6 Ιουν 2016

CLAUDIA ROTH : ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΑΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!

CLAUDIA ROTH : ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΑΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!

Τα πράγματα αρχίζουν πλέον και ξεκαθαρίζουν για όλους μας σε αυτό που λέγεται ακόμα Ευρωπαϊκή Ένωση. Η γνωστή Γερμανίδα βουλευτίνα, Claudia Roth, το ομολόγει πλέον ξεκάθαρα πως ο σκοπός της ευρωπαϊκής ελίτ είναι να επιβάλλει το Ισλάμ προς πολτοποίηση και διάλυση των ευρωπαϊκών κοινωνιών.

Δεν είναι περίεργο γιατί τόσοι πολλοί "Γερμανοί" ηγέτες(κλασικοί πράκτορες οπως Ελλάδα μετα την Μεταπολίτευση, ετσι και εκεί μετα το 1945) τάσσονται ανεπιφύλακτα στην μετάβαση της χώρας τους σε ένα ισλαμικό κράτος ?

Η Claudia Roth υπηρετεί σήμερα ως Αντιπρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής (Πράσινο Κόμμα). Σε παλαιότερη συνέντευξή της, επαίνεσε την Τουρκία για τους ανθρώπους και τη φιλοξενία και αναφέρε ότι αισθάνεται την Τουρκία σαν δεύτερη πατρίδα της.

Σε πρωτοφανείς δηλώσεις της αναφέρθηκε στο τεράστιο θέμα των μουσουλμάνων λέγοντας, «Δεν χρειαζόμαστε πια τους Γερμανούς ψηφοφόρους στην πραγματικότητα σε λίγα χρόνια θα είναι μειοψηφία καθώς ούτως ή άλλως, η Τουρκία πρόκειται να αποστείλει εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους εισβολείς στη Γερμανία και την ΕΕ».

Το παρακάτω απόσπασμα από το βίντεο που ακολουθεί χρονολογείται (2008), αλλά δείχνει πόσο έχει διαμορφωθεί εδώ και καιρό το πολιτικό τοπίο της Γερμανίας που ηγείται της εκστρατείας αποευρωποίηση της Ευρώπης. Στο δεύτερο κλιπ στο βίντεο κάνει αναφορά για την χωρίς «κανένα όριο» παράνομη μεταναστευτική πολιτική και τις προσπάθειες να καλέσει την Τουρκία στην Ε.Ε. και να προωθήσει την πλήρη ελευθερία των θεωρήσεων για τους Τούρκους του κόμματός της.

Η Roth είναι γνωστή για το γεγονός ότι αγωνίστηκε στην αρχή της καριέρας της για την εκστρατεία : «Ποτέ ξανά η Γερμανία» και υποστηρίζει αντιφασίστες και αριστερές ομάδες εξτρεμιστών. Η «Πράσινη Νεολαία» του γερμανικού Κόμματος των Πρασίνων έχει επαινέσει την πυρκαγιά-βομβαρδισμό τρομοκρατών στην Δρέσδη, (Bomber Harris, κάνει και πάλι!), την ούρηση ή κάψιμο γερμανικών σημαιών, απαιτώντας την κατάργηση της Γερμανίας ως έθνος και την προστασία ξένων βιαστών και δολοφόνων κατηγορώντας όσους αντιδρούν σαν… απάνθρωπους, (τι μας θυμίζει αυτό ?)

Η Roth, συν-πρόεδρος του κόμματος των Πρασίνων τύπου ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πρόσφατα σε τουρκική εφημερίδα ότι, «Αυτό που οι πρόγονοί μας απέτυχαν να κάνουν με τον πόλεμο, θα επιτευχθεί με τη νοημοσύνη μας». Καταλαβαίνετε τώρα τι σκοπό έχουν όλα αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια και που μας οδηγούν ?

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

CLAUDIA ROTH : ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΑΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats