ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ!
 ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ!

Σοκαριστικά στοιχεία και αποκαλύψεις!

Ιδιωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Αμερικανού στρατηγού και πρώην επικεφαλής του ΝΑΤΟ αποκαλύπτουν μια εκστρατεία για να πιέσει τον Λευκό Οίκο στην κλιμάκωση της σύγκρουσης με τη Ρωσία για την Ουκρανία, με τη συμμετοχή πολλών σημαντικών παραγόντων της Ουάσιγκτον. Ο λόγος για τον, κατά κοινή ομολογία, πολεμοχαρή Philip M. Breedlove.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δημοσιεύτηκαν από τον ιστότοπο DCLeaks, και δείχνουν την αλληλογραφία μεταξύ του Στρατηγού Breedlove, με διάφορους αξιωματούχους των ΗΠΑ σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία μετά το Φεβρουάριο 2014.

Ο Breedlove υπηρέτησε ως ανώτατος διοικητής του ΝΑΤΟ από τον Μάιο του 2013 μέχρι τον Μάρτιο του 2016. Στο προσωπικό του e mail χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Bwana», που προέρχεται από τη γλώσσα Σουαχίλι και μεταφράζεται ως «αφεντικό».

Οι χακαρισμένοι λογαριασμοί αποκάλυψαν συχνή και έντονη επικοινωνία του με τον απόστρατο Στρατηγό Γουέσλι Κλαρκ, τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Κόλιν Πάουελ, καθώς και ενός ανώτερου συνεργάτης στο Ατλαντικό Συμβούλιο, της αξιωματούχου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Βικτόρια Νούλαντ, και του πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στην Ουκρανία, Τζέφρι Πιατ. Ο τελευταίος είναι ο νυν πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, καθ’ υπόδειξη του Μπάρακ Ομπάμα!

Ο Breedlove συστάθηκε στον Πάουελ από τον Harlan Ullman, υψηλό αξιωματούχο στο Ατλαντικό Συμβούλιο και συγγραφέα του δόγματος «σοκ και δέος» που χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση Μπους στην εισβολή στο Ιράκ το 2003. Τον Οκτώβριο του 2014, o Ullman προέτρεψε Breedlove να προσεγγίσει τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Ο Ullman έγραψε, «δεν γνωρίζω κανέναν καλύτερο τρόπο να μπεις στο 1600″, αναφερόμενος στη διεύθυνση του Λευκού Οίκου επί της Λεωφόρου Πενσιλβάνια.

«Ο Ομπάμα ή ο Κέρι πρέπει να είναι πειστούν ότι ο Πούτιν πρέπει να αντιμετωπιστεί (σ.σ. εννοώντας με πόλεμο),» ήταν το μήνυμα του Ullman τον Φεβρουάριο του 2015, πριν από τις συνομιλίες του «Μινσκ ΙΙ».Με τις παροτρύνσεις των γύρω του, ο Breedlove συνέχισε να πιέζει για πιο επιθετική συμμετοχή των ΗΠΑ, ιχυριζόμενος την έντονη Ρωσική παρουσία στρατευμάτων στην Ουκρανία – ωστόσο το αίτημά του δεν έγινε αποδεκτό, ενώ αργότερα απορρίφθηκε ακόμα και από την κυβέρνηση του Κιέβου.

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ο Αμερικανός στρατηγός έλεγε στους νομοθέτες των ΗΠΑ ότι η Ρωσία και η Συρία «εξόπλιζαν σκόπιμα τους μετανάστες σε μια προσπάθεια να διαλύσουν τις ευρωπαϊκές δομές και να προκαλέσουν την κατάρρευση της Ευρώπης» Ο Breedlove αντικαταστάθηκε τον Μάιο, και αποσύρθηκε επισήμως από το στρατό την 1η Ιουλίου. Αντικαταστάθηκε από τον Στρατηγό του Αμερικανικού στρατού Curtis Scaparrotti, ο οποίος, όπως σας έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, παρουσιάζει ένα παρόμοιο εχθρικό πρόσωπο ως προς τη Ρωσία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications