Υπολογιστής! άλλη μια γερμανική εφεύρεση απο τις χιλιάδες που έχουν απόκρυψει εν μέρη σκόπιμα!

Ο Κόνραντ Τσούζε (γερμ. Konrad Zuse, 22 Ιουνίου 1910 – 18 Δεκεμβρίου 1995 σε ηλικία 100 ετών) ήταν Γερμανός μηχανικός και πρωτοπόρος των υπολογιστών. Το μεγαλύτερό του επίτευγμα ήταν η ολοκλήρωση του πρώτου λειτουργικού προγραμματιζόμενου υπολογιστή, βασισμένου στο δυαδικό σύστημα, του Z3, το 1941 το πρώτο δυαδικό σύστημα υπολογιστών και ο πρώτος προγραμματιζόμενος ψηφιακός υπολογιστής στον κόσμο!.

Έχει περάσει ψευδώς στον κόσμο οτι επιστήμη των υπολογιστών εφευρέθηκε στις ΗΠΑ ψέμα!. Ο υπολογιστής που εφευρέθηκε στη Γερμανία!!! Απίστευτο? άλλα ειναι αλήθεια.

Ο καθένας ξέρει τον Bill Gates, αλλά τον Konrad Zuse πόσοι τον ξέρουν?, ένας πολιτικός μηχανικός με πάθος για την αρχιτεκτονική και τη μηχανική, έζησαν στη ναζιστική Γερμανία. Όταν ανέπτυξε τον πρώτο του υπολογιστή στον κόσμο τον Μάιο του 1941 το Z3, ο πρώτος παγκόσμια ψηφιακός υπολογιστής του κόσμου, η Γερμανία ήταν ήδη σε πόλεμο.

Ο Κόνραντ Τσούζε γεννήθηκε στο Βερολίνο. Σπούδασε μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Βερολίνου (Technische Hochschule Berlin-Charlottenburg) και απεφοίτησε το 1935. Το 1937, κουρασμένος από την εκτέλεση πολλών παρόμοιων αριθμητικών υπολογισμών ο εφευρέτης ιδιοφυΐα κατασκεύασε την πρώτη υπολογιστική του μηχανή, την Ζ1 σε ηλικία μόλις 26 ετών. Το 1941, με τη βοήθεια μερικών φίλων και με χρήση πεταμένων ανταλλακτικών κατασκεύασε τον υπολογιστή Z3 μέσα στο σαλόνι του πατρικού του σπιτιού .

Μια ακόμη σημαντική συνεισφορά του ήταν η επινόηση (1946) μιας θεωρητικής γλώσσας προγραμματισμού, η οποία ονομάστηκε Plankalkül. θεωρείται η πρώτη Γλώσσα προγραμματισμού υψηλού επιπέδου (high-level programming language).

Όποιος ερευνήσει τις εφευρέσεις τα τελευταία 100-200 χρονιά θα διαπιστώσει οτι οι πιο πολλές ειναι made in Germany!!κρυφές και φανερές! οπως η πυρηνική ενεργεία & βόμβα ενώ ηταν Γερμανική εφεύρεση λένε ψευδώς οτι ειναι αμερικάνικη εφεύρεση!και πολλές αλλες εχουν αποκρύψει!

Παράδειγμα: Ελικόπτερο στην ✡ wikipedia
Σε τακτική χρήση τέθηκε για πρώτη φορά ελικόπτερο το 1939. Είχε σχεδιαστεί από τον ρώσικης καταγωγής Ιγκόρ Σικόρσκι το όνομα του οποίου φέρουν κάποια αεροπλάνα ακόμη και σήμερα. Μεγάλη ανάπτυξη γνώρισε αμέσως μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η χρήση στροβιλοκινητήρων έδωσε στη συνέχεια τη δυνατότητα στα ελικόπτερα να μεταφέρουν φορτία ίσα ή μεγαλύτερα από το βάρος τους.

Καμιά αναφορά οτι το πρώτο ελικόπτερο στο κόσμο ηταν το Flettner Fl 282 Kolibri στην Γερμανία! και βαζουν ως εφευρέτη κάποιον Ιγκόρ Σικόρσκι !που δεν ηταν ρωσικής καταγωγής αλλα απο την Ουκρανία! Γέννηση:25 Μαΐου 1889, Κίεβο, Ουκρανία, καμιά αναφορά ποιοι έφτιαξαν τους πρώτους κινητήρες ελικοπτέρων! και τεχνολογία των στροβιλοκινητήρων.

Σοκαρισμένοι οι Αμερικανοί και Βρετανοί ήθελαν πάση θυσία αυτη την τεχνολογία,και πανικόβλητοι βομβάρδιζαν εργοστάσια οι Βρετανοί να σαμποτάρουν αυτη την νέα τεχνολογία! κατάφεραν να αρπάξουν ενα ελικόπτερο απο την ναζιστική Γερμανία και το μετέφεραν στην Αμερική, στις 6 Σεπτεμβρίου 1945, είχαν ξανά σοκαριστεί στον πρώτο παγκοσμιο πολεμο, όταν είδαν πρώτη φορά Γερμανικά υποβρύχια!τα πρώτα στον κόσμο! όμοιος και όταν είδαν πυραύλους! και ο Εβραίος Frederick Lindemann (ούτε ένας εφευρέτης ιστορικά Εβραίος)έλεγε για τους πρώτους πυραύλους στην Γη V2 που σχεδίαζαν οι Γερμανοί:

Ότι ειναι θεωρίες συνωμοσίας! οι μακράς εμβέλειας στρατιωτικοί πύραυλοι ειναι εφικτοί μόνον εφόσον προωθούνται με στερεά καύσιμα, και θα πρέπει κατά συνέπεια να είναι τεράστιο μέγεθος!!!υποστήριζε ότι ήταν «μια μεγάλη φάρσα για να αποσπάσει την προσοχή τους», κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «για να τεθεί ένας στρόβιλος τεσσάρων χιλιάδων ίππων σε ενα μικρο χώρο ειναι μια τρέλα: δεν θα μπορούσε να γίνει!... Τελικά οχι μόνο δεν μπορούσε να γίνει αλλα απήγαγαν Γερμανούς επιστήμονες ,μαλιστα πήραν και ενα πύραυλο στην Αμερική απο την Γερμανία που ισοπέδωσαν μαζί και την τεχνολογία jet κινητών!. Το πρώτο ελικόπτερο στον κόσμο Flettner Fl 282 Kolibri εν δράση! ακούστε τον ήχο της μηχανής, καμιά εξέλιξη απο τότε στην μηχανή:

Γιατί αποκρύπτουν τους αληθινούς εφευρέτες? για μην φανεί οτι όντως οι Γερμανοί ηταν ανώτερη φυλή και κατα συνεπεία η καυκάσια φυλή που τρέφουν θανάσιμο μίσος!!! στην ίδια ανήκε και ο TESLA!(γιαυτό δεν ειναι στα σχολικά βιβλία)!! το να ακούς γελοίους τουρκομμογολους νεοέλληνες(αυτοι κυρίως τα λένε αυτα και παρασύρουν και τους άλλους που δεν έχουν γνώθι σαυτόν) να λένε οτι οι Γερμανοί έτρωγαν βελανίδια σου έρχεται να γελάς !φαντάζουν ως ζώα αυτοι που τα λένε αυτα! αφου η Γερμανία είχε τους πιο λαμπρούς επιστήμονες έως το 1945!και απο εκεί άρχισε η τεχνολογική πρόοδος! το να μην γνωρίζουν δεν το δέχομαι ! όλοι εχουν ίντερνετ να ερευνήσουν! τι τους εμποδίζει? οι ιδεολογίες τους? τοτε ειναι προβληματικοί! τα ζώα υιοθετούν οτι τα μάθουν άβουλα! και ολα αυτα τα τροφοδοτούν οι Οβριοί! οπως :Οι Γερμανοί ηταν Ούννοι και "βάρβαροι"!ενώ ηταν καυκάσια φυλή ! (που έφερε την επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο μετα τον μεσαίωνα) ίδια με αυτη που κατάσφαζαν γύρο απο τον πόντο, Καύκασο και Σμύρνη γενοκτονία των ποντίων ,και μετά στην Ελλάδα 1945-1950 τι δεν κατάλαβες? μαλιστα εν αγνεία τους στην Γερμανία επι σειρά ετών είχαν κράτηση μερική φυλετικη υγειά γιαυτό και ηταν 50 -100 μπροστά απο την εποχή τους!»..Τα εβραϊκά συμφέροντα μας απαιτούν μια πλήρη και οριστική καταστροφή της Γερμανίας, το σύνολο του γερμανικού λαού είναι μια απειλή για εμάς. "Ιανουάριος 1934 σιωνιστής Βλαντιμίρ Τζαποτίνσκι !οι πραγματικοί Ούννοι και βάρβαροι ειναι οι κομμουνιστές και οι αριστεροί στην συνεχεία..

Η μονή αναφορά που βρέθηκε στην wikipedia (✡) με το όνομα!! δηλαδή μονο αν τον ξέρει κάποιος και τον ψάξει τοτε θα διαπιστώσει οτι αυτός ηταν ο εφευρέτης των υπολογιστών, σε ενα σημείο αναφέρει: Το 1941, με τη βοήθεια μερικών φίλων και με χρήση πεταμένων ανταλλακτικών κατασκεύασε τον υπολογιστή Z3 μέσα στο σαλόνι του πατρικού του σπιτιού. Εγνώριζε, ότι η μηχανή του μπορούσε να κάνει μέσα σε λίγες ώρες τους υπολογισμούς, που ένα ολόκληρο τμήμα υπολογισμών εργοστασίου χρειαζόταν μια εβδομάδα για να ολοκληρώσει, αλλά μη όντας μέλος του Ναζιστικού Κόμματος !!! ετσι χειραγωγούν τα μυαλά: αλλά μη όντας μέλος του Ναζιστικού Κόμματος!!!και στην φώτο τι ειναι? δεν ειναι η πρώτη φορά που η wikipedia (✡) κανει στοχευμένη προπαγάνδα και διασπορά ψευδών ειδήσεων! μαλιστα αποφασίσανε να γράψουν στην wikipedia (✡) και σε διάφορες συστηματικές ιστοσελίδες, για τα εκατομμύρια βιασμούς Γερμανίδων οπως τους βολεύει!! αφού το κάναμε εμείς θέμα εδώ το 2015!σε άλλο άρθρο αυτο! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications