ΑΝΟΥΝΑΚΙ ήρθαν στον πλανήτη μας πριν 450.000 χρόνια!!!!
ΑΝΟΥΝΑΚΙ ήρθαν στον πλανήτη μας πριν 450.000 χρόνια!!!!

Οι ανουνάκι είναι μια φυλή που πριν απο 450.000 χρόνια περίπου ήρθαν στον πλανήτη μας.Αυτό στηρίζεται στην ανάγνωση των επιγραφών των Σουμέριων από τον Ζαχαρία Σίτσιν.....Το όνομα "Ανουνάκι" σημαίνει αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό στη γη.Άλλο ένα προσωνύμιο που έχουν σύμφωνα με τον Λάβκραφτ είναι "οι μεγάλοι - οι παλαιοί".

Οι ανουνακι ήταν αιμοδιψής λαός που απαιτούσε ανθρώπινες θυσίες από αυτούς που κατακτούσαν,και στη συνέχεια δημιούργησαν οικογένειες για να κυριαρχήσουν τους ανθρώπους ώστε μέσω της ενδογαμίας να διατηρήσουν τον γενετικό τους κώδικα που τους προσδίδει ορισμένες ιδιότητες.!! Οι οικογένειες αυτές είναι που από τότε μέχρι σήμερα ελέγχουν τον κόσμο.

Ο Ζαχαρία Σίτσιν , αρχαιολόγος και ιστορικός μελετητής,είναι ένας από τους λίγους που μπορούν να διαβάσουν τη σφηνοειδή γραφή των Σουμέριων και άλλες Ακκαδικές γλώσσες.
Αφιέρωσε δεκαετίες μελετώντας τον πολιτίσμο των Σουμεριων, μεταφράζοντας τις πήλινες πλάκες που ανακαλύφθηκαν το 1850 στις ανασκαφές της Νινευή στο Ιράκ από τον Σερ Όστεν Χένρι Λέιαρντ. Ο Σίτσιν μας λέει μέσα από τα βιβλία του ότι οι πήλινες πλάκες αναφέρονται στο πώς και το γιατί οι Ανουνάκοι αποίκησαν τον πλανήτη μας και παραθέτει πλήθος αποδείξεων για να διαμορφώσει την κοσμοθεωρία του (ασχέτως αν έχει κατηγορηθεί ότι σε κάποια σημεία δεν έχει κάνει σωστή μετάφραση).

Τα στοιχεία του Z.Sitsin δίνουν το έναυσμα για τεράστια έρευνα γύρω από αυτό το θέμα ώστε να βρούμε ποιοί ήταν αυτοί οι παρατηρητές που ήρθαν στη γη με τα ουράνια πλοία τους ,όπως έλεγαν οι Αιγύπτιοι .

Το ζήτημα είναι το πόσο ανοιχτόμυαλοι μπορούμε να είμαστε ώστε να δεχτούμε να ερευνήσουμε κάτι που το κατεστημένο και οι επιτήδειοι παραχαράκτες της ιστορίας έχουν κουκουλώσει και γελοιοποιήσει οτιδήποτε ξεφεύγει από τη συμβατική ιστορια που μαθαίνουμε σήμερα. Ο Σίτσιν μας λεει με λίγα λόγια ότι οι μυθολογίες των λαών είναι η κρυφή ιστορία του κόσμου και ότι οι μεγάλοι αρχαίοι πολιτισμοί είναι παλαιότεροι απ’ ότι μας τους παρουσιάζουν και αποτελούν εξέλιξη της γνώσης που έδωσαν οι Ανουνάκι στους ανθρώπους .

Ο Σίτσιν επιτίθεται στο επιστημονικό κατεστημένο ( θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του) λέγοντας ότι αρνούνται να δεχτούν ότι υπήρξε η τεχνολογία που ανακαλύπτει σιγά σιγά σήμερα η επιστήμη , χιλιάδες χρόνια πριν . Οι Ανουνάκι λοιπόν ήρθαν στην γη και με τις μηχάνες γεννετίκης που διέθεταν δημιούργησαν τον άνθρωπο.Στις επιγράφες των Σουμερίων είναι καταγεγραμένα γεγονότα για την καταγωγή του ανθρώπου και τη δημιουργία.

Σε κάποιες από αυτές αναφέρονται το δέντρο της σοφίας , η σύγχυση των γλωσσών , ένας μεγάλος κατακλυσμός 13000 χρόνια πριν που κατέστρεψε τους υψηλής τεχνολογίας πολιτισμούς κ.α. Σας θυμίζουν μήπως τίποτα όλα αυτά ? Αν το ψάξει κάποιος διεξοδικά θα ανακαλύψει ότι δεν υπάρχουν αναφορές από κανέναν ιστορικό της εποχής για τα γεγονότα που μας αναφέρουν εκτός από τα δικά τους γραπτά βέβαια .

Κι όμως η ανθρωπότητα εξακολουθεί να πιστεύει αυτά τα παραμύθια που μας σερβίρει η ελίτ που διαχειρίζετε την ιστορία του κόσμου! Βέβαια μέχρι να πετύχει το πείραμα των ανθρώπων δημιουργήθηκαν ελαττωματικά υβρίδια σαν τα διάφορα τέρατα που αναφέρονται στην ελληνική μυθολογία .Ανά τον κόσμο βλέπουμε τη λατρεία του ερπετού σαν κάτι το συνηθισμένο καθώς επίσης και τα αγάλματα που αναπαριστούν τους ερπετοειδείς Θεούς και ο κοινός μύθος του ερπετού που είναι φύλακας ιερών τοποθεσιών π.χ. σαν το κήπο των Εσπερίδων . Από τους Ινδιάνους "Χόπι" στην Αμερική , τους Ίνκας στη Ν.Αμερική , τους Αιγυπτίους , τους Ινδούς , τους Εβραίους , τους Φοίνικες , όλοι τους είχαν τη δική τους ερπετοειδή Θεότητα. οι Ανουνάκοι είναι κυρίαρχες οντότητες που θέλουν να επιβάλλονται στους άλλους . Δίνουν μεγάλη έμφαση στη μέθοδο πλύσης του εγκεφάλου και την έχουν τελειοποιήσει . Μας ελέγχουν από την κατώτερη τέταρτη διάσταση μέσω της ερπετοειδούς υπόφυσης που υπάρχει στον ανθρώπινο εγκέφαλο .

Η ανθρώπινη συνείδηση δεν έχει τη δυνατότητα να αντιληφθεί αυτή τη χειραγώγηση ,χωρίς πρώτα να καταφέρει να συντονιστεί με την τέταρτη διάσταση (λειτουργώντας πέρα από την τρίτη διάσταση) . Η τέταρτη διάσταση είναι η λεγόμενη αστρική από όπου εισβάλουν στον κόσμο μας οι διάφορες δαιμονικές οντότητες .

Σήμερα εξακολουθούν να βρίσκονται ανάμεσά μας και αποσκοπούν στην κυριαρχία του πλανήτη μέσω μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που προσπαθούν να επιβάλουν . Κατέχουν θέσεις κλειδιά σε ανώτερα αξιώματα ,είτε αυτά είναι πολιτικά , είτε στρατιωτικά κλπ. Έτσι δημιούργησαν και τις διάφορες μυστικές εταιρείες ,που τους εξασφάλιζαν την προώθηση του σχεδίου τους ,με πυρήνα την αδελφότητα του Φιδιού.

Οι Ανουνακι στα πρώτα τους βήματα πάνω στον πλανήτη γη κυκλόφορουσαν με την ερπετοειδή τους μορφή. Σιγά σιγά ξεκίνησαν την κατάληψη του πλανήτη χρησιμοποιώντας ανθρώπινη μορφή και άρχισαν να ελέγχουν την ανθρωπότητα μεσω της τέταρτης διάστασης. Στίς μέρες μας ασκούν έλεγχο στην ανθρωπότητα μεσώ των μυστικών εταιριών της τεχνολογίας και των πολίτικων που είναι ανδρίκελά τους.Σήμερα ετοιμάζονται να επιβάλουν στην ανθρωπότητα μια παγκόσμια δικτατορία επειδή οι άνθρωποι πλέον δεν νοιαζονται για το ποιος τους ελέγχει .

Απλα βάζουν κάποιον στην εξουσία για να μπορέσει να τους προσφέρει λύση στα προβλήματα της καθήμερινοτητας που εχουν φροντίσει να τους φορτώσουν οι δυναστες Ανουνακι!!Επίσης έχουν φροντίσει να ρίχνουν το φταίξιμο για οτι συμβαίνει σε συγκεκριμένες ομάδες που ελεγχΟνται απο τους ίδιους π.χ Σιωνιστές,illuminati, masonia,κλπ ώστε οι άνθρωποι να είναι διχασμένοι και να οδηγούνται σε πολέμους . Έχουν παγιδεύσει την ανθρώπινη συνείδηση σε μια φυλακή φόβου , ενοχής και απελπισίας , έχουν κλειδώσει τον συνειδητό μας νου ώστε να ακολουθούμε το ρεύμα και να μην μπορούμε να εκφέρουμε μια άλλη γνώμη για να μην φανούμε διαφορετικοί και μας περιγελάσουν.

Το σίγουρο είναι ότι έχουν γίνει και διαδραματίζονται πράγματα και καταστάσεις σήμερα πάνω στον πλανήτη που οι απλοί άνθρωποι όχι μόνο δεν θα μπορούν να πιστέψουν , αλλά ούτε καν να διανοηθούν. Ειμαστε φυλακισμένοι σε ένα σύστημα εικονικής πραγματικοτητας που έχουν δημιουργήσει και πρέπει να είμαστε σε εγρηγορση!!Οι Ανουνάκι μέσα απο την παγκόσμια εκστρατεία της«παραπληροφόρησης» που προωθήθηκε κυρίως από την αμερικανικη κυβέρνηση, κατάφεραν να μας πείσουν πως τα παράξενα καιρικά φαινόμενα είναι αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής και πως υπαίτιοι είμαστε όλοι οι άνθρωποι .Αλλά διάφοροι ιδιαίτερα σεβαστοί επιστήμονες,που δεν ήταν μέσα στο «coverup»,απέρριψαν συνολικά τη θεωρία της «παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου.» Αφου(σωστά) επισήμαναν ότι τα πολικά καλύμματα πάγου και οι παγετώνες λιώνουν από κάτω και όχι από την επιφάνεια.Γιατί;Λόγω της προσέγγισης του nibiru,η ηλιακή ακτινοβολία αυξάνεται.

Ο ήλιος εκτινάσσει τα μεγάλα ποσά ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας στο διάστημα.Κάποιο μέρος της ηλεκτρομαγνητικής αυτής ενέργειας προσελκύεται και απορροφάται από το γήινο μαγνητικό πυρήνα,αναγκάζοντας το λειωμένο πυρήνα σιδήρου της γης να θερμανθεί.Η αυξανόμενη θερμότητα από το γήινο πυρήνα φιλτράρεται μέσω του μανδύα της γης στην επιφάνεια,προκαλώντας την τήξη των καλυμμάτων πάγου και των παγετώνων από κάτω.Δεν υπάρχει καμία πρόκληση «παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου» από τους -ηλίθιας άποψης- οικιακούς ψεκασμούς και τα απολιθωμένα καύσιμα, και δεν έχει υπάρξει ποτέ.Μια τέτοια αξίωση είναι παραπληροφόρηση που τίθεται από εκείνους που περιλαμβάνονται στο "coverup" είπε ο δρ. McCanney.Ο πλανήτης Χ μπαίνει στο ηλιακό σύστημά μας σχεδόν κάτω από το νότιο πόλο του ήλιου.

Αυτή η θέση θεωρείται «τυφλό σημείο» από τους αστρονόμους.Αυτό εξηγεί γιατί ο nibiru δεν είναι ήδη ορατός στον νυχτερινό ουρανό.Μπορεί ήδη να φανεί από τα τεράστια τηλεσκόπια στα διάφορα παρατηρητήρια σε όλο τον κόσμο.Η nasa μολίς στις 17 ιανουαρίου(!) ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας ενος τηλεσκοπίου στον νότιο πόλο. Βεβαία οτι θα λειτουργήσει το συγκεκριμενο τηλέσκοπιο το έλεγαν κάποιοι ''γραφικοί''συνωμοσιολογοι΄' πριν απο δύο χρόνια και οι nasa έλεγε οτι αυτα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας.Φυσικα και πάλι είπαν οτι πρόκειται για ενα ερευνητίκο προγραμμα που έχει σχεση με ουράνια σώματα που βρίσκονται έξω απο το ηλιακο συστημα,και για την μελέτη των ηλιακων κηλίδων!!Η nasa βεβαία τα θέματα περί νιμπιρου, τα διαψεύδει συνεχώς οπως διαψεύδει γενικώς ότι δεν την βολεύει!

Post A Comment:

2 comments

Unknownείπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΗΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ...

Κρητη 1 (Γιωργος)είπε...

Επικαλειστε μονιμως ενα συγγραφεα ο οποιος εγραψε κατι ακραιες θεωριες ερμηνευοντας με ενα ακρως θεαματικο τροπο σουμεριανα ευρηματα( που φυσικα δεν βρηκε ο ιδιος καθοτι δεν ηξερε που καν να ψαξει),ενος πολιτισμου που ναι μεν εκανε αλματα αλλα τελικα παρα την ανωτεροτητα του αφανιστηκε.Αναφερει για τους ανουνακι λοιπον οτι κατορθωνουν και δινουν το Δνα τους στους homo sapiens με σκοπο να τη δημιουργια εργατικου δυναμικου για εξορυξη χρυσου απαραιτητου για τη συντηρηση του κλιματος του νιμπιρου.(αν ειναι δυνατον).Ειμαι δηλαδη ανωτερος τεχνολογικα,και αναζητω χρυσο για να προστατευω,σπαταλωντας απιστευτη υλοενεργεια,και αντι αυτου δεν καθομαι να φτιαξω χρυσο μονος μου αλλα γυριζω στο συμπαν και γενετικα αλλοιωνω πλανητες για να φτιαξω σκλαβους για εξορυξη χρυσου (γιατι ομως δεν αναζητησαν τιτανιο?μαλλον δε το ηξερε ο σιτσιν).Οσο δε αφορα το φαινομενο του θερμοκηπιου, οι επιστημονικες ομαδες που προσπαθουν να περασουν και αυτο ως συνομωσια,ειναι ισως (αλλη συνομωσια) πληρωμενοι πρακτορες απο χωρες που δεν θελουν να ενταχθουν στο συμφωνο Κυοτο.Ο πλανητης υφιστατο σε καθημερινη βαση μια καταστρεπτικη συμπεριφορα εκ μερους του ειδους μας.Εδω αποψηλωνεις ενα δασος 40 στρεμματων και δημιουργουνται πλημμυρες και κατολισθησεις σε παρακειμενες περιοχες και αρνειστε πεισματικα οτι η αλλαγη κλιματος,η εξαλειψη πανιδας,η παντελη καταστροφη χλωριδας,η γενετικες αλλοιωσεις δε προκαλουν κλιματικες αλλαγες....Χωρις να εχω σκοπο να προσβαλω κανεναν,σεβομενος παντα τις αποψεις και φυσικα χωρις να υποτιμω τα καλα αρθρα τα οποια κατα καιρους εμφανιζετε.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications