ΥΠΟΠΤΗ ΕΜΠΛΟΚΗ – ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – Κατηγορίες για συμμετοχή στο πραξικόπημα
ΥΠΟΠΤΗ ΕΜΠΛΟΚΗ – ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – Κατηγορίες για συμμετοχή στο πραξικόπημα

Εμπλοκή της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα στο πραξικόπημα κατά του Ρ.Τ.Ερντογάν δείχνει η κατά πληροφορίες σύλληψη του ακολούθου Άμυνας.

Ενδέχεται ωστόσο να επιχειρείται από την Άγκυρα και η εμπλοκή της Ελλάδας ως αντιστάθμισμα στην παράδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών της Αλεξανδρούπολης. Οι καιροί είναι πονηροί και κανείς δεν ξέρει.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πώς ο στρατιωτικός ακόλουθος που υπηρετούσε στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα βρίσκονταν στην Άγκυρα έχοντας άδεια και εκεί συνελήφθη για ανάμιξη στο πραξικόπημα χωρίς ωστόσο να δοθούν περισσότερα στοιχεία. Άλλωστε ο Ρ.Τ. Ερντογάν συλλαμβάνει, διώκει, απολύει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Ο συγκεκριμένος ακόλουθος Άμυνας είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και έχει επισκεφθεί στρατιωτικές μονάδες κατά το παρελθόν, ακόμη και ειδικών δυνάμεων, στο πλαίσιο ενημέρωσης των ακολούθων Άμυνας στη χώρα μας για τις δραστηριότητες των Ένοπλων Δυνάμεων.

Η κατάσταση πάντως στην Τουρκία έχει δημιουργήσει σοβαρό προβληματισμό και ανησυχία στην Αθήνα, η οποία επί της ώρας θέλει να ασφαλίσει τα σύνορα τους και να αποτρέψει στασιαστές να εισέλθουν στην Ελλάδα, καθ” ότι γνωρίζει πολύ καλά η κυβέρνηση πώς μπορεί κάτι τέτοιο να το χρησιμοποιήσει η Τουρκία.

crashonline

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications