Το μυστηριώδες βουνό Urraca, στην κορυφή του υπάρχει μια πύλη μεταξύ κόσμων

Στα βόρεια της αμερικανικής πολιτείας του Νέου Μεξικού υπάρχει ένα μικρό βουνό που ονομάζεται Urraca Mesa, το οποίο συνδέεται με πολλές παράξενες ιστορίες και θρύλους.

Διάφορες φυλές Ινδiανων εγκαταστάθηκαν γύρω από αυτό το βουνό για χιλιάδες χρόνια - Ναβάχο, Απάτσι, Πουέμπλο (γνωστός και ως Anasazi) και στη λαογραφία καθενός από αυτούς το βουνό υποδεικνύεται ως ένα μέρος όπου συμβαίνουν συνεχώς παράξενα και τρομακτικά πράγματα.

Ιδιαίτερα πολλές ιστορίες λένε για την ξαφνική μυστηριώδη εξαφάνιση της φυλής Pueblo πριν από αρκετές εκατοντάδες χρόνια. Ακόμη και οι ιστορικοί εξακολουθούν να μην γνωρίζουν τι τους συνέβη. Είτε σκοτώθηκαν από άλλες φυλές, είτε τράπηκαν σε φυγή βιαστικά, φοβούμενοι κάποιον, είτε... γενικά υπάρχουν πολλές υποθέσεις. Οι Σαμάνοι λένε ότι εκείνες τις μέρες, στην κορυφή του Urrac, έλαβε χώρα μια σκληρή μάχη μεταξύ ανθρώπων και κακών οντοτήτων από τον Κάτω Κόσμο.

Και πολλοί άνθρωποι πέθαναν σε εκείνη τη μάχη, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ανασάζι, προτού οι άνθρωποι τελικά κερδίσουν και οδηγήσουν τα πνεύματα πίσω στο υπόγειο, και σφραγίσουν την είσοδο. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, από τότε, κάπου στην κορυφή του Urrac υπήρχε μια κρυφή πύλη προς κάποιον άλλο κόσμο.

Και είναι σχεδόν αδύνατο να το βρεις, γιατί δεν είναι ορατή. Αλλά από καιρό σε καιρό κάτι ακόμα διαρρέει από εκεί. Το 2003, η ιστορία ενός τουρίστα που πήγε μόνος του στην κορυφή της Urraca, έστησε μια σκηνή εκεί και αποκοιμήθηκε, έγινε δημοφιλής στο διαδίκτυο. Το βράδυ τον ξύπνησε μια δυνατή νεροποντή και όταν κοίταξε έξω για να δει , ένα εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο τρομακτικό θέαμα εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια του. Είδε πώς μια κατακόρυφη μπλε γραμμή εμφανίστηκε περίπου ένα μέτρο από το έδαφος, η οποία στη συνέχεια «κατέρρευσε σαν κουρτίνα» και από αυτήν την «πύλη» ξεπήδησαν αναβάτες με άλογα, έμοιαζαν με κλασικούς Ινδιάνους από παλιά γουέστερν.

Ο τουρίστας φοβήθηκε τρομερά και έφυγε πανικόβλητος αφήνοντας πίσω του όλα τα πράγματά του. Και μετά έπεσε σε έναν φράχτη από συρματοπλέγματα, τραυματίστηκε σοβαρά και παραλίγο να αιμορραγήσει μέχρι θανάτου. Τι συνέβη με εκείνους τους αναβάτες αργότερα, δεν ήξερε. Επίσης εμφανίζονται κατά καιρούς μηνύματα από άλλους περίεργους τουρίστες που τολμούν να ανέβουν στην κορυφή της Urraca.

Και είπαν ότι είδαν έναν γέρο σαμάνο εκεί, που μερικές φορές μπλε φως ή μπλε μπάλες να επιπλέουν στον αέρα. Το βιβλίο του Michael Connelly "Riders in the Sky: Ghosts and Legends of the Philmont Scout Ranch" λέει ότι μια αγέλη από άλογα-φαντάσματα εθεάθη επανειλημμένα στην περιοχή του όρους Urraca και ότι ένας ανιχνευτής εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος στο βουνό τη δεκαετία του 1940.

Έκτοτε, οι τουρίστες αναφέρουν μερικές φορές τη φαντασμαγορική σιλουέτα ενός αγοριού με στολή των προσκόπων που κλαίει δυνατά τα βράδια και προσπαθεί να πλησιάσει τη φωτιά τους. Και όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να τον βοηθήσουν, το αγόρι λεει, «Δεν μπορώ» και εξαφανίζεται. Υπήρξαν επίσης αναφορές για θεάσεις «δαιμονικών πλασμάτων» στην κορυφή της Urraca, συμπεριλαμβανομένης μιας κατάμαυρης φιγούρας στο μέγεθος ενός 7χρονου παιδιού που παρακολουθεί με εμμονή τους τουρίστες ενώ κρύβεται πίσω από δέντρα.

Άλλοι ισχυρίστηκαν ότι συνάντησαν περίεργους ανθρώπους «με ξεπερασμένα ρούχα», καθώς και ζώα των οποίων η εμφάνιση δεν έμοιαζε φυσιολογική. Υπάρχει μάλιστα η άποψη ότι η πύλη στο όρος Urraca, με το ισχυρό ενεργειακό της πεδίο, επηρεάζει τον γονότυπο των τοπικών ζώων και φυτών, αλλάζοντας τα, παραμορφώνοντάς τα και ακρωτηριάζοντάς τα. Σοβαροί επιστήμονες προσπάθησαν επίσης να μελετήσουν τις ανωμαλίες του Urrac.

Το 1968, ο γεωλόγος F. Leo Misaki ανακάλυψε ότι υπάρχει πολύ σίδηρος και μαγνήτης, γεγονός που θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί οι κεραυνοί εμφανίζονται τόσο συχνά κατά τη διάρκεια καταιγίδων, καθώς και τη φύση της μυστηριώδους μπλε λάμψης στο αέρας. Ωστόσο, ο Misaki κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «δεν υπάρχει απλή εξήγηση για αυτές τις γεωχημικές ανωμαλίες». Σε εκείνο το μέρος του βουνού, που έχει το σχήμα ενός ψηλού και σχεδόν κάθετου βράχου, υπάρχουν πολλά γεωγλυφικά πριν από πολλούς αιώνες από ντόπιους Ινδιάνους. Δυστυχώς, είναι αδύνατο να βρεθούν φωτογραφίες αυτών των σχεδίων στο Διαδίκτυο, αλλά υποστηρίζεται ότι μερικά από αυτά απεικονίζουν παράξενα «μη ανθρώπινα» πλάσματα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications