Γονείς, δώστε ΠΡΟΣΟΧΗ : «Τα παιδιά σας δεν ανήκουν σε εσάς» (ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ)

Το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ συνεχίζει την νεοταξική του προαγάνδα, παρά το ότι ο Τραμπ βρίσκεται στην Εξουσία.Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Το Αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, σε διαφήμιση του, προπαγανδίζει, τον…«εφιάλτη» του κάθε γονέα. Ποιος είναι αυτός; Να χάσει το παιδί του. Φυσικά δεν αναφερόμαστε στο να το χάσει σε κάποιο ατύχημα ή λόγω κάποιας αρρώστιας, αλλά στο να του πάρει το παιδί το κράτος (το όποιο κράτος), με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!

Αυτό για όσους δεν το γνωρίζουν έχει συμβεί ακόμη και στη χώρα μας, όταν πριν μερικά χρόνια μια εκπαιδευτικός δεν έστειλε το παιδί της στο σχολείο όπως πάνε ΟΛΑ, και το Ελληνικό κράτος της το πήρε και το έβαλε σε ίδρυμα.

Στη Φλόριντα των ΗΠΑ, οι αρχές πήραν με το έτσι θέλω ένα τετράχρονο παιδί από τους γονείς του, επειδή δεν ήθελαν να το υποβάλλουν σε χημειοθεραπεία, όπως τους είπαν οι γιατροί. Οι γονείς ήθελαν να πολεμήσουν τον καρκίνο του παιδιού τους με μεθόδους εναλλακτικής ιατρικής, όμως τους το απαγόρεψαν και τους πήραν το παιδί.

Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις που γονείς δεν ήθελαν να κάνουν κάποιο εμβόλιο στο παιδί και το κράτος τους το πήρε! Με λίγα λόγια αν ως γονέας δεν κάνεις ό,τι λέει το σύστημα, χάνεις το παιδί σου, το οποίο δεν σου ανήκει, λέει η παγκόσμια απρόσωπη εξουσία.

Αν όμως δεν ανήκει στον γονέα σε ποιον ανήκει το παιδί; Την απάντηση μας δίνει η Μελίσα Χάρις, που μιλάει στο προπαγανδιστικό σποτάκι του MSNBC. Ξεκινάει λέγοντας πως «ποτέ δεν επενδύσαμε στην δημόσια εκπαίδευση όσο θα έπρεπε, γιατί πάντοτε υπήρχε μια έννοια ιδιωτικότητας γύρω από τα παιδιά».

Καθώς συνεχίζει να μιλά εξηγεί πως υπάρχει η πεποίθηση «ότι το παιδί σου, είναι δικό σου παιδί και ο,τι κάνει είναι μόνο υπό τη δική σου ευθύνη. Δεν το είχαμε κοιτάξει, από μια πιο συλλογική οπτική, το ότι δηλαδή είναι όλα μαζί τα παιδιά μας», σημειώνει.

Ολοκληρώνει λέγοντας: Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτή την ιδέα της ιδιωτικότητας, πως τα παιδιά ανήκουν στους γονείς τους ή στις οικογένειες τους και να αναγνωρίσουμε πως τα παιδιά ανήκουν σε ολόκληρες κοινωνίες. Όταν την ευθύνη (για ένα παιδί) την έχουν όλοι και όχι μόνο οι γονείς τους, τότε θα ξεκινήσουμε να κάνουμε πρόοδο.

Επομένως, τα παιδιά δεν ανήκουν στους γονείς τους αλλά στην… παγκόσμια ομογενοποιημένη γκρίζα κοινωνία! Το σύστημα χρησιμοποιεί τους γονείς τους για να μεγαλώσουν όπως εκείνο θέλει. Αν μάλιστα το σύστημα αντιληφθεί πως κάποιος γονέας δεν κάνει καλά…«τη δουλειά του» τότε του παίρνει το παιδί.

Αυτός είναι ο κόσμος της Νέας Τάξης, η οποία εκφράζεται από την αριστερά του «όλοι μαζί» που καταστρέφει κάθε εξέλιξη, κάθε δημιουργικότητα και κάθε ελευθερία.

Δείτε το βίντεο και τα σχόλια δικά σας:

Από

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications