Οι κάρτες ταρώ έδειχναν σε μια γυναίκα  «πολλά χρήματα πολύ σύντομα» και την ίδια μέρα κέρδισε στο λαχείο

Μια περίπτωση ασυνήθιστης σύμπτωσης ή πραγματικής πρόβλεψης με κάρτες Ταρώ? συνέβη πρόσφατα στην αμερικανική πολιτεία του Μίσιγκαν.

Σύμφωνα με την 59χρονη γυναίκα, η οποία ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να μην χρησιμοποιούν το όνομά της, επισκέφτηκε πρόσφατα έναν τοπικό αναγνώστη καρτών ταρώ και πριν από αυτό αγόρασε πολλά λαχεία. «Πάντα έλεγα στους ανθρώπους ότι μια μέρα θα κέρδιζα το λαχείο. Μια φορά την εβδομάδα αγοράζω πολλά λαχεία, συνήθως από το ίδιο κατάστημα.

Την ημέρα που κέρδισα, πήγα για να μου διαβάσουν τις κάρτες ταρώ, αγόρασα μερικά λαχεία και τα έβαλα στην τσάντα μου. Κατά τη διάρκεια μιας ανάγνωσης κάρτας Ταρώ, μου είπαν ότι «τα χρήματα θα έρθουν στη ζωή μου πολύ σύντομα».

Προσπάθησα να φανταστώ πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό, δεν σκέφτηκα καν τα λαχεία που υπήρχαν στο πορτοφόλι μου. Αργότερα το ίδιο βράδυ άρχισα να σβήνω τις ρίγες στα λαχεία. Είδα το σύμβολο του αστεριού και σκέφτηκα, "Λοιπόν, τουλάχιστον πήρα τα χρήματά μου πίσω", υποθέτοντας ότι ήταν μια νίκη των $10 .

Προς μεγάλη μου έκπληξη, βρήκα ένα έπαθλο 500.000 $ εκεί! Προσπάθησα να μείνω ήρεμη, αλλά εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι αυτό είχε αλλάξει τη ζωή μου!

Η γυναίκα έχει ήδη επισκεφτεί το γραφείο της Λοταρίας του Μίσιγκαν και έλαβε τα χρηματικά της κέρδη. Τώρα σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα για να αγοράσει ένα νέο αυτοκίνητο, να πάει μια κρουαζιέρα και να επενδύσει το υπόλοιπο ποσό κάπου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications