6 Ιουν 2016

Έρχεται το απόλυτο φακέλωμα όλων μας!

Έρχεται το απόλυτο φακέλωμα όλων μας!

Είναι οριστικό πλέον το φακέλωμα των Ελλήνων με τις νέου τύπου ταυτότητες - Θα πληρώσουμε και 10 ευρώ από πάνω!

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή η αρμόδια επιτροπή του υπουργείου των Εσωτερικών και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ολοκληρώνει το νομοθετικό πλαίσιο για τις νέες ταυτότητες, οι οποίες θα είναι έτοιμες από το νέο έτος.

Όπως είπε ο κ. Κουρουμπλής σε συνέντευξη του «11.000.000 έγγραφα και πιστοποιητικά του Δημοσίου θα αποτελούν παρελθόν. Από τον Οκτώβριο θα υπάρχει το μητρώο πολιτών και η χώρα θα έχει απαλλαγεί από όλο αυτό το μπέρδεμα. Έτσι, θα μπορούν να διασυνδεθούν όλες οι βάσεις δεδομένων του Δημοσίου».

Κάποιοι άλλοι πανηγυρίζουν μάλιστα γιατί από το νέο έτος θα απαλλαγούμε από την κλασική μπλε ταυτότητα που κουβάλησαν γενιές και γενιές Ελλήνων και θα πάρουμε τις νέες που θα διαθέτουν μικροτσίπ, που δεν θα έχει μόνο τον αριθμό του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, αλλά και στοιχεία όπως το ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ. Η ταυτότητα θα έχει επίσης και το αποτύπωμα της ίριδας.

Οι πολίτες για να τις προμηθευτούν θα πληρώσουν 10 ευρώ ο καθένας, ενώ το κράτος θα επιβαρυνθεί με περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ για την έκδοση τους.

Και αυτό είναι το λιγότερο. Με τις νέου τύπου ταυτότητες οι οποίες είναι κάτι σαν πιστωτικές κάρτες όλα τα προσωπικά δικαιώματα πηγαίνουν περίπατο και οι ατομικές μας ελευθερίες μαζί. Πρόκειται για ένα φακέλωμα άνευ προηγούμενου που κανείς πλέον δεν θα μπορεί να κρύψει το παραμικρό.

Αν δε αναλογιστεί κανείς από που επιβλήθηκε αυτή η ντιρεκτίβα τότε μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς σκοπούς εξυπηρετούν οι νέες ταυτότητες. Η απάντηση είναι από τις ΗΠΑ που εκβίαζαν την Ελλάδα λέγοντας πώς οι σημερινές ταυτότητες είναι εύκολο να πλαστογραφηθούν και να εκδοθούν διαβατήρια με τα οποία μπορούν να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες τρομοκράτες.

Είδαμε ωστόσο πώς τα συστήματα ασφαλείας τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ε.Ε. έχουν λειτουργήσει αποτρεπτικά για τρομοκρατικά χτυπήματα, παρ' ότι ταυτότητες σαν και αυτές που θέλουν να επιβάλουν στην Ελλάδα λειτουργούν εδώ και χρόνια σε πολλές απ' αυτές τις χώρες.

Το δε παράδοξο είναι πώς το 2000 αφαιρέθηκε από την ταυτότητα η αναγραφή του θρησκεύματος γιατί όπως είπαν αποτελεί προσωπικό δεδομένο και πρέπει να προστατευτεί, ενώ τώρα μέσω της ταυτότητας ανοίγεται ολόκληρος ο ιατρικός φάκελος του κατόχου και τίποτα απολύτως δεν μένει κρυφό στο Βωμό του «Ανήκουμε εις την Δύση».

Πρόσβαση στα προσωπικά μας δεδομένα θα έχουν (βάσει διακρατικών συμφωνιών!), όλες οι μυστικές υπηρεσίες των χωρών της ΕΕ, καθώς και των ΗΠΑ με τις οποίες θα είναι άμεσα συνδεδεμένο το data base!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έρχεται το απόλυτο φακέλωμα όλων μας!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications