Ο Abhigya Anand, ένα αγόρι  απο την Ινδία που προέβλεψε την «πανδημία»,τώρα προειδοποιεί για μια μεγάλη καταστροφή

Πολλοί ψυχικοί έχουν προβλέψει ότι φέτος θα ειναι δύσκολη χρόνια από πολέμους, ασθένειες και πολιτικά σκάνδαλα των οποίων δεν έχουμε ξαναδεί στη σύγχρονη ιστορία.Αλλά όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι πραγματικά ασήμαντα σε σύγκριση με αυτό που πρόκειται να συμβεί. Ή τουλάχιστον αυτό είναι που σκέφτεται ο Abhigya Anand, ένα δημοφιλές αγόρι στην Ινδία που προέβλεψε την "πανδημία του κοροναϊού" ,και τώρα προειδοποιεί για μια μεγάλη καταστροφή τον Φεβρουάριο.

Ο Abhigya Anand, ένα 14χρονο αγόρι από την Ινδία , έγινε viral στο Διαδίκτυο επειδή προέβλεψε την πανδημία του κοροναϊού πέρυσι (προφανώς μονο στην Ινδία ειναι γνωστός ). Προέβλεψε επίσης ότι ο κόσμος κινδυνεύει από τον Νοέμβριο του 2020 έως τον Νοέμβριο του 2021.

Είπε ότι ο Δίας θα εισέλθει στον Αιγόκερω τον Νοέμβριο του 2020. Συγκεκριμένα, η σπάνια σύζευξη μεταξύ του Δία και του Κρόνου στις 21 Δεκεμβρίου 2020 θα επηρεάσει τη Γη,προέβλεψε ότι στις 10 Φεβρουαρίου 2021 θα υπάρξει «σύνδεση 6 πλανητών μάζι με τον ήλιο», δηλαδή ο ήλιος, η Αφροδίτη, ο Ερμής, ο Δίας, ο Κρόνος και το φεγγάρι θα ευθυγραμμιστεί. Αυτό σημαίνει ότι "σκοτεινές δυνάμεις" μπόρει θα χτυπήσουν τη Γη, και μπορεί να υπάρξει μια άνευ προηγουμένου καταστροφή και ακόμη και μια κατάρρευση της οικονομίας.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι επί του παρόντος, σχεδόν όλες οι χώρες του κόσμου έχουν αρχίσει να λαμβάνουν δραστικά μέτρα νέο περιορισμό στο σπίτι, κλείνοντας όλα τα ιδρύματα και τις επιχειρήσεις που δεν είναι απαραίτητες. Αλλά ενώ μας λένε ότι αυτά είναι απαραίτητα μέτρα για την «πανδημία»,μπορεί να έχει σχέση με κάτι άλλο .

Όπως είπε ο Anand ότι όταν ο Δίας εισέρχεται στον Υδροχόο το Νοέμβριο του 2021, οι περισσότερες από τις καταστροφές που προκαλούνται από αυτές τις αστρονομικές αλλαγές θα εξαφανιστούν σταδιακά. Ο Abhigya Anand, 14 ετών, είναι ήδη "δάσκαλος" της Βεδικής αστρολογίας, επίσης γνωστής της "Ινδικής αστρολογίας".

Εκτός από την εξειδίκευση της «Βεδικής αστρολογίας», ο Anand είναι ειδικός στην Αγιουρβέδα (παραδοσιακή ινδική ιατρική), στα σανσκριτικά και στην σάστρα (ένα αρχαίο ινδουιστικό δόγμα που ασχολείται με την επιρροή των νόμων της φύσης στις ανθρώπινες κατασκευές). Έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό στη μικροβιολογία των βοτάνων και σπουδάζει διδακτορικό στην οικονομική αστρολογία, γι 'αυτό ο Anand θεωρείται παιδικό θαύμα.

Η λογοκρισία από τους συμμορίτες στο ίντερνετ τον επηρεάζουν επίσης (όπως όλους εκτός τους δικούς τους )
Όπως έχετε ήδη δει, το Διαδίκτυο, ειδικότερα τα κοινωνικά δίκτυα, δεν είναι πλέον ο παράδεισος της ελευθερίας της έκφρασης. Τα τελευταία χρόνια αποφάσισαν να επιβάλει λογοκρισία παντού.

Αυτό οδήγησε τα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα να αποκλείσουν τον λογαριασμό του, αυτό ήταν ένα σημάδι ότι κανείς δεν μπορεί πλέον να εκφράσει ελεύθερα τις απόψεις του στο κοινό, και ο Abhigya Anand δεν αποτελεί εξαίρεση.Για ανεξήγητους λόγους, το YouTube έχει αφαιρέσει επανειλημμένα τα βίντεο του, οπότε ο Anand δημιούργησε έναν προσωπικό επίσημο ιστότοπο χωρίς λογοκρισία. «Το YouTube σβήνει απεγνωσμένα τις προβλέψεις μου και αυτές οι προβλέψεις γίνονται πλέον πραγματικότητα», εξηγεί.

Για παράδειγμα, προέβλεψε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε την 1η Απριλίου του 2020, ότι το επόμενο ξέσπασμα της "πανδημίας" θα εμφανιστεί γύρω στις 20 Δεκεμβρίου 2020. Ωστόσο, το YouTube κατάργησε αυτό το βίντεο στις 16 Μαΐου. Ο Anand ανέφερε επίσης ότι δεν έχει λογαριασμούς Facebook, Twitter ή Reddit.

«Το να έχεις λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα δεν βοηθάει. Προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε όλες τις εναλλακτικές πλατφόρμες. Επειδή το YouTube διέγραψε το βίντεο χωρίς λόγο, απειλώντας την ελευθερία του Διαδικτύου », καταλήγει ο Anand.

Πριν από την "πανδημία",είχαμε μια «ψεύτικη» αίσθηση ελευθερίας. Αλλά τώρα, μεγάλες εταιρείες συνεργάζονται μεταξύ τους και ακολουθούν τις εντολές τους και λογοκρίνουν όλες τις πληροφορίες που δεν σχετίζονται με την επίσημη γραμμή στα πάντα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications