8 Σεπ 2016

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΜΟΣΟΥΛΜΑΝΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ....!!!

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΜΟΣΟΥΛΜΑΝΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και υποχείριο των παγκοσμιοποιητών, Μπαράκ Ομπάμα, διόρισε για πρώτη φορά μουσουλμάνο στο αξίωμα του ομοσπονδιακού δικαστή, όπως μετέδωσε η εβραϊκή Huffington Post.

Πρόκειται για τον Abid Qureshi, συνεργάτης της Latham & Watkins στην Ουάσινγκτον, ο οποίος διορίστηκε στο Πρωτοδικείο των ΗΠΑ στην περιφέρεια της Columbia. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που διορίζω τον κ. Qureshi για να υπηρετήσει στο Πρωτοδικείο των Ηνωμένων Πολιτιεών», ανέφερε ο Ομπάμα και πρόσθεσε: «Είμαι βέβαιος πως θα υπηρετήσει τους Αμερικανούς με ακεραιότητα και ακλόνητη αφοσίωση».

Έτσι, μετά την εκλογή δημάρχου στο Λονδίνο, ο οποίος δηλώνει ανοιχτά μουσουλμάνος και ήδη έχει δώσει ισλαμικό χρώμα στην αγγλική πρωτεύουσα, στις ΗΠΑ οπαδός του Ισλάμ εισέρχεται στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο.

Οι μουσουλμάνοι εισέρχονται σε θέσεις-κλειδιά και φυσικά θα επηρεάζουν πρόσωπα και καταστάσεις υπέρ της θρησκείας του Αλλάχ-Γιαχβέ. Λέτε να δούμε και νόμο της Σαρίας στα δικαστήρια της Δύσης;Άλλωστε ο Ομπάμα έχει μουσουλμανικές ρίζες και έχει επιτρέψει ακόμα και προσευχές στον Αλλάχ στο αμερικανικό Κογκρέσο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΜΟΣΟΥΛΜΑΝΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ....!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications