Τα λόγια της γερόντισσας που «συγκλόνισαν» τον πρωθυπουργό !  τι αλλες ηλιθιότητες θα δούμε σε έγκυρες πήγες?

Απο την έγκυρη πήγη newsbreak (απο αυτες που βγαινουν στην πρωτή θέση στην google και το παιζουν και πατριώτες) με κατι τετοια βλεπεις πως οι ορδές που διαβαζουν τετοιες σελιδες δεν έχουν οι ίδιοι ιχνος ανθρωπινης λογικής (δηλαδη απετυχαν να γινουν ανθρωποι απο διποδα οπως ελεγε και ο Πλατων, κανενα λογικο ον δεν θα διαβαζε αυτες τις σελιδες οπως και σελιδες των ελληνοφωνων )κανουν και πιο ευκολο το εργο των κριτων , τι σελιδες διαβαζε αυτος οταν ηταν στον υλικο κοσμο? αυτες και αυτες , οκ στειλτων παλι πισώ στον ιδιο κοσμό μονο ετσι μπορει να αποκτησει λογική! και οι ιδιοί σε αυτες τις εγκυρες πηγες λενε αλλα την μια μερα αλλα την αλλη και δεν προκαλουν εντυπωση σε κάνεναν :

Η Εκκλησία της Ελλάδος προσφέρει το σημαντικότερο φιλανθρωπικό έργο σε ολόκληρη την επικράτεια. Ένα έργο αντίστοιχο του ανθρωπισμού που πηγάζει από την Ορθοδοξία και του ιστορικού καθήκοντος της Ιεραρχίας.

Η επίσκεψη λοιπόν του ηγέτη μας,(ηγέτη μας? τωρα δεν ειναι αυτος που εθαψε το εγκλημα στα Τεμπη οπως και για την γλαστρα που επεσε στη ανω ραχουλα ?) Κυριάκου Μητσοτάκη στις δομές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στο Δήλεσι Βοιωτίας, ήταν μια έμπρακτη εκδήλωση ευγνωμοσύνης και όχι πολιτικαντισμού όπως κάποιοι προπαγάνδισαν αναίσχυντα. Τον υποδέχθηκε τον ξενάγησε φυσικά, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Ενώ λοιπόν η επίσκεψη αυτή καλύφθηκε εκτενώς από τα ΜΜΕ, υπήρξε ένα περιστατικό το οποίο δεν καταγράφηκε πουθενά, συγκλόνισε όμως τον πρωθυπουργό.

Το έργο του Κέντρου Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστηρίξεως είναι μνημειώδες. Απόμαχοι της ζωής βρίσκουν φιλοξενία, στοργή και φροντίδα στο συγκεκριμένο κέντρο, το οποίο και επέμεινε να επισκεφθεί ο Κυριάκος μας. Όπερ και εγένετο.

Μόλις λοιπόν εισήλθε στην δομή, τον πλησίασε μία γερόντισσα, φανερά συγκινημένη. Τα λόγια της όμως πάγωσαν τον πρωθυπουργό μας (αχου!).

«Σας βλέπω στην τηλεόραση και σας καμαρώνω! Και εσάς και την μητέρα σας, την Ντόρα»! Είναι πραγματικά συγκλονιστικό το πως η τοξικότητα και η διάδοση fake news έχει διαβρώσει την συνείδηση ακόμα και γερόντων

… Nαι ε? τα fake news των κακων φασιστων φταινε και για αυτό? σε λιγο θα μας πουν πως η γρια ειναι τοσο ψαγμενη που αυτα τα διαβασε σε σελιδες "συνομωσιολογων " (μετα απο πολυ ερευνα αφου η google βγαζει δικες τους σελιδες ) κοιτα εδω πως υπουλα και διαβολικα λενε για δηθεν fake news σαν δαμονες επειδη η γρια "γερόντισσα" που βλεπει τα δικα τους καναλια και τα δελτια των 8 δεν ξερει τι της γινεται, παντως οτι δεν μπορουσαν να βγαλουν fake news οπως κατι ντοκιμαντερ πριν αγορασουν το youtube για τις θυριωδιες τους τα εξαφανησαν μαζι με τα καναλια σιγα μην εβαζαν μεταξυ αλλων πως εσφαζαν σαν αρνια τυπου ιερα εξετασης αθωα κοριτσια 10-17 ετων (οχι το μεσαιωνα αλλα μολις πριν 80-90 ετη) και μετα να ελεγαν πως αυτα ειναι θεωριες συνομωσιας και fake news των ναζιστων , και αυτα τα βαζουμε εδώ για τους ελληνοφωνους, οχι για το ποπολο που εχει παρει το μερος του κακου επειδη δεν εχει ιχνος δικαιου το ιδιο και ηδη ειναι καταδικασμενο (αν ησαν δικαιοι και ειχαν λογικη θα τα ειχαν βρει και αυτοί με το ζορι κανεις δεν εγινε ανθρωπος ωστε να μην ξανα γεννηθει εδω ), ωστε να ξερουν οι ελληνοφωνοι οτι εχουμε πολλα ντοκουμεντα και "ραμματα για την γουνα τους" και δεν τα λέμε, που ομως ανετα παιζουν σε δικαστηρια που ακομα και τα goim τους που το παιζουν δικαστες θα παθαιναν σοκ για το ποιους υποστηριζουν :

Και συνεχιζουν: Όπως είναι επόμενο, η συγκεκριμένη στιχομυθία αλλά και ολόκληρη η επίσκεψη στην δομή, εξαφανίστηκε από τα ΜΜΕ…(και τι σας νοιαζει? αφου το βαλατε έσεις που σας πηρε ο πονος που «συγκλόνισαν» τον αγαπημενο πρωθυπουργό σας και δεν μπορει να κοιμηθει το βραδυ! αλλο που σε ολες τις φωτο βγαινει συνεχεια σαν καθυστερημένο που γελαει συνεχεια και ορδες που διαβαζουν τετοιες σελιδες νομιζουν πως αυτος κανει κουμαντο παντου στην Ελλάδα,οταν ακομα και αυτα που λέει του τα εχουν γραψει ελληνοφωνοι για αυτό έχει ιδια φρασεολογια με τους ελληνοφωνους και τα αναρχο-μιασματα τους οταν βγαζει λογους )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications