Anastacia: Ποζάρει στο instagram χωρίς μακιγιάζ – Σώθηκε από τον καρκίνο κάνοντας διπλή μαστεκτομή
Anastacia: Ποζάρει στο instagram χωρίς μακιγιάζ – Σώθηκε από τον καρκίνο κάνοντας διπλή μαστεκτομή

Είναι από τις γυναίκες μαχήτριες και το έχει αποδείξει νικώντας όχι μια αλλά δυο φορές τον καρκίνο.

Η 48χρονη Anastacia αντιμετώπισε τον καρκίνο του μαστού το 2003, το νίκησε αλλά εκείνος της… χτύπησε ξανά την πόρτα το 2013. Εκείνη δε λύγισε και ρίχτηκε ξανά στη μάχη εναντίον του…

Βγήκε ξανά νικήτρια κάνοντας διπλή μαστεκτομή. Η τραγουδίστρια που έχει στο ενεργητικό της πάνω από 14 εκατομμύρια πωλήσεις εκτός από καρκίνο πάσχει και από τη νόσο του Κρον αλλά ποτέ δεν το έβαλε κάτω και συνεχίζει να παλεύει για την υγεία της και τη ζωής της!

Χθες, εξέπληξε τους θαυμαστές της δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία στη οποία είναι ολόγυμνη και δεν έχει ίχνος μακιγιάζ. Όπως μπορείς να δεις παρά το γεγονός ότι η Anastacia, καλύπτει το στήθος της με το χέρι της έχει κάνει εγχείριση αποκατάστασης μαστού.

Ο λόγος που βάζουμε το ποστ ειναι άλλος: Anastacia γεννήθηκε στο Σικάγο, Ιλλινόις o πατέρα της ηταν ο Robert Newkirk(γερμανικής καταγωγής) η μητέρα της Diane Hurley (ιρλανδικής καταγωγής) ... Άρα μόνο Αμερικανίδα δεν ήταν!ο πατέρα της είχε διπολική διαταραχή ?(απο την γενοκτονία που εκαναν θα ηταν!),η Anastacia διαγνώστηκε με τη νόσο του Crohn, όταν ήταν δεκατριών, Παρά τα συνεχιζόμενα προβλήματα της υγείας συνέχισε να ακολουθεί τις φιλοδοξίες της για την επόμενη δεκαετία, ξεκίνησε την καριέρα της το 1983..... κάντε ενα συνδυασμό με δικά μας άρθρα που εχουμε βάλει καταλάβετε! μόνο οι φίλοι τις σελιδας και η φυλή σαν αυτή στην φώτο ίσως καταλάβουν! οι άλλοι δεν χρειάζεται να ξερουν!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications