22 Μαΐ 2016

ΠΗΓΑΝ στο ΦΕΓΓΑΡΙ; – Τι ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ οι ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ; (video)

ΠΗΓΑΝ στο ΦΕΓΓΑΡΙ; – Τι ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ οι ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ; (video)

Πήγαν στην Σελήνη; Πάτησαν το πόδι τους στην επιφάνειά της; Μεγάλη μερίδα του κόσμου θεωρεί ότι πήγαν, υπάρχουν εξάλλου αποδείξεις! Μία άλλη μερίδα υποστηρίζει το αντίθετο. Τώρα δίνεται η ευκαιρία στους ίδιους τους αστροναύτες να απαντήσουν…

γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η κάθε πλευρά θεωρεί ότι έχει το δίκιο το με το μέρος της. Όμως, υπάρχουν πάρα πολλές ενδείξεις ότι αυτό το επιχείρημα δεν έγινε ποτέ.

Επιπλέον η Κίνα υποστηρίζει αυτή την άποψη καθώς, όταν έστειλε το Yutu στην Σελήνη το 2013, δεν βρήκε αυτά που ισχυρίζονται οι αμερικάνοι ότι άφησαν εκεί που προσεληνώθηκαν.

Τώρα, φαίνεται πως δόθηκε η ευκαιρία στους γνωστούς αστροναύτες να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα και, μάλιστα, τους βάζουν να ορκιστούν στην Αγία Γραφή.Δείτε τι απάντησαν:

Επιπλέον, δείτε και αυτό:

diadrastika
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΠΗΓΑΝ στο ΦΕΓΓΑΡΙ; – Τι ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ οι ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ; (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer feedburnerBack to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΗΔΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

OΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΑΤΟΥΝ .Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).facebook.complugins-like