2 Ιουλ 2016

Πούτιν: Η Ρωσία θα αποκαλύψει το πιο σκοτεινό μυστικό σχέδιο της κυβέρνησης των ΗΠΑ [Βίντεο]

Πούτιν: Η Ρωσία θα αποκαλύψει το πιο σκοτεινό μυστικό σχέδιο της κυβέρνησης των ΗΠΑ [Βίντεο]

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει αποδείξεις ότι η κυβέρνηση και οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ ήταν υπεύθυνοι για την «ελεγχόμενη κατεδάφιση» του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στις επιθέσεις της 9/11.

Όταν κάποιος είναι σίγουρος για τη δύναμη του, έτσι και ο Πούτιν απορροφά την πίεση από τις ΗΠΑ περιμένοντας το χρόνο και την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει.

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ο Πρόεδρος Πούτιν έχει ορίσει την 11η Σεπτεμβρίου του 2016 ως την ημερομηνία που ο ίδιος σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το δορυφορικό υλικό που θα αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα το πιο σκοτεινό μυστικό σχέδιο της κυβέρνησης των ΗΠΑ: ότι οι επιθέσεις στις 9/11 ήταν μια ψεύτικη τρομοκρατική εκδήλωση κατά των δικών τους πολιτών.

Είναι γνωστό ότι ο Πούτιν είναι οπαδός της συγχρονικότητας, αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο από μια απλή επέτειο για τις επιθέσεις με την ημερομηνία 11 Σεπτέμβρη του 2016. Είναι επίσης η αρχή μιας πολιτικά ασταθής περίοδος στις ΗΠΑ. Μην ξεχνάτε: τα σκοτεινότερα μυστικά της κυβέρνησης των ΗΠΑ είναι επίσης η μεγαλύτερη αχίλλειος πτέρνα τους.

Με αυτό το χτύπημα θα υπάρξουν μαζικές διαδηλώσεις στις πόλεις και ασυγκράτητη δημόσια οργή που θα οδηγήσει σε μια λαϊκή εξέγερση, με αποκορύφωμα σχεδόν σίγουρα στην επανάσταση. Η κυβέρνηση θα καταστραφεί ολοσχερώς, και η νέα παγκόσμια τάξη που την υποστηρίζει θα ριχτεί στο χάος.

Το 2016 είναι το έτος που ο Πούτιν έχει ορκιστεί να καταστρέψει το Illuminati. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί δέκα γεγονότα που αποδεικνύουν ότι η 9/11 ήταν μία εσωτερική εργασία:

πηγή
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Πούτιν: Η Ρωσία θα αποκαλύψει το πιο σκοτεινό μυστικό σχέδιο της κυβέρνησης των ΗΠΑ [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: