«Με απήγαγαν κοκαλιάρικοι εξωγήινοι με πολύ μακριά δάχτυλα», λέει ο ιερέας

Ο ιερέας Μπιλ Μπιν από το Μέριλαντ των Η.Π.Α., έχει δημοσιευτεί στο παρελθόν ότι είχε κάνει πολλούς εξορκισμούς. Ισχυρίζεται επίσης ότι τις τελευταίες δεκαετίες έχει συναντήσει «πολλές εξωγήινες φυλές» και το 1996, εξωγήινοι τον απήγαγαν από την κρεβατοκάμαρά του.

Ήταν βράδυ της 23ης Ιουλίου και ο Μπιν είχε μόλις πάει για ύπνο με τη γυναίκα του Λίντα. Ο σκύλος τους κοιμόταν δίπλα στο κρεβάτι τους. "Ξαφνικά, τρόμαξα από έναν δυνατό ήχο στο δωμάτιο. Από τότε συνειδητοποίησα ότι τέτοιοι ήχοι είναι σήμα του κλεισίματος της πύλης.

Ο ήχος που σκάει γίνεται λόγω του αέρα που έχει παγιδευτεί μέσα στην πύλη. Πήδηξα από κρεβάτι για να καταλάβω τι είχε συμβεί και είδα ότι άκουγα μονο εγω τους ήχους - η γυναίκα μου και ο σκύλος μας συνέχισαν να κοιμούνται, κάτι που μου φαινόταν παράξενο». Μετά από αυτό, ένιωσε ότι υπήρχε κάποιος στο δωμάτιο, αλλά δεν τον αντιλήφθηκε αμέσως, πηγαίνοντας ξανά για ύπνο και ξύπνησε ξανά. Περίπου στις 4 το πρωί είδε έναν άγνωστο στην κρεβατοκάμαρα:

"Ανάμεσα στο πόδι του κρεβατιού και την τηλεόραση εμφανίστηκε ένα πολύ ψηλό πλάσμα που δεν φαινόταν ανθρώπινο. Είχε πολύ μακριά, αδύνατα χέρια με πολύ μακριά δάχτυλα. Το πλάσμα έλαμπε με ένα ανοιχτό πράσινο φως." , προσπάθησε να ξυπνήσει τη γυναίκα του, αλλά δεν τα κατάφερε και τότε το πλάσμα τον άρπαξε.

«Άπλωσε το αριστερό του χέρι και τύλιξε τα μακριά του δάχτυλα γύρω από τον δεξιό μου αστράγαλο. Ένιωσα την ψυχρότητα του χεριού και των δακτύλων του στο δέρμα μου. Και ξαφνικά ένιωσα ένα αίσθημα παράλυσης σε όλο μου το σώμα. Τότε το πλάσμα με έστρεψε και... αυτό ήταν το μόνο που μπορούσα να θυμηθώ».

Όταν ξύπνησε την επόμενη στιγμή, είδε έναν άντρα να κάθεται δίπλα του -ξυρισμένος και με τα μαλλιά του χτενισμένα προς τα πίσω. Και συνειδητοποίησε ότι και οι δύο ήταν μέσα σε κάποιο είδος οχήματος. "Ο άντρας καθόταν στα αριστερά μου. Με κοίταξε με ένα πολύ μοχθηρό βλέμμα και είπε: "Μην το πεις σε κανέναν αυτό".

Ο Bean δεν θυμάται να τον έφεραν πίσω στην κρεβατοκάμαρά του, αλλά αργότερα συνέδεσε την απαγωγή με μια παρατήρηση UFO που είχε συμβεί τον προηγούμενο χρόνο, τον Οκτώβριο του 1995. Πρόλαβε μάλιστα να φωτογραφίσει αυτό το αντικείμενο . "Καθώς κατεβαίναμε στο Fort Smallwood Road, ένα μεγάλο αντικείμενο κατέβηκε γρήγορα και μας πλησίασε από τον δυτικό ουρανό. Δεν έμοιαζε με τίποτα και δεν είχα δει ποτέ πριν κατι τέτοιο."

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications