Άφησε σημείωμα ο 61χρονος Αγρινιώτης που εξαφανίστηκε στο Άγιο Όρος
Άφησε σημείωμα ο 61χρονος Αγρινιώτης που εξαφανίστηκε στο Άγιο Όρος

Στο «κόκκινο» είναι η αγωνία για την τύχη του 61χρονου Αγρινιώτη Αναστάσιου Πρέμου που εξαφανίστηκε στο Άγιο Όρος έχοντας δώσει για τελευταία φορά σημεία ζωής την 8η Νοεμβρίου.

Άκαρπες προς το παρόν απέβησαν οι έρευνες ενώ στη «γραμμή ζωής» αναρτήθηκε ειδοποίηση Silver Alert για τον 61χρονο. «Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από την περιοχή του Αγίου Όρους. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065», αναφέρεται .

Λιγοστεύουν οι ελπίδες για τον 61χρονο Τάσο Πρέμο, που από τις 8 του μηνός, δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το Άγιο Όρος όπου είχε μεταβεί μια μέρα πριν.

Οι έρευνες σε μονοπάτια του Αγίου όρους, κοντά στην Μονή Ξενοφώντος, σε κελί της οποίας διέμενε για μια ημέρα, δεν έχουν αποδώσει…… Όπως και οι έρευνες του Λιμενικού Τμήματος Δάφνης Αγίου Όρους, μιας και το πιθανότερο σενάριο, είναι ο συνταξιούχος από το Αγρίνιο να έπεσε στη θάλασσα.

Αυτό γιατί ρούχα του, ταυτότητα κλπ, βρέθηκαν σε βραχώδη ακτή, 500 μέτρα από το μοναστήρι

Η πληροφορία που επιβεβαιώνεται ανεπίσημα σήμερα, είναι ότι βρέθηκε, μεταξύ των προσωπικών του αντικειμένων και ένα σημείωμα, που ενισχύει το σενάριο της αυτοκτονίας..agriniopress.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications