Άσχετοι θα σώσουν την Αττική με έναν   συμμορίτη που έχει  στρατολογηθεί στο London και στο  μασονικό Κεντ

Νίκος Χαρδαλιάς προφανως και δεν εχει δουλεψει ποτε του οπως ολοι οι υπηρετες των ελληνοφωνων . Εκπαίδευση οπως εκδευευουν και τα σκυλια: Βαρβάκειος Πρότυπος Σχολή, Πανεπιστήμιο του Κεντ το οποιο ειναι μασονικο και στρατολογει Goim για να γινουν χρησιμα goim . Απο υφυπουργός "Πολιτικής Προστασίας" περιφερειάρχης, μετα θα τον βαλουν υπουργο προστασιας των μυρμηγκιών καθως εμεις δεν ξερουμε τι θα πει "πολιτης" , μεχρι να βγει στην συνταξη και να ερθει το επομενο διποδο που τωρα δινει εξετασεις στο Κεντ: πως να εξαπατας το ποπολο χωρις να λες τιποτα, να μιλας στους παντες στο πληθυντικό επειδη τα goim σε σεβονται ετσι ακομα και οταν εισαι ο σατανας ο ιδιος, κτλ κτλ .

Γιατρός Θάνος Ασκητής ! αυτος που κολλαει? ο Μανώλης Σφακιανάκης που το μονο που καταφερε ειναι να τον χλευαζουν οι ελληνοφωνοι επειδη τα είχε βαλει με σελιδα αποχαυνωσης χωρις να ξέρει οτι ειναι των ελληνοφωνων οπως καθε τι αποχαυνωσης,και να τον ξυλωσουν , ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης χριαζεται για να λεει στο εκπεδευμενο goim στο London και στο μασονικό Κεντ πως να το παιζει ηθοποιός, ο Μιχάλης Ζαμπίδης ? αυτος θα του μαθει ξυλο μπορει να χρειαστει στο goim .

Μάζι με τους ανώθεν ειναι και ορδές αλλοι "Σύμβουλοι" που δεν έχουν ιδέα για τίποτα και όλος ο κόσμος τους ειναι ότι τους είπαν στο σχολείο οι έγκυρες πήγες τύπου πρωτο θέμα lifo κτλ. και τα μασονικά πανεπιστήμια,και το μονο που τους ενδιαφέρει ειναι το χρήμα, ετσι οι ελληνόφωνοι βάζοντας όλους αυτούς ειναι σιγουροι οτι θα τους υπηρετούν, μονο να κοιτάξεις τα προφίλ τους στο facebook και αυτα που λενε καταλαβαινεις οτι δεν έχουν σχέση με την πραγματικοτητα .

Το προφίλ όλων αυτών ειναι όπως ενός νεοδημοκρατη νομάρχη σε έναν νόμο, που πολύ πριν το ίντερνετ και απο μικρό έλεγες πως ειναι δυνατόν ορδές να προσκυνούν έναν τύπο λες και ειναι βασιλείας ενώ δεν εχει κανει τίποτα ? μετα κατάλαβες πως πολλοι που τον υποστηρίζουν ειναι εκ του πονηρού επειδή έχει βαλει συγγενείς τους στο δημόσιο , δηλαδή υποστηρίζουν ατομα για προσωπικό όφελος και οχι για το κοινό κάλο ...

Μα δεν σταμάτησε εδώ η λογική, καθώς πολλοι τον υποστήριζαν διότι νομιζουν οτι ειναι το τοτέμ της πόλης και οχι επειδή εχει βαλει συγγενή τους στο δημόσιο, αλλα διότι η ράτσα τους ειναι έτσι δουλική και εχουν μια ταση να υποστηριζουν τους πονηρους, και να προσκυνούν οποιος τους εμφανίζεται ως φωστήρας τους δογματίζεις και τους ελέγχεις , το ίδιο εκαναν και στην μέση ανατολή με το Μωάμεθ και ετσι έφτιαξαν το Ισλάμ στις δογματικές ράτσες και μετα να σκοτωνουν τους απιστους.

Με το ίντερνετ λες κάτσε να τον κανουμε φιλο να δούμε τι χαζομάρες λέει αυτός ο φωστήρας και έχει τέτοιο μαντρί με ορδές πρόβατα μήπως και τον είχαμε παρεξηγήσει, το τι χαζομάρες βάζει κατα καιρούς δεν λέγονται, άσε που πάει στεφάνια σε δολοφονημενους απο τους άναρχο-κομμουνιστες για να το παίζει πατριώτης και μετα πάει στεφάνια σε άναρχο-κομμουνιστες και λεει για φασίστες ναζι τα γνωστά σατανο-παραμυθία, και λες ούτε ένας δεν του γράφει κάτι οτι αυτα που λεει οχι μονο δεν εχουν καμια λογική αλλα δεν γίνεται να το παίζει πατριώτης φωστήρας και μετα να υμνεί συμμορίτες, τίποτα κανένας δεν γραφει τίποτα και όλοι τον προσκυνούν και του μιλάνε στην γνωστή γλωσσά της υποκρισίας και στο πληθυντικό δηλαδή η παράνοια δεν ειναι μονο σε αυτόν αλλα και σε ολους αυτούς που τον υποστηρίζουν ως φωστηρά αμεσως αμεσως εδω βλεπουμε οτι με εναν τετοιο εκφυλο λαο που υποστηριζει τη παρανοια και την υπουλη μοχθηροτητα δεν πας πουθενά.

Και στην ψευδό-πανούκλα τι έκανε αυτός ο νεοδημοκρατης φωστήρας που προσκυνάει συμμορίτες και ορδες λενε αυτούς "δεξιούς" ? έβαλε φώτο κάπου σε ιατρείο να "κανει" το μπόλι ως κάλος υπηρέτης των ελληνόφωνων, και απο κάτω χαμός απο like δηλαδή πατάνε like στην δόλια και ύπουλη φώτο, γιατι δεν την έβαλε στο facebook για την δει ο ίδιος, αλλα για την δουν τα ορδες γιδο-προβατα που αυτοπροσδιορίζονται ως ανθρωποι (ακομα και ο Πλατων ελεγε πως ανθρωποι ησαν μονο οσοι εχουν λογικη αρετες και ειναι δικαιοι που βλεπε το δικαιο οταν υποστηριζουν ομοιους τους υπηρετες του κακου?), ώστε να τρέξουν και αυτα να κάνουν το μπόλι επειδη "το κανει" ο φωστηρας τους γιατι για αυτο την εβαλε εκ του πονηρου για τα προβατα αλλιως θα εβαζε και οταν κατουραει, ασχετα που μπορει να εκανε νερακι αυτος δηλαδη απο καλη παρτιδα ..

Τέτοιους υποστηρίζουν οι μάζες παντού όμως και μετα αναρωτιουνται για τα δεινα τους , αλλα αν τους πεις οτι δεν ειναι απόγονοι αρχαιων οχι μονο φυλετικα αλλα και στην ψυχοσυνδεση τους οι περισσοτεροι νεοέλληνες είσαι ανθέλληνας και του συστήματος ενώ αυτοί που καθε μέρα πατάνε like σε σελίδες των ελληνόφωνων ακριβως επειδη δεν ειναι οι ιδιοι δικαιοι και δεν βλεπουν το κακο αφου και αυτοι ειναι μερος του κακου, προσκυνούν τους υπηρέτες των ελληνοφωνων ως φωστηρες , τους δεσμούς τους και εχουν λογική goim που ακομη και με το ιντερνετ προβατα εμειναν , λενε τα παραμυθια των ελληνοφωνων ως δεδομενα και ζουν σαν Goim ακομα και ο τροπος που σκεφτονται , δεν ειναι του συστήματος οι ιδιοι αλλα εσυ που δεν εισαι σαν αυτους εκ γενετης, και νομιζουν οτι ετσι ειναι οι απογονοι του Πλατωνα και οχι οι απογονοι των δουλων , και με ολα αυτα μετα αναρωτιουνται γιατι πρεπει να γινει ξανα κατακλυσμος, και δεν τους σωσει κανενας "αγιος" επειδη ειναι εκφυλοι και υπηρετες του κακου,και η τιμωρία τους θα ερθει απο τους "σαταναδες" οπως αποκαλουν τους θεους εξωδιαστατικους / εξωγήινους κατι κολλλημενοι θρήσκοι στο εξωετρικο και μετα οι ντοποιοι , ως συνηθως παρουσιαζουν το καλο ως κακο και το αναποδο στα παντά, μεχρι και πως η κακια "λευκη αδελφοτητα" κανει ολα τα κακα στο κοσμο απο το θιβετ ως δια μαγειας, και οχι οι ιδιοι που υποστηριαζουν με λυσσα τους κατα τοπους υπηρετες του κακου και μετα το παιζουν και θυματα μεχρι να πεθανουν και δεν τρέχει τιποτα μέτα οπως τους βολέυει .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications