Στο Ιράν έβρεξε ψάρια και μάλιστα αρκετά μεγάλα.

Στην πόλη Γιασούτζ του Ιράν, κατά τη διάρκεια έντονης νεροποντής, ψάρια άρχισαν να πέφτουν από τον ουρανό. Και αρκετά μεγάλο! Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο (δείτε παρακάτω), δείχνει ένα ψάρι να πέφτει από τον ουρανό και να πιτσιλάει στην άσφαλτο κοντά σε αυτοκίνητα, και ο αυτος που τραβουσε το βίντεο σήκωσε ένα ψάρι για να δείξει το μέγεθός του.

Παραδόξως, το ψάρι δεν φαίνεται καθόλου κατεστραμμένο, όπως θα ήταν αν έπεφτε από μεγάλο ύψος. Είτε το "σύννεφο" με τα ψάρια ηταν πολύ χαμηλά, είτε υπήρχε κάποιο είδος «μαγίας».

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, επειδή τα κτηνωδες αναρχομιασματα των Γιαχβε δεν μπορουν να πουν για fake news και ¨για "θεωριες συνομωσιας " τωρα πως με αυτήν η μασονικη φρασή βγαζουν fake ενα θεμα ενω η ιδια η υπαρξη των αναρχο-μιασματατων ειναι μια θεωρια συνομωσιας των ιουδαιων που ειναι πισω απο αυτα τα κτηνη, ειναι αλλο θέμα.

Ετσι λένε ηλιθιοτητες για ηλιθιους οπως ελεγαν για τα UFO επι 50 ετή, του τυπου ότι καποιος ανεμοστρόβιλος ρούφηξε ψάρια από καποια λιμνη νερού και τα εριξε εκει χωρις να λενε πως γινεται ο ανεμος να ρουφαει ενα ειδος ψαριου καθε φορα .

Και κανείς δεν είδε ανεμοστρόβιλο σε ολες αυτες τις περιπτωσεις , παρόλο που φυσούσε όντως δυνατός άνεμος σε αυτην την περιπτωσή και δεν γινεται ο ανεμος να μεταφέρει στον αέρα ένα μάτσο μεγάλα ψάρια η σε αλλες περιπτωσεις βατραχια

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications