Το πρώτο ελικόπτερο  στο κόσμο απο τους πρωτοπόρους  Γερμανούς το 1940!  πανικόβλητοι βομβάρδιζαν εργοστάσια οι Βρετανοί! (vid)

Το πρώτο ελικόπτερο στο κόσμο Flettner Fl 282 Kolibri φώτο, που δεν αναφέρει κανένα ιστορικό βιβλίο!
Άλλη μια τεχνολογία που άρπαξαν απο τους πρωτοπόρους Γερμανούς (ΝΑΖΙ)μαζί με τους κινητήρες αεριώθησης ή τζετ, η στροβιλοκινητήρας, ηταν τοσο ανώτεροι απο πνευματικά έως τεχνολογικά που έβαλαν 3 μεγαλες χώρες, Βρετανία Σοβιετική Ένωση Αμερική, συν τόσες αλλες μεταξύ αυτών και η Ελλάδα για να τους καταστρέψουν!τα ολα ειναι παραμυθία!

Μέση νοημοσύνη με το τρόπο που την μετράνε (Intelligence Quotient, IQ)στην Γερμανία επι Χίτλερ: + 600! και λόγο καθαρότητας της φυλης,απο ζωώδες κατώτερους, σήμερα μετα απο το μαγάρισμα με ζωώδες Μογγόλους;(βλέπε εκατομμύρια βιασμούς Γερμανίδων για βγάλουν ζωώδες ανθρωποειδή το 1945) στην υπό κατοχή Γερμάνια σήμερα -130!!,και συνεχώς πέφτει οχι μονο στην Γερμανία αλλα σε όλη την Ευρώπη!(μιλάμε για την πλειοψηφία οχι τις εξαιρέσεις )μονο ένας διανοητικά κατώτερος θα μπορούσε να ειναι κομμουνιστής γιαυτό όλοι τους ειναι απο τα μπασταρδεματα των Μογγόλων στην Ευρώπη, και μοιάζουν με άραβες! καθαρότητα της γνήσιας φυλής που ηταν ίδια στην αρχαία Ελλάδα, το λεγόμενο "χρυσό γένος" (και καποτε το έλεγαν θεϊκό γένος και οχι τυχαία) οι άλλοι; οχι μονο ειναι ένα εντελώς άλλο είδος κατώτερο και ζωώδες, έχετε δει κομμουνιστή εφευρέτη η μαύρο? αλλα δημιουργήθηκε διαφορετικά...!

Αν κοιτάξει κανεις τους σημερινούς νεοέλληνες καταλαβαίνει για πιο λόγο ειναι τοσο πρόβατα! αν κοιτάξεις δε και τους κομμμουνιστές νομίζεις οτι βλέπεις άραβες! (ειναι συγγενείς με Μογγόλους /Εβραίους)κατα τα αλλα έχουν την ψευδαίσθηση οτι ειναι όλοι απόγονοι αρχαίων! να ειναι καλα οι προπαγανδες περί καθαρότητας του DNA! γιαυτό ειναι όλοι σαν τους αρχαίους! απο μυαλό δε σκίζουν!

To κτήνος και μασόνος ο Winston Churchill που ενεργούσε για λογαριασμό του εβραϊκού καπιταλισμού είχε δηλώσει το 1936:«Η Γερμανία γίνεται πολύ δυνατή, πρέπει να καταστραφεί!» γιαυτό το λόγο είχαν απορρίψει τις συνθήκες ειρήνης που είχε στείλει ο Χίτλερ... Οι Αμερικανοί έλεγαν τοτε οτι: οι "Νάζι" ηταν 50 -100 χρονιά μπροστά απο όλους παγκόσμια!,σημείωση: υπάρχει ενα Γερμανικό ορυχείο σιδήρου στην Πελοπόννησο, απο εκείνη την εποχή, άνοιγαν τρύπες και τρυπούσαν τους βράχους σαν γιαούρτι!

Μια μικρή ανάδρομη απο ομιλία του Εβραίου Benjamin Η. Freedman sen. – που έγινε το 1961 στο ξενοδοχείο Willard της Washington: Ο 1ος Παγκόσμιος Πόλεμος ξέσπασε το καλοκαίρι του 1914. Αυτός ο πόλεμος λοιπόν έγινε από τη μία πλευρά απο την Αγγλία, τη Γαλλία και τη Ρωσία και απο την άλλη από τη Γερμανία, την Αυστρία κτλ. Μέσα σε 2 χρόνια η Γερμανία κέρδισε τον πόλεμο, όχι επίσημα, αλλά στο πεδίο της μάχης. Τα γερμανικά υποβρύχια, που απετέλεσαν μια έκπληξη για τον κόσμο, σάρωσαν όλα τα πλοία αποστολής εφοδίων από τον Ατλαντικό. Τα πυρομαχικά και οι εφεδρείες της Βρετανίας εξαντλήθηκαν.

Όλες οι εφημερίδες της εποχής που ηταν εβραϊκές κατα 90% ,άρχισαν τα ψέμματα, έλεγαν ότι οι Γερμανοί είναι κακός λαος, βάρβαροι, ειναι Ούννοι!!(σημείωση εδώ ,γιατι αυτο το λένε ακόμα και σήμερα, για κρύψουν τι ηταν στα αλήθεια η λεγόμενοι "ναζι"! που δεν έκλεψαν τίποτα απο την αρχαία Ελλάδα!). Αυτοί οι Γερμανοί εκτελούσαν τώρα αδελφές του Ερυθρού Σταυρού και έκοβαν τα χέρια μικρών παιδιών. Ήταν κακοί. Λίγο αργότερα ο Πρόεδρος Wilson κήρυξε τον πόλεμο εναντίον της Γερμανίας. Οι Σιωνιστές του Λονδίνου τηλεγραφούσαν στον δικαστή Brandeis στις ΗΠΑ.Κάντε τον Πρόεδρο Wilson να μπει στον πόλεμο”.Με αυτό τον τρόπο μπήκαν οι ΗΠΑ στον πόλεμο. Ίδια ιστορία και στο δεύτερο παγκόσμιο πολεμο! και τα παραπάνω τα λέει Εβραίος οχι εμείς! αφού είχαν μάθει απο Γερμανούς να κατασκευάζουν αεροπλάνα, οπως ο σχεδιαστής του Boeing B-17 Flying Fortres, (Πρώτη πτήση 28 του Ιούλ 1935) που ισοπέδωσαν την Γερμανία, αντιγραφή απο τα σχέδια του Junkers Ju 89 της Luftwaffe απο το 1933..

Σοκαρισμένοι οι Αμερικανοί και Βρετανοί ήθελαν πάση θυσία αυτη την τεχνολογία, κατάφεραν να αρπάξουν ενα ελικόπτερο,και το μετέφεραν στην Αμερική στις 6 Σεπτεμβρίου 1945 πάνω σε πλοίο, βλέπε εικόνα .

Το Kolibri ήταν το πρώτο ελικόπτερο που χρησιμοποιήθηκε σε πολεμικές επιχειρήσεις. Κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, το ελικόπτερο δοκιμάστηκε στην Μεσόγειο. Εγκαθιστώντας τις νέες εγκαταστάσεις του στο Μπαντ Τέλτς (Bad Tölz) της Βαυαρίας, το νέο εργοστάσιο του Φλέττνερ βρισκόταν δίπλα στο εργοστάσιο της BMW, προμηθευτή των κινητήρων του Kolibri.

Τα σχέδια για να κατασκευαστούν 1.000 Kolibri, όμως, εγκαταλείφθηκαν μετά το βομβαρδισμό των εργοστασίων του Φλέττνερ από τους συμμάχους οπως τους αποκαλούν εγω τους αποκαλώ τέρατα! . Μόνο τρία επέζησαν του Πολέμου, τα υπόλοιπα καταστράφηκαν για να μη περιέλθουν στα χέρια των "Συμμάχων",βλέπε φώτο το Kolibri που άρπαξαν απο την ναζιστική Γερμανία με αμερικάνικα σύμβολα, πάνω στο οποίο βασίστηκαν ολα τα ελικόπτερα στην συνεχεία μαζί με τα σχέδια, που άρπαξαν φυσικά και τις μηχανές τύπου jet που έχουν ολα τα αεροπλάνα!

Το Focke-Achgelis Fa 223 ηταν ένα άλλο τύπου ελικόπτερο, μεγαλύτερο το πρώτο ελικόπτερο παραγωγής, με σχέδια ηδη απο 1936, η παραγωγή του ελικοπτέρου εμποδιζόταν συνεχεία απο αγγλομασονικους βομβαρδισμούς των εργοστασίων, ολα αυτα πριν αρχίσει ο πόλεμος! και μόνο 20 δημιουργήθηκαν που επίσης άρπαξαν!

Επίλογος με λίγα λογία,χωρίς τους Γερμανούς ο κόσμος σήμερα θα ηταν οπως την εποχή του 50! υποψίες οτι ακόμα και τα ολοκληρωμένα κυκλώματα ειναι made in nazi! αν δεν ειναι απο ιπτάμενο δίσκο εξωγήινων! επίσης το 1940 οι Γερμανοί ειχαν είδη λέιζερ! ( DEW ) στους πρώτους βαλλιστικούς πυραύλους, κατευθυνόμενης ενέργειας όπλα ,ακτίνες Χ και πολλά αλλα...!!

Μοιάζει αστείο να ακούς κάτι δίποδα ζωα στην κυριολεξία ,να λενε τα γνωστά ψέμματα που έλεγαν απο τοτε περί βάρβαρων ναζι και Ουνών ποιοι τα λένε αυτα? μα φυσικά τα ανθρωποειδή ζωα! οπως και έσφαζαν ως άγρια θηρία μη κομμουνιστες παντού!, τελικα οπως πάει θα γίνουν όλοι Γκοιμ ζωα , με την ανύπαρκτη φυλετική καθαρότητα! και θα χαθεί η ανώτερη φυλή απο παντού, οπως χάθηκε και απο την Ελλαδα με την εισβολή τουρκομογολλων και τα 400 χρονιά μπαστάρδεμα! και να σκεφτείς κάνεις οτι στα ίδια που έλεγαν τοτε οι "ναζι" Δωριείς κατέληξα ανεξάρτητα, μετά απο μελέτη της συμπεριφοράς ορισμένων και γιατι έγινε ετσι ο κόσμος!βεβαία ειμαι και της ίδιας δωρικής φυλής! να λοιπόν τι τεράστια σημασία έχει η φυλή!

Τέλος, όσοι ενοχλούνται με αυτα που λέμε, κάλο ειναι να αναρωτηθούν γιατι δεν τα ξέρουν και αυτοι, αυτα που αναφέρουμε εδώ! δεν τα γράφουν στην Wikipedia δεν ξέρετε οτι ειναι εβραϊκή????και το μονο που ξέρουν να λένε για "κακούς ναζι" οπως θα λένε σε 50 χρονιά για "κακό δικτάτορα" Καντάφι και Ασαντ!! η τον "εγκληματία" Μιλόσεβιτς της Σερβίας που είχε και εκεί καθαρούς οπως τον Νίκολα Τέσλα! κανένας απο αυτούς δεν ενόχλησε κανέναν και τους εκαναν πολεμο! το ίδιο είχαν κανει και στον Χίτλερ!σε μεγαλύτερο βαθμό καθώς ηταν η μονή πιο καθαρή περιοχή, μετα τις γενοκτονίες του Στάλιν στην Ρωσία τον Καύκασο ,Ουκρανία και απο τουρκομογγολλους στην Σμύρνη κτλ κτλ!! μάλιστα ειναι τοσο ηλίθιοι σήμερα, που νομιζουν οτι τους σκότωναν γιατί άπλα ηταν ηταν άλλη "ιδεολογία!" ιδεολογία? τι ειναι αυτο? τα παιδάκια που μάζευαν,(οι Μογγόλο-κομμουνιστες που ουδεμιά σχέση έχουν με την ελληνική φυλή ) κατα χιλιάδες στην Ελλάδα μήπως ηταν "ναζι"? οι χιλιάδες γενοκτονίες τάχα γερμανοτσολιάδες οπως σας έχουν μάθει να νομίζετε, γιατί έγιναν ξέρετε? ο ύπνος θρέφει το τέρας! ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications