Ένας άνδρας είπε πώς το 2018 τον απήγαγαν ερπετά και τον κράτησαν σε «νοσοκομείο» στην τροχιά της Γης

Αυτή η ιστορία στάλθηκε πρόσφατα στον ιστότοπο του Αμερικανού ερευνητή Λον Στρίκλερ. Ο συγγραφέας του με τα αρχικά "JJ" δεν ήθελε να δωσει το ονομα του . Ο Strickler αργότερα επικοινώνησε μαζί του στον αριθμό τηλεφώνου που έγραφε η επιστολή, αλλά ο "JJ" δεν ήθελε να προσθέσει "περισσότερα προσωπικά στοιχεία" στην ιστορία του. Είπε μόνο ότι μετά από αυτό το περιστατικό βρίσκεται ακόμα υπό την επίβλεψη γιατρού λόγω νευρικού άγχους.

"Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω, και για να είμαι ειλικρινής, δίστασα να μιλήσω γι' αυτό. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να δημοσιευτεί ένας απολογισμός της εμπειρίας μου. Δεν θέλω καμία φήμη λεφτα και τιποτα απο αυτό. Και Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για αυτό γιατί ακόμα με φοβίζει.

Αυτό συνέβη την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου του 2018 κοντά στην πόλη της Νάπολης της Φλόριντα. Εγώ και ο φίλος μου μείναμε στο ίδιο δωμάτιο στο ξενοδοχείο. Πήγα για ύπνο γύρω στις 11 το βράδυ, όταν ο φίλος μου κοιμόταν ήδη στο διπλανό κρεβάτι. Δεν υπήρχε τίποτα το ασυνήθιστο. Ξαφνικά ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν στο δωμάτιο, αλλά σε άλλο δωμάτιο.

Ήταν σαν δωμάτιο νοσοκομείου γιατί ήμουν ξαπλωμένος σε κάτι που έμοιαζε με κρεβάτι νοσοκομείου. Αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να ήμουν στο νοσοκομείο, αυτό είναι σίγουρο. Μετά παρατήρησα ότι οι τοίχοι είχαν σκούρο χρώμα και έμοιαζαν να είναι κατασκευασμένοι από μέταλλο.

Ξέρω ότι δεν το κάνουν αυτό στα νοσοκομεία, οπότε φοβήθηκα. Προσπάθησα να καταλάβω πού βρισκόμουν και όσο περισσότερο το πρόσεξα, τόσο φοβόμουν και αποπροσανατολιζόμουν. Όταν κοίταξα στα δεξιά μου, είδα δύο ανθρωποειδή με λευκές ρόμπες και μετά άλλα δύο στα πόδια του κρεβατιού μου. Στα αριστερά μου καθόταν ένας ανθρωπος σε μια καρέκλα.

Σίγουρα έμοιαζε με ανθρωπο και έμοιαζε με γυναίκα. Τότε συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να κουνηθώ, σχεδόν σαν υπνική παράλυση. Ήταν σαν να βρίσκομαι σε κώμα, μόνο που είχα πλήρη επίγνωση όλων όσων συνέβαιναν. Έβλεπα και άκουγα τα πάντα γύρω μου. Η γυναίκα στην καρέκλα που καθόταν στα αριστερά του κρεβατιού μου άρχισε να μου λέει ότι πρέπει να παραμείνω ήρεμος και ότι όλα θα τελειώσουν σύντομα.

Έπειτα εβαλε μια βελόνα στο αριστερό μου χέρι σαν ενδοφλέβια, αλλά η βελόνα φαινόταν διαφορετική. Δεν υπήρχε τίποτα στη βελόνα για να την κρατήσει στη θέση της, κάτι που μου φάνηκε ασυνήθιστο. Η βελόνα ήταν φτιαγμένη από ένα άγνωστο μέταλλο που άστραφτε περίεργα. Μετά άρχισα να πανικοβάλλομαι. Ένα από τα ανθρωποειδή πλάσματα που στεκόταν στα πόδια του κρεβατιού κρατούσε μια λάμπα στο χέρι του, σαν να ήταν μια λάμπα LED, πάνω σε ένα μακρύ σύρμα.

Μου είπαν ότι με τη βοήθεια αυτής της συσκευής «αποκρυπτογραφούσαν» ποιος ήμουν. Στη συνέχεια η λάμπα ήταν στραμμένη στο πέλμα του αριστερού μου ποδιού, δεν ένιωσα πόνο, αλλά έχασα αμέσως τις αισθήσεις μου. Ξύπνησα στο ίδιο μέρος, χωρίς να ξέρω πόση ώρα είχε περάσει. Τώρα ήμουν μόνος στο δωμάτιο. Τότε κάποιος μπήκε στο δωμάτιο, αλλά δεν κατάλαβα πώς, αφού δεν είδα την πόρτα. Και μετά με κάποιο τρόπο σηκώθηκα και πήγα κάπου. Συνειδητοποίησα ότι είχα φύγει από το δωμάτιο και τώρα στεκόμουν στο διάδρομο.

Στη μια πλευρά υπήρχε ένας επίπεδος τοίχος από σκούρο μέταλλο και υπήρχε επίσης μια πόρτα. Την άνοιξα και είδα ένα δωμάτιο παρόμοιο με αυτό από το οποίο ήρθα. Έκλεισα την πόρτα και περπάτησα πιο πέρα στο διάδρομο, περνώντας πολλές άλλες παρόμοιες αίθουσες στην πορεία. Στο τέλος του διαδρόμου βρέθηκα σε ένα δωμάτιο με ένα γιγάντιο παράθυρο που ήταν περίπου 20 πόδια ύψος (6 μέτρα) και 50 πόδια πλάτος (15 μέτρα).

Πήγα στο παράθυρο και είδα σύννεφα και τη μακρινή επιφάνεια της Γης. Νόμιζα ότι ήταν σαν να βρισκόμαστε σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη. Μόνο τότε κατάλαβα ότι με είχαν απαγάγει και ότι βρισκόμουν σε κάποιο τροχιακό σκαφος. Και με επιασε πανικός. Μετά κοίταξα γύρω μου και είδα ανθρωποειδή να περπατούν εκεί κοντά, σίγουρα δεν ήταν άνθρωποι. Το δέρμα τους είχε χρώμα ελιάς και φαινόταν υγρό, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ξηρό, σαν της σαύρας.

Τα πρόσωπά τους έμοιαζαν με τους ανθρώπους, αλλά θα έλεγα ερπετοειδές, και παρατήρησα και κάτι σαν βράγχια στα μάγουλά τους. Ήταν αρκετά ψηλοί, περίπου 7 πόδια (2 μέτρα) και μυώδεις. Δεν φορούσαν ρούχα ή στολές, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι φύλο ήταν. Πλησίασα έναν από αυτούς και ρώτησα «Είναι αληθινό όλο αυτό;», αλλά δεν απάντησε, αλλά με άρπαξε από το χέρι και με κοίταξε με τα μάτια του. Και το επόμενο πράγμα που θυμάμαι ήταν να ξυπνούσα στο πάτωμα της κρεβατοκάμαράς μου στο Μαϊάμι.

Ήμουν σε κατάσταση σοκ, μετά ένιωσα ναυτία και ρίγη. Κοίταξα το μπράτσο όπου ήταν κολλημένη η βελόνα μέσα μου και είδα μια μικρή τομή εκεί. Μετά κοίταξα το ρολόι μου - ήταν 11:10 το πρωί, αλλά δεν κατάλαβα τι μέρα ήταν. Ένιωσα εξαντλημένος και δεν ήθελα να κάνω τίποτα εκτός από το να θέλω να κοιμηθώ. Μετά αποδείχθηκε ότι «έχασα» περίπου 36 ώρες. Ανακάλυψα επίσης μια μελανιά στο πόδι του αριστερού μου ποδιού όπου το άγγιξε η λάμπα.

Επικοινώνησα με τον φίλο με τον οποίο ημουν στο ξενοδοχείο. Είπε ότι το πρωί δεν ήμουν εκεί και το κρεβάτι μου ήταν στρωμένο . Είπε ότι με κάλεσε, αλλά η κλήση πήγε κατευθείαν στον αυτόματο τηλεφωνητή. Έλεγξα το τηλέφωνό μου αλλά δεν βρήκα εισερχόμενα μηνύματα σε αυτό. Δεν έχω ιδέα τι συνέβη τότε, αλλά η ζωή μου άλλαξε από τότε. «Έχω γίνει εξαιρετικά ανήσυχος χωρίς προφανή λόγο και επίσης νιώθω ότι μπορεί να με απαγάγουν ξανά στο μέλλον».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications