Είδα έναν εξωγήινο  στο υπόγειο του σχολείου μου όταν ήμουν παιδί!!!

Ο ερευνητής Lon Strickler δημοσίευσε μια πολύ περίεργη ιστορία στην ιστοσελίδα του πριν από λίγες ημέρες. Δεν γράφει από πού ειναι αυτή η ιστορία, υπάρχει μόνο μια αναφορά ότι πρόσφατα «βρήκε αυτή την ιστορία ». Αυτός που έγραψε αυτή την ιστορία μιλάει για το τι συνέβη όταν ήταν παιδί το 1967, σε ένα σχολείο στο Πίτσμπουργκ,της Πενσυλβάνιας.

Η περιγραφή του : Ήταν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος και παίζαμε στο δρόμο, έκανε πολύ ζεστή εκεινη την ήμερα, ήταν άνοιξη η νωρίς το φθινόπωρο, δεν θυμάμαι. Ήμουν με τον συμμαθητή μου, και τα άλλα παιδιά έπαιζαν λίγο πιο μακριά. Και τότε μας φώναξε ο επιστάτης του σχολείο μας, ο κ.Swann να δούμε κάτι στο υπόγειο κλιμακοστάσιο και μας έκανε νόημα να πάμε εκεί . Όταν πλησιάσαμε, είπε ότι πρέπει να κατεβούμε κάτω στο λέβητα, γιατί θέλει να μας δείξει κάτι.

Πήγαμε κάτω και κάτω εκεί είδα ένα μικρό δίσκο. Φαινόταν σαν ένα ιπτάμενο πιατάκι από την σειρά "Jetsons" (Τζέτσονς) και έμοιαζε με το αυτοκίνητο Volkswagen "Beetle" (σκαραβαίο). Είχε δύο θέσεις για τους δύο πιλότους και ο δίσκος είχε ένα ασημένιο λευκό χρώμα, πιο συγκεκριμένα δεν θυμάμαι.

Τότε ήρθε υπνηλία στον φίλο μου και ήθελε να κοιμηθεί,στη συνέχεια είδα ένα μικρό άτομο που βγήκε πίσω από τον λέβητα . Θυμάμαι ότι στην αρχή γέλασα για το γεγονός ότι ο φίλος μου ήθελε να κοιμηθεί, και τότε έμεινα έκπληκτος όταν είδα αυτο το πλάσμα που δεν ηταν ανθρωπινό. Είχε ύψος όσο εγώ μικρός και άκουσα τη φωνή του στο κεφάλι μου, μιλούσε τηλεπαθητικά. Και δεν τον φοβόμουν.

Το δέρμα του ήταν σκούρο, δεν θυμάμαι κανένα ρούχο ή γενετικά όργανα . Τα μάτια του ήταν πολύ μεγάλα και μαύρα και αισθανόμουν μια αύρα καλοσύνης καις ειλικρίνειας. Δεν είχε καθόλου μύτη ή είχε πολύ μικρές τρύπες, το στόμα του ήταν λεπτό σαν χορδή.

Δεν θυμάμαι αν είχε αυτιά, αλλά τα χέρια του ήταν πολύ μεγάλα και είχε μόνο 4 δάχτυλα στα χέρια του. Τα πόδια του διέφεραν κάπως από το δικό μας, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ σε τι. Ολόκληρο το σώμα του ήταν τόσο λεπτό όσο ένα αδύνατο παιδί χωρίς μυς.

Θυμάμαι ότι μου είπε μέσα στο κεφάλι μου, «Είμαστε εδώ για να σας θυμίσω ποιοι είστε», δεν μπορούσα να καταλάβω τι σημαίνει αυτο, και μάλιστα ακόμα και τώρα που έφτασα τα 49 χρονιά. Και μου είπε πως λειτουργεί το πηδάλιο στο UFO. Μια δύναμη ενέργειας εξωθείται από κάτω από το σκάφος.Είπε ότι κάτι έσπασε και το πήγαν στο υπόγειο για να το κρύψουν ενώ θα το επισκεύαζαν. Κάπου στο λεβητοστάσιο υπήρχε ένα άλλο πλάσμα που είχε τραυματιστεί. Αλλά δεν έχω αναμνήσεις γι 'αυτό.

Αργότερα ρώτησα τον συμμαθητή μου και θυμήθηκε μόνο εκείνο το δίσκο. Το περιέγραψε ότι είχε κάτι σαν πολλά μπουλόνια η πριτσίνια. Δεν θυμάται το πλάσμα , αφού κοιμήθηκε όταν εμφανίστηκε. Είπα αυτήν την ιστορία μόνο στους φίλους μου και στα παιδιά μου, εγώ απλά θέλω πραγματικά να καταλάβω τι σημαίνει όταν είπε :«Είμαστε εδώ για να σας θυμίσω ποιοι είστε»...©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications