Έπεσαν οι υπογραφές για τα μαχητικά Rafale – Αγοράζουν αεροπλάνα για τον ανύπαρκτο εχθρό

Μια κατεχόμενη χώρα από το 1974 και μέλος του ΝΑΤΟ δηλαδή ως υπάλληλος των συμμοριτών της γνωστής ράτσας, που ελέγχουν ήδη τα πάντα με τους άναρχο-κομμουνιστές μεσώ Mossad και «Secret» Intelligence Service, (κανένας νόμος για πράκτορες ξενών συμφερόντων υπάρχει η τον έχουν καταργήσει? )μέχρι την πληροφορία το ιντερνέτ ελέγχουν φαντάσου τι γίνεται στα αλλα που δεν φαίνονται (!) αγοράζει όπλα για τον ανύπαρκτο εχθρό .

Και επι χρόνια πιπιλίζουν στο πόπολο περί πόλεμου Ελλάδας Τουρκιάς που επίσης υπηρετεί το ΝΑΤΟ, όταν και στην τουρκιά οι ίδιοι έχουν την εξουσία από την εποχή του Κεμάλ, πόλεμος θα γίνει μονο αν συλληφθούν όλοι οι τζιχαντιστές Ελλάδας, κατα κόσμον κομμουνιστες antifa ως μελή εγκληματικής ιουδαϊκής οργάνωσης και πράκτορες ξενών συμφερόντων,κλείσιμο όλων των εγκύρων πηγών τους, αλλαγή των σχολικών βιβλίων με αληθινή ιστορια, και απομάκρυσή καθηγητών με αριστερές κομμουνιστικές τάσεις για αρχή, συλλήψεις όλων των δημοκρατικών απο το 1974 και μετά για εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας και πράκτορες ξενών συμφερόντων, συγκεκριμένα υπηρέτες της εκλεκτής φυλής του Γιαχβέ όπως αρέσκονται να λένε,το τι ακριβώς ηταν αυτός ο Γιαχβέ ελάχιστοι ξέρουν,πάντως οχι ένας κάλος θεούλης όπως νομίζουν πολλοί, επειδή δεν θα γίνει τίποτα από αυτά μεχρι να έρθει η νέμεσις (η μέχρι να τους εξαφανίσουν όλους από προσώπου Γης και να μείνουν μονο αυτοι μαζί με μερικές αλλες φυλές του Γιαχβέ γεννημένες να τους υπηρετούν, γνωστά και ως γκοιμ η γκοχιμ ), διαβάστε τι λένε:

Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έφτασε στις 13:55 η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλί για την υπογραφή της σύμβασης προμήθειας 18 μαχητικών αεροσκαφών τύπου Rafale.

Την κ. Παρλί υποδέχθηκαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιώτοπουλος και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.Ο κ.. Παναγιώτοπουλος και η Γαλλίδα ομόλογός του θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση ενώ αντιπροσωπείες από την Ελλάδα και τη Γαλλία θα έχουν διμερείς συνομιλίες στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδιστίστριας».

Στις 15:30 αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση για την απόκτηση των γαλλικών μαχητικών ενώ στη συνέχεια οι δύο υπουργοί θα προχωρήσουν σε επίσημες δηλώσεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι διμερείς συνομιλίες που ίσως κρύβουν «εκπλήξεις» στα εξοπλιστικά.Όπως σας ενημερώσαμε σε πρότερο άρθρο μας, η γαλλική πλευρά επαναφέρει το ζήτημα απόκτησης των φρεγατών Belharra, έχοντας μάλιστα μία ακόμη πιο συμφέρουσα πρόταση για την Αθήνα.

Αυτή τη φορά η Γαλλίδα ΥΠΑΜ αναμένεται να θέσει επί τάπητος ενώπιον του Έλληνα ομολόγου της την πρόταση για απόκτηση 4 Belharra σε ένα οικονομικότερο πακέτο από εκείνο που είχε αρχικά προταθεί το περασμένο καλοκαίρι...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications