Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός καταγράφει  UFO στα σύννεφα και η NASA κόβει την ζωντανή μετάδοση

Υπάρχουν πολλά βίντεο που δείχνουν περίεργα αντικείμενα που περνούν κοντά στο ISS, όπως τον Απρίλιο του 2020, με ένα βίντεο που έδειχνε έναν στόλο εκατοντάδων UFO που κατευθύνονταν προς τη Γη .

Παρά το γεγονός ότι είναι αδιάψευστη απόδειξη της εξωγήινης δραστηριότητας στον πλανήτη μας σε live πλάνα, όταν διαπιστωθεί ότι καταγράφονται UFO η NASA διακόπτει τη μετάδοση .Όταν συμβεί αυτό, διακόπτουν την ζωντανή μετάδοση και μεταβαίνουν αυτόματα σε ένα προ-εγγεγραμμένο βίντεο ή σε άσχετο θέμα. Αλλά όλα αυτά έχουν συμβεί ξανά και ξανά. Τώρα ένα νέο βίντεο από το ISS δείχνει μια ομάδα UFO να πετάει πάνω απο τα σύννεφα.

Δημοσιεύτηκε στο YouTube από το δημοφιλές κανάλι BEHIND THE SCENES, οι εικόνες δείχνουν τρία "αντικείμενα" στα σύννεφα πάνω από την ατμόσφαιρα της Γης. Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο, η καταγραφή έγινε στις 21 Ιανουαρίου 2021, και ηταν από ζωντανή μετάδοση του ISS .

Ενώ παρακολουθούσε τη ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση, έγινε μάρτυρας παρατήρησης UFO, οπότε πήρε το τηλέφωνό του για να απαθανατίσει το εκπληκτικό συμβάν. Αλλά όπως συνήθως σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, ξαφνικά η ζωντανή μετάδοση άλλαξε σε άλλη κάμερα πολύ μακριά από το σημείο .

Μια άλλη λεπτομέρεια σε αντίθεση με τις περισσότερα βίντεο, αυτό το βίντεο μεταδόθηκε σε υψηλή ανάλυση, η οποία διευκόλυνε την ανίχνευση και την προβολή των τριών αντικειμένων. Αρχικά, και τα τρία αντικείμενα δεν ξεχωρίζουν στα σύννεφα. Ωστόσο, αποκαλύπτονται και είναι σαφώς τεχνητής προέλευσης. Εμπειρογνώμονες έχουν αποκλείσει να ηταν αντανακλάσεις , όπως μια αντανάκλαση του φακού , επίσης το γεγονός ότι ξανα έκοψαν την live μετάδοση και έδειξαν πλάνα της Γης απο πολύ μεγάλη απόσταση ειναι ύποπτο .

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο YouTube στις 22 Ιανουαρίου . Εκτός από το ότι θεωρείται ένα από τα καλύτερα αποδεικτικά στοιχεία τα τελευταία χρόνια, λένε επίσης ότι είναι μια ακόμη απόδειξη ότι η εξωγήινη δραστηριότητα έχει ενταθεί.Εκτός από το βίντεο, που το 2020 ηταν γεμάτο με άλλα παρόμοια περιστατικά. Τον Αύγουστο του ίδιου έτους, ο Ρώσος κοσμοναύτης Ιβάν Βάγκνερ στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), κατέγραψε την παρουσία πολλών παράξενων φώτων.

Το βίντεο του Ιβάν Βάγκνερ των 60 δευτερολέπτων, που τραβήχτηκε από το εσωτερικό του ISS, έδειχνε τουλάχιστον πέντε μυστηριώδη αντικείμενα να κινούνται σε σχηματισμό, και να εξαφανίζονται πίσω από τη Γη, και να χάνονται από την οπτική γωνία του ISS. Και τον περασμένο Νοέμβριο, η κάμερα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού κατέγραψε έναν στόλο με περισσότερα από 150 άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα σε τροχιά γύρο απο την Γη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications