Μεξικό: ένα άγνωστο πλάσμα σκότωσε 17 κατσίκες και πρόβατα, κάνοντας μία τρύπα στον λαιμό

Στις 3 Μαΐου 2024, ένας κτηνοτρόφος βρήκε 17 από τα κατσίκια και τα πρόβατά του νεκρά σε ένα μαντρί κοντά στο Nuevo Laredo του Μεξικού. Υπήρχαν 20 ζώα συνολικά, αλλά τρία ανέπνεαν ακόμα όταν ο ιδιοκτήτης πηγε να τα ταΐσει το πρωί.

Όλα τα σκοτωμένα ζώα βρέθηκαν ξαπλωμένα χωρίς ορατά τραύματα στο σώμα και το ένα ήταν εντελώς ξαπλωμένο με το κεφάλι του στη λεκάνη ταισματος, σαν να το έπιασε ξαφνικά ο θάνατος ενώ το ζώο έτρωγε και το σκότωσε αμέσως.

Επίσης δεν υπάρχουν ίχνη αίματος κοντά στα πτώματα και τα σώματα των ζώων αναφέρεται ότι είναι εντελώς άθικτα. Δηλαδή αυτό που τους σκότωσε ούτε καν τα ροκάνιζε δεν τρέφονταν με το κρέας τους.

Ο κτηνοτρόφος αρχικά πίστευε ότι τα ζώα είχαν δεχτεί επίθεση από κογιότ, αλλά αποδείχθηκε ότι η μόνη πληγή στο σώμα κάθε προβάτου και κατσίκας που σκοτώθηκαν ήταν μια καθαρή τρύπα στο λαιμό.

Και όλα τα ζώα ήταν άθικτα,τα σκυλιά, τα κογιότ ή οι λύκοι, όταν επιτίθενται συχνά δαγκώνουν τα πόδια. Αναφέρεται ότι τίποτα τέτοιο δεν έχει καταγραφεί ποτέ σε αυτήν την περιοχή του Μεξικού στο παρελθόν. Ήδη γίνεται λόγος στα τοπικά κοινωνικά δίκτυα για το Chupacabra.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications