Τεξανός Εισαγγελέας μηνύει τη Pfizer για τα εμβόλια: «Εξαπάτησαν το κοινό»

Μήνυση κατά της ιουδαικης φαρμακοβιομηχανίας Pfizer για τα μπολια δηθεν κατά της ψευδο-πανουκλάς κατέθεσε ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Κεν Παξτον, κατηγορώντας την εταιρεία για παραβίαση των εμπορικών πρακτικών, διότι το προϊόν τους, δεν έκανε αυτό που υποσχόταν.

Στη αγωγή 54 σελίδων που κατέθεσε το περιφερειακό δικαστήριο της πολιτείας Λούμποκ τονίζεται: «Με λίγα λόγια, η Pfizer εξαπάτησε το κοινό».

Η μήνυση ισχυρίζεται ότι η Pfizer προχώρησε «σε ψευδείς, παραπλανητικές και παραπλανητικές πράξεις και πρακτικές κάνοντας αστήρικτους ισχυρισμούς σχετικά με το εμβόλιο της εταιρείας , κατά παράβαση του νόμου περί παραπλανητικών εμπορικών πρακτικών του Τέξας».

Όπως τονίζεται η Pfizer ήταν η πρώτη φαρμακοβιομηχανία που έλαβε την έγκριση έκτακτης ανάγκης της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για το εμβόλιο στα τέλη του 2020, μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, μετά τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος στις Η.Π.Α. Έκτοτε, η εταιρεία έχει κερδίσει την πλήρη έγκριση για τη χρήση του εμβολίου της από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ.

Ο Εισαγγελέας ανακαλυψε πως η Pfizer εξαπάτησε το κοινό? δηλαδή μονο η ιουδαική Pfizer εξαπάτησε το κοινό? εμεις ξερουμε επειδη το βλεπουμε απο το 2014 και μεσω ιντερνετ πως καθε τι ιουδαικο εξαπατα τα goim ! από τα κανάλια τους και τα κομματα τους (αλλα κυνηγουν τους σπαρτιατες για δηθεν εξαπατηση) μεχρί όλες τις "εγκυρές πήγες" τους που ελέγαν μερα νυχτά ψεματα (απο το 2014 για τα παντα οχι μονο το 2020 για τα μπολια τους) , και φυσικα ολες ειναι στην πρωτη θεσή δειγμα οτι τουλαχιστον τον 60% του πλυθησμου ειναι goim! ακολουθουν και οι δορυφόροι τους σαν αυτήν εδώ την "εγκυρη πηγη" που τυχαία και υπουλά κανει πλυση εγκεφαλου στα goim για πρόστιμα στο τίτλο ενώ δεν υπαρχει πουθενα μεσα στο ιουδαιοκρατικο σεντονι που έβαλε η λεξή "προστιμο" , απο τους 100 2-3 βλέπουν τα αυτονοητά , αλλα μαντεψτε fake news ειναι οτι αληθεία κυκλοφορει απο μη δικες τους σελιδές:

Οι 8 στους 10 που διαβαζουν αυτην την εγκυρη πηγη (ειναι οι ιδιοι που εβλεπαν Λαζοπουλο μιας και εμφανιζεται εκει) οχι μονο θα τρεξουν να βγαλουν νεες ταυτοτητες επειδή ειδαν για προστιμα στο τιτλό , αλλα θα κανουν και επιθεση στους γυρω τους ως συνηθως να κανουν και αυτοι το ιδιο, ετσι γινεται οι ηλιθιοι ειναι επικίνδυνοι για την ιδια την κοινωνια επειδη παντα παιρνουν το μερος του κακου, τι θα εκανε το κακο χωρις αυτους τους μοχθηρους ηλιθιους?

Και για οσους λενε για προπαγανδα κτλ και πως τους έκαναν ετσί, η προπαγανδα και τα ψεματα (ειδικα τα ψεματα των αναρχομιασματων που δεν εχουν καν λογική οπως και τα αφεντικα τους οι μισανθρωποι ) πιανει στους ηλιθιους εξ ορισμου, αρα δεν τους εκαναν ετσι οι ιδιοι ειναι πνευματικα κατωτεροι και χωρις ιχνος λογικης αλλα νομιζουν πως ειναι απογονοι του Πλατωνα! οχι μονο δεν εχουν λογικη αλλα εχουν καβαλησει και το καλαμι , (αυτους βλεπουν οι ελληνοφωνοι δαιμονες και γελανε ) οσο αφορα τα μπολια ορδες διαβαζουν ακομα τις ιδιες "εγκυρες πηγες" που τους ελεγαν μερα νυχτα για "κακους ναζι" (σημα κατατεθεν οτι ανηκουν στο ιδιο το κακο της Γης εκτος οτι ειναι γεματες με κτηνωδες μοχθηρες φυλες του Γιαχβε με καθαρο ελληνικο DNA αλλο που ειναι σημιτοφατσες και εχουν "λογικη" χωρις λογικη του Γιαχβε) και μετα υπερ στα μπόλια τους , δηλαδη ορδές ακομα και οταν εμαθαν ότι τους ελεγαν ψεματα (για τα μπολια μονο ενω σε ολα τα αλλα λενε την αληθεια) συνεχιζουν να μπαινουν στις ιδιες " εγκυρες πηγες " και αυτοι ονομαζονται λογικα οντα τωρα και "ανθρωποι" ενω ο ιδιος ο Πλατων που καυχιουνται πως ειναι απογονοι του ελεγε πως οσοι δεν εχουν λογικη δεν ειναι ανθρωποι αλλα διποδα και βλεπουμε τους νεολληνες ποση λογικη έχουν και ποσο δικαιοι ειναι μεσω του ιντερνετ απο το 2014 και με τι λυσσα λενε τα ιδια με τα αναρχο-μιασματα των ελληνοφωνων στα παντα .... ΥΓ φημες λενε πως το facebook και η google που ενεργουν κατω απο ιουδαικο ελεγχο μετα το 2017 μεσω αναρχο-μιασματων θα δωσουν αποζημειωση για ολα αυτα που έκαναν σε ανεξαρτητες σελιδες και εβγαζαν την αληθεια για τα μπολια τους θεωριες συνομωσιας και fake news!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications