22 Ιουλ 2016

ΥΠΟΠΤΗ ΕΜΠΛΟΚΗ – ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – Κατηγορίες για συμμετοχή στο πραξικόπημα

ΥΠΟΠΤΗ ΕΜΠΛΟΚΗ – ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – Κατηγορίες για συμμετοχή στο πραξικόπημα

Εμπλοκή της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα στο πραξικόπημα κατά του Ρ.Τ.Ερντογάν δείχνει η κατά πληροφορίες σύλληψη του ακολούθου Άμυνας.

Ενδέχεται ωστόσο να επιχειρείται από την Άγκυρα και η εμπλοκή της Ελλάδας ως αντιστάθμισμα στην παράδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών της Αλεξανδρούπολης. Οι καιροί είναι πονηροί και κανείς δεν ξέρει.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πώς ο στρατιωτικός ακόλουθος που υπηρετούσε στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα βρίσκονταν στην Άγκυρα έχοντας άδεια και εκεί συνελήφθη για ανάμιξη στο πραξικόπημα χωρίς ωστόσο να δοθούν περισσότερα στοιχεία. Άλλωστε ο Ρ.Τ. Ερντογάν συλλαμβάνει, διώκει, απολύει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Ο συγκεκριμένος ακόλουθος Άμυνας είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και έχει επισκεφθεί στρατιωτικές μονάδες κατά το παρελθόν, ακόμη και ειδικών δυνάμεων, στο πλαίσιο ενημέρωσης των ακολούθων Άμυνας στη χώρα μας για τις δραστηριότητες των Ένοπλων Δυνάμεων.

Η κατάσταση πάντως στην Τουρκία έχει δημιουργήσει σοβαρό προβληματισμό και ανησυχία στην Αθήνα, η οποία επί της ώρας θέλει να ασφαλίσει τα σύνορα τους και να αποτρέψει στασιαστές να εισέλθουν στην Ελλάδα, καθ” ότι γνωρίζει πολύ καλά η κυβέρνηση πώς μπορεί κάτι τέτοιο να το χρησιμοποιήσει η Τουρκία.

crashonline
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΥΠΟΠΤΗ ΕΜΠΛΟΚΗ – ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – Κατηγορίες για συμμετοχή στο πραξικόπημα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications