6 Σεπ 2016

Οι Αμερικάνοι όποτε τους συμφέρει, γνωρίζουν άριστα την Ελληνική ιστορία!

Οι Αμερικάνοι όποτε τους συμφέρει, γνωρίζουν άριστα την Ελληνική ιστορία!

Τα συγκλονιστικά επιτεύγματα του Μάικλ Φελπς έχουν τρελάνει τους Αμερικανούς και τους έχουν οδηγήσει να «βουτήξουν» στα βιβλία της ιστορίας για να αποδείξουν με στοιχεία ότι ο συμπατριώτης τους κολυμβητής είναι πράγματι ο σπουδαιότερος αθλητής στην παγκόσμια ιστορία. Όλων των εποχών.

Ανακάλυψαν, λοιπόν, τον Λεωνίδα από τη Ρόδο. Έναν υπεραθλητή της αρχαιότητας, ο οποίος πριν 2.200 χρόνια είχε να επιδείξει αντιστοίχως συγκλονιστικά επιτεύγματα στον καιρό του!
Το δημοσίευμα απο το enikos.gr:

Αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή η γνώση των Αμερικάνων επι της Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας δεν συμφωνείτε;
Εύλογα τίθεται λοιπόν το ερώτημα, γιατί δεν επιδεικνύεται ο ίδιος ζήλος και στο θέμα των Σκοπίων καθότι και μόνο απο την ιστορική πλευρά να το δει κανείς, μπορεί άμεσα να δοθεί η λύση στο ζήτημα της ονομασίας! Η απάντηση αυτονόητη, δεν τους συμφέρει!

Δείτε λοιπόν πως οι Αμερικάνοι κατα το δοκούν, χρησιμοποίησαν την ιστορία της Μακεδονίας ως αντάλλαγμα από το 1961 για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της Γιουγκοσλαβίας!

Το παρακάτω εξαιρετικό βίντεο αναλύει πως το ψέμα των Σκοπίων έγινε σταδιακά γεωγραφική αλήθεια στην συνείδηση του παγκοσμίου πληθυσμού, μέσα από την δημοσίευση χαρτών του National Geographic!Το βίντεο δείχνει ουσιαστικά τους χάρτες που εξέδωσε το Αμερικανικό περιοδικό απο το 1915 μέχρι το 2006, προφανώς και με την συμβολή του foreign office.

Η πλαστογράφηση της Ιστορίας και των γεγονότων που την συνθέτουν – μες την σιωπηλή πορεία του χρόνου – αποτέλεσε και αποτελεί ένα «προσφιλές άθλημα» για τους Αμερικάνους και όλους εκείνους που θέλουν να εξυπηρετήσουν κάθε είδους σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια. Ιδιαίτερα η χώρα μας και ο λαός της έχουν υποστεί τα πάνδεινα από διάφορους «ιστορικούς» και άλλα μίσθαρνα όργανα της όποιας ανθελληνικής προπαγάνδας, αλλά και μίσους.

Απο την άλλη, εμείς οι Έλληνες έχουμε ιερό και υπέρτατο χρέος να προστατεύσουμε την αλήθεια της Ιστορίας μας.Έτσι προστατεύουμε την ύπαρξή μας ως έθνος και τη συνέχειά μας στο χρόνο και στο χώρο.
Επιμέλεια: www.logiosermis.net…..

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι Αμερικάνοι όποτε τους συμφέρει, γνωρίζουν άριστα την Ελληνική ιστορία!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications πατώντας εδώ:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications