«Πολυτεχνείο 1973: Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη του εικοστού αιώνα»! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!
«Πολυτεχνείο 1973: Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη του εικοστού αιώνα

«Μη φοβάστε την αλήθεια. Τα ψέμματα καταθάλπτουν τους λαούς» Περικλής Γιαννόπουλος

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ…ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ… ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΩΣ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! Χιλιάδες παιδάκια έχουν καταθέσει λουλούδια στην κεφαλή στο Πολυτεχνείο, νομίζοντας ότι πρόκειται για κάποιον νεκρό της εξέγερσης. Στην πραγματικότητα πρόκειται για την κεφαλή του καθηγητή Νίκου Σβορώνου, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με τα γεγονότα του 1973.

Το πόρισμα του Αστυνομικού Διευθυντή Γεώργιου Σαμπάνη επί κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου αποκαλύπτει ότι δεν υπήρξε κανένας νεκρός εντός του Πολυτεχνείου. Η «Ηλένια Ασημακοπούλου», «το κορίτσι που χάθηκε το βράδυ της σφαγής και την ψάχνει ακόμα το αγόρι της» (όπως χαρακτηριστικά έλεγε η εφημερίδα «Αυγή»), ήταν στην πραγματικότητα μοντέλο σε διαφήμιση σαμπουάν της εταιρίας «Breck».

Το κεντρικό νόημα, όσων μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα από την τρυφερή τους ακόμα ηλικία, στις σχολικές γιορτές για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα, φρόντισε για αυτό, θεσπίζοντας την γιορτή και, μάλιστα, τιμώντας την, αν όχι περισσότερο, τουλάχιστον ισάξια με τις άλλες δύο εθνικές μας γιορτές.

Η πραγματικότητα βεβαίως είναι εντελώς διαφορετική: Κατ’ αρχήν, η εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν ανέτρεψε καμμία χούντα! Σκοπίμως αποσιωπείται, ότι η χώρα μετά από την παραίτηση των Απριλιανών, τον Οκτώβριο του 1973, είχε πολιτική υπηρεσιακή κυβέρνηση, με πρωθυπουργό τον αείμνηστο Σπύρο Μαρκεζίνη, που μοναδικό σκοπό της είχε να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές, άρα επαναφορά της δημοκρατίας. Αυτό που πέτυχε στην ουσία η εξέγερση του Πολυτεχνείου, ήταν να ανατραπεί η υπηρεσιακή κυβέρνηση μια εβδομάδα αργότερα (25 Νοεμβρίου) από τον ταξίαρχο Ιωαννίδη και να εγκαθιδρυθεί μια δεύτερη δικτατορία που κράτησε 8 ακόμα μήνες! Ψεύδος πρώτο, λοιπόν. Και δεν αποτελεί τιμή για το μεταπολιτευτικό πολιτικό μας σύστημα, να στηρίζεται σε ψεύδη για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του.

Υπάρχει όμως και δεύτερο, μεγαλύτερο, ψεύδος στην ιστορία, το οποίο φέρει τον τίτλο: «Νεκροί του Πολυτεχνείου»! Επειδή η Ιστορία είναι πάρα πολύ δύσκολη, όσον αφορά στα πραγματικά γεγονότα, θα πρέπει ο καθένας ο οποίος εκφράζει γνώμη και θέση πάνω σε αυτά, να παραθέτει και κάποια αντικειμενικά στοιχεία ως απόδειξη των ισχυρισμών του. Εγώ θα παραθέσω μερικά:

Πρώτον: Πόρισμα Τσεβά (κυκλοφορεί ελεύθερα στο Διαδίκτυο). Ένα από τα πρώτα «μελήματα» της κυβερνήσεως Καραμανλή, ήταν να διερευνήσει την υπόθεση Πολυτεχνείου. Τον Σεπτέμβριο του 1974, αναθέτει στον γνωστό σε όλους μας εισαγγελέα Τσεβά, να συντάξει ένα πόρισμα, σχετικό με τα γεγονότα. Τα αποτελέσματα του Πορίσματος παραδίδονται στις 14 Οκτωβρίου 1974. Αφού χωρίζει τους νεκρούς σε 4 κατηγορίες (ούτε ένας νεκρός εντός του Πολυτεχνείου), καταλήγει: «Ονόματα νεκρών 46 και 59, αντιστοίχως, περιήλθαν εις χείρας μου και απετέλεσαν αντικείμενον ειδικής, επισταμένης και αγωνιώδους ερεύνης. Αμφότεροι εκυκλοφόρησαν το πρώτον εις την αλλοδαπήν και ο εις εξ αυτών επιμέλεια πολλών γνωστών Ελλήνων, εις το εξωτερικόν κατά την εποχήν της Δικτατορίας ευρισκομένων. Είναι αμφότεροι ελλιπείς κατά τα στοιχεία των και η επ’ αυτών έρευνα εις ουδέν το συγκεκριμένον απέληξε ... Παραμένει βεβαίως πάντοτε το ερώτημα: Τι εγένοντο τα πτώματα των νεκρών τούτων και διατί οι οικείοι των εξακολουθητικώς σιωπούν;» Δε νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμός.

Δεύτερον: Πόρισμα Σαμπάνη (κυκλοφορεί ελεύθερα στο Διαδίκτυο). Επειδή έως το 1981, παρά τις φιλοτιμότατες προσπάθειες της «Δεξιάς», δεν κατέστη δυνατόν να «αποκατασταθούν» οι «νεκροί του Πολυτεχνείου», η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου επαναφέρει το θέμα, αναθέτοντας στον Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Σαμπάνη να τους «αποκαταστήσει». Να σημειωθεί εδώ προς άρση τυχόν υποκειμενικότητας, ότι ο κ. Σαμπάνης είχε διωχθεί από το Απριλιανό καθεστώς και επαναφερθεί στο σώμα μετά την Μεταπολίτευση. Το πόρισμα του Αστυνομικού Διευθυντή πραγματικός καταπέλτης εναντίον του ψεύδους:

«Πολυτεχνείο 1973

Κανένας νεκρός εντός του Πολυτεχνείου! 12 νεκροί εκτός του Πολυτεχνείου χωρίς να αποδεικνύεται η σχέση τους με την εξέγερση. Δώδεκα άτυχοι συμπατριώτες μας που έχασαν την ζωή τους την ταραγμένη εκείνη περίοδο. Που να ήξεραν ότι ο θάνατός τους θα ηρωοποιούσε κι άλλους χωρίς να το αξίζουν, μόνο κι μόνο για να αποκτήσουν κάποιοι «αντιστασιακά εύσημα» και να χτίσουν πολιτικές καριέρες! Όπως προκύπτει από τον λεπτομερέστατο πίνακα, ο αριθμός των νεκρών, η ταυτότητά τους, αλλά και ο τρόπος και τόπος του θανάτου τους, δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με αυτά που «διδαχθήκαμε» επιμόνως, όσοι είχαμε την ατυχία να φοιτούμε στο σχολείο την δεκαετία του ‘80! Να θυμίσω εδώ, ότι ο αριθμός των «νεκρών του Πολυτεχνείου» ανεβοκατέβαινε κάθε σχολική χρονιά, ανάλογα με τις διαθέσεις του πολιτικού κατεστημένου.

Τρίτον: Αναφορά Συγκλήτου Πολυτεχνείου (κυκλοφορεί ελεύθερα στο Διαδίκτυο). Με την υπ’ αριθμόν 33437 αναφορά της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου 11/10/1975, προς τον εισαγγελέα Δ. Τσεβά, κανένας σπουδαστής δεν σκοτώθηκε κατά το τριήμερο. Ο ίδιος ο πρύτανης του Πολυτεχνείου κατά τα γεγονότα Κ. Κονοφάγος κατέθεσε ως μάρτυς στις 20/1/1975, στο πενταμελές Εφετείο Αθηνών, ότι μέσα στο Πολυτεχνείο δεν σκοτώθηκε κανείς φοιτητής και τα ίδια βεβαιώνει και στο βιβλίο του «Η Εξέγερση του Πολυτεχνείου» (1982), με την προσθήκη ότι ούτε κανείς άλλος πολίτης έχασε την ζωή του μέσα στο Πολυτεχνείο.

Νομίζω ότι τα προηγούμενα τρία παραδείγματα είναι τρανταχτές αποδείξεις για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας. Δυστυχώς, το μεταπολιτευτικό πολιτικό μας σύστημα, στηρίχθηκε πάνω σε τέτοια ψεύδη επιχειρώντας να φτιάξει τους ήρωες του με σκοπό να εδραιωθεί. Κι επειδή ακριβώς δεν είναι το μοναδικό, βλέπουμε όλοι σήμερα τα αποτελέσματά του. Μια ματιά στις καριέρες των «αντιστασιακών φοιτητών» πείθει και τον πιο δύσπιστο.

Ας δούμε και την γνώμη του ΚΚΕ (την τότε γνώμη βεβαίως), μια και αποτελεί έναν από τους βασικούς υποστηρικτές και τιμώντες της επετείου: «Παρά τις αφηνιασμένες προσπάθειες της χουντικής ΚΥΠ και των πληρωμένων πρακτόρων της να διαστρέψουν την πορεία και το περιεχόμενο της εξέγερσης, καταγγέλλουμε την προσχεδιασμένη εισβολή στο χώρο του Πολυτεχνείου την Τετάρτη, 14 του Νοέμβρη, 350 περίπου οργανωμένων πρακτόρων της ΚΥΠ [...] με σκοπό να προβάλλουν με κάθε μέσο τραμπουκισμού και προβοκάτσιας γελοία και αναρχικά συνθήματα που δεν εκφράζανε την στιγμή και τις συγκεκριμένες δυνάμεις».

Φοιτητικό φυλλάδιο του ΚΚΕ «Πανσπουδαστική», τεύχος 8, Φεβρουάριος, 1974. Κατά την γνώμη τους, δηλαδή, η ΚΥΠ ευθύνεται για την εξέγερση. Διαψεύσθηκε αργότερα, αλλά είναι γνωστές «μανούλες» στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης οι κομμουνιστές Μογγολοι , όταν τους συμφέρει!

Χαρακτηριστικότατο περιστατικό για το γελοίο της υποθέσεως «νεκροί του Πολυτεχνείου» αποτελεί η υπόθεση της «Ηλένιας» (κυκλοφορεί ελεύθερα στο Διαδίκτυο). Απεκαλύφθη, όμως, νωρίς το ψεύδος, δείχνοντας έτσι την βιασύνη του πολιτικού κόσμου της Μεταπολίτευσης, να εφεύρει τους ήρωες του. Η Νεοζηλανδή Νάνσι Κρίντλαντ όμως τους πήρε χαμπάρι έγκαιρα. Το γνωστό τότε φωτομοντέλο της φωτογραφίας, παρουσιάστηκε ως νεκρή φοιτήτρια του Πολυτεχνείου από τον Γιάννη Ηλιόπουλο, μαθητή της Ηλεκτρονικής σχολής ισχυριζόμενος ότι ήταν το κορίτσι του και λεγόταν «Ηλένια».

Η απάτη αποκαλύφθηκε σύντομα και ο νεαρός τιμωρήθηκε με 8μηνη φυλάκιση. Βέβαια το πολιτικό κατεστημένο είχε προλάβει να τιμήσει την «νεκρή φοιτήτρια» μιας και το όνομά της εκφωνήθηκε πρώτο στην πρώτη επέτειο του Πολυτεχνείου και είχε ακόμα την τύχη να της κατατεθεί στεφάνι από την δακρύζουσα και γονυκλινή σύζυγο του τότε προέδρου της Δημοκρατίας, Ιωάννα Τσάτσου. Έτσι «στο πόδι» έστηναν το Μύθο του Πολυτεχνείου.

Βέβαια αυτά, θάφτηκαν στο χρονοντούλαπο ώστε να εξυπηρετηθούν οι σκοποί, που ανέφερα προηγουμένως και αποτελούν την προσωπική μου και όχι μόνο, εκτίμηση. Όπως και οι συντάξεις για τις οικογένειες των «θυμάτων» του Πολυτεχνείου, που πρόσφερε γενναιόδωρα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, διά του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με διαταγή του τότε υπουργού Δημοσίων Έργων κ. Μαγκάκη. Ακόμα περιμένουν τους ανύπαρκτους δικαιούχους τους.

Post A Comment:

18 comments

iojikείπε...

Όχι η μεγαλύτερη πολιτική απάτη.Η μεγαλύτερη απάτη γενικώς.Από την χειρότερη συμμορία της ιστορίας της γης.Τη συμμορία της μεταπολίτευσης.

jim mpaxείπε...

Κάποτε ρώτησαν τον Γκέμπελς αν υπήρχαν κρεματόρια κι αν οι ναζί είχαν επιδοθεί στην εξολόθρευση των Εβραίων. Κι εκείνος απάντησε: «Αδύνατον, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα το γνώριζα»! Η ιστορία του γκεμπελισμού είναι επομένως παλιότερη των αποβρασμάτων που την υπηρετούν. Η διαφορά πλέον είναι ότι ο γκεμπελισμός πέραν των παλιών μεθόδων, αξιοποιεί και νέες μορφές διάχυσής του, όπως για παράδειγμα αυτός ο παράλληλος και συχνά ανεξέλεγκτος κόσμος του διαδικτύου. Όποιος επιχειρήσει να σερφάρει τούτες τις μέρες της επετείου του Πολυτεχνείου στο διαδίκτυο θα διαπιστώσει ότι είναι αδύνατον να μείνει ανέγγιχτος από τα βρομόνερα του γκεμπελισμού. Η προσφιλής ενασχόληση των διαδικτυακών «ΕΣΑτζήδων» είναι η διακίνηση της θεωρίας πως «δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο» και πως «οι νεκροί του Πολυτεχνείου είναι μύθος»…

Ανώνυμοςείπε...

O Papadopoulos ptan ton wazane stin filaki eipe(I istoria tha me dikeosei)oriste tora.Kai oloi aytoi pou fonazane Psomi Paidia Eleftheria tote einai aytoi pou mas ferane se ayto to xali.ena lathos ekane o Papadopoulos afise ola ayta ta lamogia na eleythera.

Ανώνυμοςείπε...

... Ποιος επιτέλους κυβερνά αυτον τον τοπο...

Unknownείπε...

ΑΦΟΤΟΥ υπαρχουν ντοκουμεντα γιατι δεν τα βγαζετε σε καποια εκπομπη ,και
οχι μονο στο διαδικτυο, για να μαθουμε την αληθεια, ολοι.

Ανώνυμοςείπε...

πολλές αδέσποτες σφαίρες σε τρυγόνια έριχναν????

Ανώνυμοςείπε...

Εσύ με τα τρυγόνια και τα κοτσύφια, μείνε στην ομίχλη του κομματόσκυλου και συνέχισε να πιστεύεις τους απατεώνες και προδότες πολιτικούς. Ίσως να είσαι κι εσύ, ένας απ΄αυτούς!

Ανώνυμοςείπε...

´Οχι απλά θα πιστέψετε, αλλά θα τους αγιοποιήσουμε κιόλας τους νεκρούς του Πολυτεχνείου για να μάθετε να πιστεύετε

Unknownείπε...

Μπεεεεεεεεεεεεερρρρρεεε πρόβατο έλληνα

Ανώνυμοςείπε...

Αυτά παθαίνουν οι μικρές χώρες με μικρούς λαούς

Ανώνυμοςείπε...

Aplita parasita tis koinonias na sas enimeroso pos I istoroa tis xoras mas sta vivlia kai sta thrania ton sxoleion itan k einai panta me ta simferonta. An eixate esto k ligo mialoidaki tha vlepate tosa xronia tin pseftia tin propaganda k tin parapliroforisi apo to poio mikro mexri to megalitero. Minete eglovismenoi stin pseftia p megalosate kai parte mathimata gia to upolipo tis Ois sas apo tous fasisterous ntavatzides saa. Apla otan sas ftinoun mathete na to ksexorizete k mi nomizete akoma pos psixalizei

Unknownείπε...

Τη χουντα δεν την ανετρεψε κανενας φοιτητης, κανενας Πολιτικος, κανενας αναρχικος. Η χουντα επεσε αφ' εαυτης. Φραρθηκε, ηρθε η ωρα της και παει. Η λεγομενη επαιτιος ειναι μια απατη, που πριν απο ολους ειναι γιορτη καταστροφης των αλητων αντιεξουσιαστων-βλαμμενων-αναρχικων και ανθελληνων αλλοδαπων, και την πληρωνουν αθωοι πολιτες και οι ηλιθιοι εμεις οι φορολογουμενοι πολιτες. Να δουμε ποιος φιλεσπλαχνος Ελληνας Πολιτικος, θα πολεμησει την κουκουλα και θα καταργησει το κρατος των Εξαρχειων και την επαιτιο της απατης. Η βομβα ''μολοτωφ'' ειναι οπλο κατα των πολιτων και κατα της Πολιτειας. Και σκοτωνει. Αν η Πολιτεια δεν χτυπησει ''στο ψαχνο'' τους αλητες, δεν θα σταματησει ποτε το κακαο αυτο. Επι χουντας δεν τολμουσε κανενα κωλοπαιδι να πεταξει μολοτωφ.. Οι πολιτες ηταν ησυχοι, και τα Εξαρχει ηταν ελληνικο κρατος..

Ανώνυμοςείπε...

οσο υπαρχουν προδοτες,δουλικα των μιασματων του κοσμου αυτα θα γινονται.οσο θα κυνηγουν τον υλισμο και την ανυψωση του υπερεγω τοσο θα μας προδιδουν.η ιστορια μας η κουλτουρα μας η παιδεια μας κατασκευαζετε βαση του σιωνισμου και πειτε οπως θελετε τα δουλικα του.μασονους τεκτονες χιλιαστες κλπκλπ.επειδ οι κουτοπονηροι στην ελλαδα εχουν αυξηθει ας θυμηθουν ποιος και ποιους πυροβολουσε στο πραξικοπημα της ουκρανιας και σε ποια πλατεια.δεν ακουσα καμια διασημη λουκια η μη διασημη να κανει διαβηματα να βγαζει βυζους εξω κλπκλπ για τα αισχη που κανει το ισραηλ...................αλλα εκει πεφτει πελεκυς........πενελοπε κρουζ που ανασκευσε ταχιστα κατηγοριες κατα του ισραηλ............η ηλιθιοτητα ειναι στο αποκορυφωμα της επιλεκτικοι αντιρατσιστες αντιφασιστες και ολα τα αντι του κωλου

pit1809είπε...

Ο Παπαδόπουλος είχε κάνει το σφάλμα να ξεκινήσει αρχές του 1973 εξορύξεις πετρελαίου στον Πρίνο. Και μετά έγιναν τα γεγονότα στο πολυτεχνείο. Μήπως όλα αυτά είχαν κάποια σχέση με την Αμερική; Αναρωτιέμαι, δεν κατηγορώ...

Ο Παπαδόπουλος είχε παραιτηθεί πριν το πολυτεχνείο, στις 8 Οκτωβρίου 1973, είχε σχηματιστεί μεταβατική κυβέρνηση με επικεφαλής τον Σπύρο Μαρκεζίνη επειδή ο Παπαδόπουλος είχε προκηρύξει βουλευτικές εκλογές για τις 10 Φεβρουαρίου 1974. Θα πηγαίναμε δηλαδή σε ελεύθερες εκλογές και δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να γίνει το πολυτεχνείο.
Μάλιστα ο Παπαδόπουλος είχε καλές ελπίδες να κερδίσει αυτές τις εκλογές, αφού είχε κάνει πολλά έργα σε ολόκληρη τη χώρα (δρόμους, ρεύμα, νερό, νοσοκομεία).

Με τα γεγονότα όμως του πολυτεχνείου το Νοέμβριο του 1973, ο Παπαδόπουλος κλείστηκε φυλακή (σε κατ οίκον ...περιορισμό) από τον Ιωαννίδη. Ο Ιωαννίδης ανέλαβε μέχρι τον Αττίλα 1 (στις 20 Ιουλίου 1974), με τον οποίο οι Τούρκοι κατέλαβαν μετά από πόλεμο μόνο το 3% της Κύπρου. Ο Αττίλας 1 έφερε τη "μεταπολίτευση" και το ξαναγράφω στις 20 Ιουλίου 1974. Δώστε βάση στις ημερομηνίες, με τις οποίες αποδεικνύεται ότι ο Παπαδόπουλος δεν είχε καμία σχέση με την Κύπρο.
Κατά την μεταπολίτευση έγινε και ο Αττίλας 2 (στις 14 Αυγούστου 1974), με τον οποίο οι Τούρκοι κατέλαβαν ΑΜΑΧΗΤΊ το 38% της Κύπρου. Μη ξεχνάτε τον Καραμανλή με το "Η Κύπρος κείται μακράν" και τη μη εμπλοκή της Ελλάδος.

Κάτι που επίσης δε γνωρίζουμε, είναι ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έδωσε στις 26 Ιουλίου 1974 αμνηστία στους πραξικοπηματίες και στις 20 Αυγούστου 1974 γενική αμνηστία. Μόλις όμως έγινε γνωστό ότι ο Παπαδόπουλος θα κατέβαινε στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές επικεφαλής κόμματος και αντίπαλος του Καραμανλή, έγινε άρση αυτής της αμνηστίας.
Έγινε άρση της γενικής αμνηστίας από τον ίδιο άνθρωπο που έδωσε αυτή τη γενική αμνηστία...
Που ακούστηκε αυτό στα χρονικά; Που το άκουσε και πότε το έμαθε ο κόσμος;
Και για του λόγου το αληθές, αυτά είναι καταγεγραμμένα ιστορικά γεγονότα και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν.
Όπως και δεν αμφισβητείται το γεγονός ότι ο φάκελος της Κύπρου παραμένει 43 χρόνια μετά, ακόμα κλειστός…
Και αναρωτιέμαι και πάλι, εάν ο φάκελος αυτός περιείχε έστω και ένα ενοχοποιητικό στοιχείο για τη χούντα δε θα τον άνοιγαν;
Για τη χούντα του Παπαδόπουλου εννοώ, που ήταν σχεδόν εξήμισι χρόνια (από τον Απρίλιο 1967 έως τον Οκτώβριο 1973) και όχι ...επταετία. Η χούντα Ιωαννίδη (που ήταν προάγγελος του Καραμανλή) αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο.-

ΣΤΑΥΡΟΣείπε...

ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑ ΓΙΝΗ ΠΟΤΕ ΝΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΑΛΩΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΚΤΗΡΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΑΡΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΙΚΕ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΤΕ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΣ ΔΙΚΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

Ανώνυμοςείπε...

Για να κανω τον συνηγορο του διαβολου και μακρια απο εμενα περι κομματων ,η ελλαδα δηλαδη καταστραφηκε με την αρριστερη προπαγανδα και οχι με την δεξια;;;;;που 40 ολοκληρα χρονια μας πηδηξαν, αν δεν απατωμαι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατεστρεψαν πολιτικα και οικονομικα την Ελλαδα;;;;;Το πολυτεχνειο ηταν μια προφαση στο οποιο στην συνεχεια επεσαν οι μασκες των αρριστερων φανατικων αλλα και οι δεξιοι δεν ειναι παρθενες μαριες,και επαναλαμβανω δεν υποστηριζω κανεναν απλα λεω την αποψη μου διοτι υπαρχουν και μερικοι ,μην πω τι.........Προσωπικη μου γνωμη ολοι τους ανεξαρτητος κομματικων ταυτοτητων ειναι υπευθυνοι για ολα τα δεινα της πατριδασ μας και συνυπευθυνοι ολοι μας διοτι ολα αυτα τα ανδρεικελα τα ανθελληνικα δεν βγαινουν απο μονοι τους,δεν γινεται να τους ψηφιζεις,να τους βριζεις και μετα στις επομενες εκλογες να τους ξαναψηφιζεις και παει λεγοντας.......

Anonumousείπε...

Φασίστες και αριστεροί πάντα στηρίζονται στο ψέμα γιατί ξέρουν ότι αυτό που υπηρετούν είναι κάτι μολυσμένο και σάπιο.
Εδώ στο κείμενο βλέπουμε την πλευρά των φασιστών.Οι φασίστες είναι εκείνα τα παιδιά του σχολείου που έπιαναν άλλα παιδιά για να τα εκφοβίσουν.Μεγάλωσαν τώρα και οραματίζονται μία Ελλάδα μέσα στην οποία να περπατάνε και να βαράνε κόσμο.Αυτό και τίποτα άλλο δεν θέλουν , απλοί ψυχοπαθείς για τρελοκομείο είναι.

Και οι αριστεροί δεν πάνε πίσω βέβαια , είναι πιο πολύπλοκες περιπτώσεις και θέλουν περισσότερες γραμμές ανάλυση αλλά για την ώρα ας προσέχουμε τι διαβάζουμε από το κάθε πιθήκι νεοναζί που κλαίει για την Χούντα τέτοιες μέρες..

ghostriderείπε...

Απλα πραματα ας βγουνε συγγενείς στα κανάλια, ουδεις τοσα χρονια ....
Και ξερετε οτι τα πορνοκαναλα θα καναν κραχ αν υπηρχαν καο θα μας ζαλιζαν τον παπαρο νυχτα μερα!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications