αφου τους βλεπεις και στο ιντερνετ να υποστηριζουν το κακο παντου και στα παντα ακριβως επειδη οι ιδιοι δεν ειναι δικαιοι και αγαθοι? αυτες που εχουν σφαχτει απο αγριμια ενω ηταν αγκαλια με αυτους επειδη ειναι ανικανες να δουν κακο εδω θα ξανα σταλουν και καθολου απιθανο να ειναι παλι με αγριμια και να φτυνουν τους αγαθους....! τι διαφορα εχουν αυτες με τους αλλους που ετρεξαν να κανουν τα μπολια επειδη ετσι τους ειπαν οι ελληνοφωνοι και πηγαν αδιαβαστοι πολλοι εξ αυτων ? καμια! εδω ειναι η ιστορια απο καποια που δεν της εκανε επιθεση καποιος αγνωστος αλλα η ιδια η επιλογη της και που εισαι ακομα μονο που βλεπεις ορδες γυναικες να πατανε like στο κακο θα ειναι με το κακο και στην ζωη τους και μετα θα τρεχουν σε γραφεια των ελληνοφωνων σαν μικρα παιδια οπως τις θελουν οι ελληνοφωνοι αβουλες γυναικουλες, φυσικα οταν σφαζουν αυτες αντρες δεν το κανουν θεμα οι ελληνοφωνοι :

«Ένιωσα πολύ άσχημα που αυτή η κοπέλα δεν κατάφερε να φτάσει σπίτι της, εγώ έπαιρνα τους φίλους μου και με πηγαίνανε. Είχα φίλους, εγώ άλλαξα διεύθυνση και τηλέφωνα» ανέφερε τονίζοντας ότι θα μπορούσε να ήταν στη θέση της Κυριακής.

Η γυναίκα που είχε πέσει πολλές φορές θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της περιέγραψε: «Με έσερνε από τα μαλλιά, με πέρασε έξω από ένα συνεργείο αυτοκινήτων και κανένας δεν αντέδρασε» (γιατι? αφου ειμαστε σε ενα αγγελικο κοσμο! ).

Μάλιστα η ίδια είχε καταγγείλει στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων τις επιθέσεις από τον πρώην της, ωστόσο όπως λέει οι αστυνομικοί της απάντησαν «δεν βλέπουμε να σας έχει χτυπήσει» και θεώρησαν ότι η ίδια ήθελε να τον εκδικηθεί .

Μάλιστα, όπως λέει η ίδια αστυνομικοί έγιναν μάρτυρες του ξυλοδαρμού της στον δρόμο, ωστόσο η αντίδρασή τους ήταν σοκαριστική: «Ήμουν εκεί στη μέση του δρόμου και με χτύπαγε. Σταματάει περιπολικό με άνδρα και γυναίκα μέσα, τους ζητάω να με πάνε σπίτι μου και περνάει μια γυναίκα και μου λέει ”Θα κάνεις μήνυση;”, της απαντάω όχι και γυρνάει και μου απαντάει ”Κάτσε να τις φας”. Με αφήνει το περιπολικό εκεί και συνεχίζω να τρώω ξύλο στη μέση του δρόμου». Όπως πρόσθεσε: «Τους ζήτησα να με πάνε σπίτι μου εφόσον υπήρχε και περιπολικό εκεί, μου είπαν ότι δεν μπορούν να με πάνε σπίτι μου».

Σε νέα επίθεση που δέχτηκε, η ίδια καταγγέλλει ότι πήγε με σημάδια ξυλοδαρμού στο ΑΤ, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν έκαναν καμία ενέργεια και της είπαν ότι πρέπει να υποβάλλει μήνυση.

Εσυ μανταμ να τρεξεις να πατας like σε ελληνοφωνους και μετα να απορεις γιατι σου "τυχαινουν" ολοι οι κακοι, ενω εσυ πας με αυτους ! οποτε μην ξεχασεις να πατας like σε ελληνοφωνους που πηγαν να κυνηγησουν και μια γνωστή ακριβως επειδη δεν ειναι γυναικουλα και σιγουρα δεν θα ηταν ποτε με εναν τετοιο τυπο που εσυ γουσταρεις ! και μετα να τρεχεις στην αστυνομια να σε σωσει απο δικες σου επιλογες και αγριμια που βλεπεις ως αγγελουδια ! τωρα να υποστηριζεις και το ΣΥΡΙΖΑ των ελληνοφωνων σιγουρα θα σας βαλει απο ενα μπατσο σε καθε μια να σας προσεχει μην πατε με αγριμια γιατι σας θελουν για party τους εσας που γουσταρετε το κακο και εχετε μολυνθει απο αυτο, για να εξαπλωθει το κακο απο εσας που θα το γεννηστε , οποτε ειναι προβλημα για αυτους τα αγριμια τους να σας σφαζουν, μαζι με εσας χανουν και τον σπορο του κακου ! .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications