Διασπορά ψευδών  απο το  CNN  για δήθεν  άγριο ξυλοδαρμό  γυναίκα που έφαγε λεφτά   απο τον  κάλο της

Τα πάνω τους θα πάρουν όλες οι υπουλές με τοση υποστηριξη από τους μισανθρωπους που τις θέλουν για party τους για να εξαπλωθουν οι ράτσες τους, και μετα βγαινει η καθε ασχετη που λεει για κακους ναζι φασιστες : αφου δεν γεννουν πως πολλαπλασιαζονται? με την απορια θα μεινεις μαρη !! και δεν θα ηθελες να μαθεις πως αλλα ουτε αξιζει να ξερεις άφου δεν εχεις αναρωτηθει για αλλα που σου λενε τοσο καιρο και τα παπαγαλιζεις γιατι εχεις αναρωτηθει για αυτό τώρα? θελετε και το καλυτερο για εσας που λετε για ναζι φασιστες? πολλαπλασιαζονται με τον ιδιο τροπο και οι παιδεραστες και τα αγριμια που σφαζουν γυναικες , το 2017 ειχαμε πει πως η ιδια ρατσα που ανηκουν και τα αναρχο-μιασματα εχουν 20 φορες παραπανω Πιθανότητες να διαπραξουν εγκλημα και να σφαξουν αλλα κανενας δεν εδωσε σημασια ...

Τι λενε οι εγκυρες πηγες μισανθρωπων: Στο πόδι σηκώθηκε μια ολόκληρη γειτονιά στην Πάτρα τα ξημερώματα της Παρασκευής από ένα επεισόδιο "ενδοοικογενειακής βίας " (νεα φραση του τυπου θεωριες συνομωσιας). Μια 47χρονη άρχισε να δέχεται επίθεση από τον 42χρονο σύντροφό της μέσα στο σπίτι τους και για να γλιτώσει πήδηξε από το παράθυρο .

Τι λεει ο κατηγορούμενος άνδρας που μίλησε στις κάμερες έξω από το αστυνομικό τμήμα και ισχυρίστηκε ότι δεν τη χτύπησε. Αντίθετα, όπως ισχυρίστηκε, εκείνη τον είχε χτυπήσει και ότι του όφειλε και χρήματα.

Το πρωί της Παρασκευής η γυναίκα επέστρεψε σπίτι της συνοδεία αστυνομίας, η οποία συνέλαβε τον δράστη και τον οδήγησε στο αυτόφωρο, ενώ του απαγορεύτηκε να πλησιάσει το σπίτι της 47χρονης. Παρά την καταδικαστική απόφαση, ο δράστης επέστρεψε στο σπίτι της, προκαλώντας και πάλι επεισόδιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία και τη δεύτερη φορά ο πρώην σύντροφος της 47χρονης την απείλησε λεκτικά και την έπιασε από τον λαιμό. Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Β΄Αστυνομικό Τμήμα Πατρών όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη τόσο για ενδοοικογενειακή βία, όσο και για παράβαση δικαστικής απόφασης.

Ο δήθεν άγριος ξυλοδαρμός για το CNN που ανηκει στην γνωστή φυλή οπως τοσες αλλες :

Τοσος άγριος ξυλοδαρμός που δεν μπορει να παρει τα ποδια της μιλαμε, που τον ειδαν τον άγριο ξυλοδαρμό αφου μια χαρα περπαταει και φωναξε να κλεισουν τις καμερες οι αλλοι που κρυφακουγαν τι θα γινει, (δεν ετρεξαν να την σωσουν παρα μονο οταν την ειδαν μπροστα τους για να το παιξουν καλοι ανθρωποι) θα στεναχωρηθηκαν φαινεται εκει στις εγκυρες πηγες των ελληνοφωνων με τα ορδες μιασματα με τις "ωραιες" μαυριδερες σημιτοφατσες που δεν την εσφαξε για να γραφουν παλι για γυναικοκτονιες!

Οπως φαινεται στο βιντεο δεν υπαρχει κανενας άγριος ξυλοδαρμός οπως λενε ψευδως ολες οι εγκυρες πηγες ελληνοφωνων :

Φαντασου τωρα τις μοχθηρες να βλέπουν ολα αυτά και με τι λυσσα έχουν την υποστηριξη των ελληνοφωνων που βγαζουν και νεες λεξεις κατα τα αλλα ισότητα, ειναι δεδομενο πως η καθε υπουλή θα το χρησιμοποιήσει υπερ της ολό αυτό,οπως και το αλλο: ειπες κατι σε καποια υπουλή? ειναι σ@ξουαλικη παρενοχληση, τι εχουμε τωρα εδώ? εναν τυπο που εκανε φασαρια επειδη του εφαγε λεφτά η μανταμ ενω δεν ειναι γυναικα του, (δεν ειναι παντρεμενοι έτσι λενε) και αντι η αστυνομια να την βαλει να υπογραψει ποτε θα του τα δωσει πισω, σαν μην τρεχει τιποτα πιανει τον τυπο μονο και τον σερνει στην αστυνομια υποστηριζοντας μονο την γυναικά με τις ευλογιες του Γιαχβε, για να κανουν ακομη χειρότερα τα πράγματα αφου αυτη του έφαγε τα λέφτα.. Αν ο τυπος την σφάξει που οχι μονο δεν του δινει πισω τα λεφτα αλλα λενε ψεματα ολες οι εγκυρες πηγες των ελληνοφωνων κατα του μην το παιζουν μετα πονοψυχοι στην Αστυνομια και οι εγκυρες πηγες τους ....ΥΓ: Γραφεια για Ενδοοικογενειακή και ψυχολογικη βία κατά των ανδρών ποτε θα φτιαξουν ειπαμε? αα! ναι δεν τους θελουμε αυτους να πεθανουν ολοι να μεινουμε μονο εμεις οι ομοφυλόφιλοι και οι δουλοι μας τα αναρχο-μιασματα να μας υπηρετουν ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications