Λατινοπούλου: Η επίθεση της Χαμάς είναι επίθεση τρομοκρατική στον δυτικό πολιτισμό - Σταμάτησε να λέει για φασίστες αυτή?

Για τo θεατρό Χαμάς στο Ισραήλ τοποθετήθηκε και η Αφροδίτη Λατινοπούλου, λέγοντας πως «οι μουσουλμάνοι θα είναι πάντα με τους μουσουλμάνους»!

Όπως σχολίασε στον λογαριασμό της στο instagram:«Η επίθεση της Χαμάς είναι επίθεση τρομοκρατική στον δυτικό πολιτισμό. Όχι απλά στο Ισραήλ. Οι μουσουλμάνοι ΠΑΝΤΑ θα ναι με τους μουσουλμάνους. Αν γίνει κάτι με την Τουρκία θα ξεσηκωθούν άπειροι μουσουλμάνοι που ζουν στη χώρα μας εναντίον μας.Οφείλουμε να ανοίξουμε τα μάτια μας».

Σταμάτησε να λέει για φασίστες στα βιντεο της αυτή ενω ελληνοφωνοι με τα κομμουνιστο-αναρχο-ορκ τους της κανουν μεχρι και επιθεσεις και οχι "κακοι φασιστες" ? και αν την ρωτησει καποιος γιατι ειναι κακο η μασονικη λεξη φασιστες και οχι τα μιασματα που ειναι και κομμουνιστες, δεν θα ξερει τι να πει, η φωνη της λογικης κατα αλλα , αν ελεγε για σταλινο-κομμουνιστες αμεσως θα σταματουσαν να την ενοχλουν με τα αναρχο-ορκ τους αφου θα καταλαβαιναν οτι εχει καταλαβει οτι αυτοι ειναι πισω απο τα αναρχο-ορκ με δεικτη νοημοσυνης σκυλου, ενω λεγοντας δικες τους μασονικες λεξεις σου λενε αυτη ειναι κοιμησμενή ...

Δηλαδή θέλει να μας πει πως πιστεύει το θέατρο τους? και πως δεν ηξεραν τίποτα όταν παρακολουθουν ακόμα και μηνύματα στο facebook ? και πως δεν κτύπησαν καμια συναγωγή που θα είχε γνησιους ιουδαίους αλλα κάποια συναυλία που ηταν απο αλλες χώρες όλως τυχαίως? αλλα πάλι το παίζουν θύματα ως συνηθως για να μεγαλωσουν το Ισραήλ μιας και ερχεται νεο αιμα απο Ουκρανια μερια που αυριο θα νομιζουν οτι ειναι εβραιοι, αφου δεν ξεχαστηκαν οι ελληνοφωνοι να βγαλουν fake δικα τους fake-βιντεο απο ολα τα καναλια τους και εγκυρες πηγες τους παλι καλα, αλλα τι να περιμενεις οταν η καθε Λατινοπούλου οχι μονο εχει φαει το παραμυθι επι 80 χρονια αλλα παπαγαλιζει και για φασιστες που χωρις λογο και αιτια δεν τους ηθελαν , θα νομιζει αυτη και ορδες αλλοι πως ειναι πιο εξυπνοι απο Γερμανους που ηταν 100 ετη μπροστα σε όλα, στο μεταξύ ούτε μισοί δεν ειναι αληθινοί Εβραίοι στο Ισραήλ αλλα ολοι τους αποκαλουν Εβραίους επειδη έχουν μαζεψει 15 διαφορετικες φυλές και για υπουλους σκοπους αλλα και για τους υποστηριζουν, εδω τους υσποστηριζουν ορδες νεοελληνες φαντασου να πεις σε νεοελληνα πως ανηκει στην εκλεκτη φυλη τι επαρση θα έχει και θα ειναι ετοιμος να σε σφαξει ως φασιστα οπως εκαναν και το 40 , εδω εχουν επαρση νομιζοντας πως ειναι απογονοι του Πλατωνα ενω διαβαζουν πρωτο θεμα και λοιπες σημιτικες σελιδες , και αν τους πεις θεματα που ελεγε ο Πλατων θα σου επιτεθουν ή δεν θα καταλαβουν καν τι λες.

Αλλα ο ελληνοφωνος που ελεγε προ έτων υπουλά ψέματα πως και στο Ισραηλ οι εβραιοι κανουν χημειοθεραπείες ξεχασε να πει οτι κανουν και έκει διοτι απλα δεν ειναι γνήσιοι ιουδαιοι για αυτο και έκαναν και τα μπάλια , αλλα μιλανε σε goim που νομιζουν οτι ειναι απογονοι του Πλατωνα επειδη γενηθηκαν στην Ελλάδα το οτι ο Πλατων ειχε θεικη καταγωγη οπως λενε τα γραπτα και δεν ησαν σαν τους θνητους αυτο δεν το λένε διοτί αυτά ειναι "ναζιστικα" οπως τους έχουν μάθει...

Ποιος θα βρει τι διαφορα έχουν αυτες που ειναι δηθεν ιουδαιες (κάμια σχέση όμως και χωρις να κανουμε εξετασεις αν εχουν ιουδαικο αιμα φαινονται οτι δεν έχουν ) με νυχι 5 ποντους με διαφορες νεολληνιδες ιδιας ράτσας?

Καμια διαφορα δεν εχουν,απλα αυτες εκει θα ειναι πιο πολυ ψωνισμενες νομιζοντας οτι ειναι η εκλεκτη φυλη του ΓΙΑΧΒΕ οι ιδιες αν ηταν στην Ελλαδα θα νομιζαν οτι ειναι απογονες της θεας Αθηνας ενω δεν εχουν καμια σχεση φυλετικα, οπως μια γνωστη που το παιζει σουπερ ντουμπερ ελληνηνιδα και αν της πεις αληθινη ιστορια αρχιζει τα κομμουνιστικα για φασιστες ναζι γιατι δεν εχει ιχνος δικαιου οποτε ετσι καταλαβαινεις και τι πνευμα εχεί χωρις να εισαι ψυχολογος (ετσι βρηκαμε και την διαφορα των φυλων ). Ουτε καν ο ψευτομαγκας διπλα δεν ειναι, απλα νομιζει οτι ειναι εβραιος και σε υποστηριζεί σε ολη την ζωη του ... Οι σημιτικές ράτσες εκτος Ισραήλ ειναι πολυ πιο χειρωτερες απο αυτόν βλέπε τυπου κομμουνιστες που στην Έλλαδα τους εχουν και για ελληνες και οτι το ελληνας ειναι γενος , ενω φαινονται οτι ειναι μαυριδερες σημιτικες ρατσες που κρυφουν την ρατσα τους κατω απο την δήθεν ιδεολογια του κομμουνισμου και με τις ορδες μοχθηρων ρατσων που εχουν μαζεψει με δεικτη νοημοσυνης σκυλου, σαν τους μογγολους που έβαλαν κατα της Γερμανιας το 1945 ενω ποτε δεν ενοχλησε την μογγολια η Γερμανια, και το μονο που κανουν ειναι να υποστηριζουν τον θεο τους τον Γιαχβε οπως οι συγγενικη τους ρατσα οι μουσουλμανοι τον Αλλαχ, και δεν χρειάζεται να δηλωνουν κομμουνιστες για να καταλαβεις την ρατσα τους φαινονται απο την υπουλη συμπεριφορα τους ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications