Γραμμή από τους Rothschild να ξεκινήσουν την «περιποίηση» του Ερντογάν…
Γραμμή από τους Rothschild να ξεκινήσουν την «περιποίηση» του Ερντογάν…

Ενορχηστρωμένη επίθεση κατά Ερντογάν …από την «πολυφωνία» των ΜΜΕ

Οι Rothschild μέσω του Economist είχαν δώσει γραμμή στους υπαλλήλους τους …να ξεκινήσουν την «περιποίηση» του Ερντογάν. Μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα … συνεχίζουν την ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του Ερντογάν …από παντού.

Αυτή είναι η «πολυφωνία» των ΜΜΕ. Η ίδια προπαγάνδα από όλα τα στόματα.

Και φυσικά η ίδια χορωδία χτυπάει τον Πούτιν, κάθε μέρα, με την ίδια ακριβώς φρασεολογία, μέχρι να τους ξεφορτωθούν και να βάλουν στη θέση τους «πατριώτες», σαν τους δικούς μας…

Ειδικά για τα κομμουνιστικα μορφώματα πράκτορες των εβραιων στο olympia gr που το παίζουν Έλληνες είχαμε αναφερθεί εδω: Δεν κέρδισε η Δημοκρατία αλλά ο Ισλαμοφασισμός-Ο Ερντογαν Βασάνισε, βίασε και πέταξε γυμνή στο δρόμο την νεκρή Ekin Van! εκτός που κανουν έξυπνη πλύση εγκεφάλου τύπου ισλαμοφασιστες όταν ειναι ισλαμοκομμουνιστες όμοιοι τους , η φώτο ειναι απο ενα προφίλ twiter με την περιγραφή εκτός την Αμερικανο-Ισραηλ σημαία : περίφημος φίλος του Ισραήλ, απο το Ιανουάριο του 2016 φυσικά ψεμματα! ....για την άλλη εβραϊκή/κομμουνιστικη/αριστερη tvxs εχουμε πει παλιότερα...Με αυτά τα δεδομένα και ενα λαό που δεν μπορεί να αναγνωρίσει ποιες σελίδες του κανουν πλύση εγκεφάλου, δεν υπάρχει καμια ελπίδα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications