«Πρωτοφανές » Γυναικά σκότωσε άντρα, δεν γίνονται αυτα για τους μισάνθρωπους  υπάρχουν μονο “γυναικοκτονιες”

Άγριο έγκλημα στη Σάμο: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της! μα γινονται αυτά? άφου για τα ερπετα μονο αντρες σκοτωνουν γυναικές που ειναι χρησιμες για αυτους ειδικα οι μολυσμενες για να εξαπλωθει η φυλη τους, οποτε έβγαλαν νέα λέξη ως συνηθως και ως συνηθως ακολουθουν τα διποδα σε οτι τους λενε οι μισανθρωποι, fake news θα ειναι ουγκ!

Η ανάρτηση του διευθυντή του samos24.gr για το έγκλημα (παλι καλα που δεν μπερδευτικε και να γραφει για γυναικοκτονιες αφου παιζει πολυ τελευταια αυτη η σατανο-λεξη μετα το ναζι φασιστες fake news κτλ κτλ ):

Νέα Ανθρωποκτονία στη Σάμο: Κόρη φέρεται να δολοφόνησε τον πατέρα της.
Μια νέα ανθρωποκτονία σημειώθηκε στη Σάμο, στην περιοχή πίσω από τον Άγιο Νικόλαο, με θύμα έναν άνδρα και φερόμενη δράστιδα την ίδια του την κόρη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η 49χρονη γυναίκα φέρεται να χτύπησε θανάσιμα τον 70χρονο πατέρα της με κάποιο μεταλλικό εργαλείο, ενώ στη συνέχεια ειδοποίησε η ίδια τις αστυνομικές αρχές.

Κλιμάκιο της Σήμανσης βρίσκεται ήδη στο σημείο του εγκλήματος και διεξάγει έρευνες για τη συλλογή στοιχείων, ενώ η φερόμενη δράστης έχει προσαχθεί για ανάκριση προκειμένου να διαλευκανθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες της ανθρωποκτονίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένονται τις επόμενες ώρες μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής έρευνας των αστυνομικών αρχών.

---

Και τι λένε σε τέτοιες περιπτωσεις? είχε ψυχολογογικα προβλήματα τα κλασικά:

«Τον είχε ξαναχτυπήσει τον πατέρα της τα Χριστούγεννα. Το κορίτσι αυτό είναι πολύ άρρωστο, έχει ένας είδος σχιζοφρένειας τώρα χρόνια και δεν έπαιρνε τα φάρμακά της» δήλωσε στο STAR συγγενής θύματος.

Ο 70χρονος άνδρας προσπαθούσε να της χορηγήσει φάρμακα βάζοντάς τα στο φαγητό της. Η κόρη του πίστευε πως ήθελε να τη δηλητηριάσει και σύμφωνα με τις Αρχές, αυτός ήταν ένας από τους λόγους που καβγάδιζαν συχνά.

Το να σκοτωσει παντως δεν είχε ψυχολογογικα προβλήματα απλα εβγαλε τον αληθινο εαυτο της, αυτα γινονται οταν οι φερομενοι ψυχολογοι σε ποτιζουν ψυχοφαρμακα ενώ δεν έχουν ιδεα για το πνευμα και ειναι υλιστές, ψυχολογοι σου λεει μετα ενω ουδεμια σχεσή εχουν με την ψυχή .... Για αυτο δεν βλέπουν και τους μισανθρώπους, ουτε καν τους ψυχοπαθεις αναρχο-κομμουνιστές που κανουν σαν λυσσασμενα σκυλία των μισανθρωπων και εχουν αφυσικη συμπεριφορα, και θεωρουν αυτα τα μισματα "φυσιολογικους ανθρωπους " οι φερομενοι ψυχολογοι ολα αυτά .. Ποσο δε για τις ορδες υπηρετες των ελληνοφωνων γνωστα και ως goim βλεπε ακομα και αυτους που το παιζουν προθυπουργοι, που δεν έχουν τυψεις και ενόχες για τιποτά και αυτοι φυσιολογικοι ανθρωποι ειναι για τους ψυχολογους!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications