22 Μαΐ 2016

Οι Αμερικανοί στέλνουν πλοίο στο Αιγαίο και κάτι “ψήνουν” με τους Τούρκους

Οι Αμερικανοί στέλνουν πλοίο στο Αιγαίο και κάτι “ψήνουν” με τους Τούρκους

“Και οι ΗΠΑ στέλνουν πλοίο στο Αιγαίο” τιτλοφορείται δημοσίευμα στη Milliyet αναφορικά με την τελευταία Σύνοδο των Υπoυργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.To Militaire.gr έχει γράψει σχετικά με την πρόθεση των Αμερικανων να αναβαθμίσουν σημαντικά την παρουσία τους στο Αιγαίο.

Στη συνάντηση που είχε, στο πλαίσιο της Συνόδου, ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μ. Τσαβούσογλου με τον Αμερικανό ομόλογό του Τ. Κέρι συζήτησαν για την κατάσταση στη Συρία, τον αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας και τις εξελίξεις στο Ιράκ.

Επίσης, σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο της παρεμπόδισης των προσφυγικών – μεταναστευτικών ροών στο Αιγαίο , οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να στείλουν πλοίο στο Αιγαίο.

Τέλος, επισημαίνεται ότι ένα από τα ζητήματα που συζητήθηκαν στη Σύνοδο είναι η ανταλλαγή πληροφοριών, η οποία δεν λειτουργεί ορθά, εξαιτίας των προβλημάτων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι “ενώ Ελλάδα και Τουρκία βρίσκονται σε συζητήσεις για τα σύνορα στο Αιγαίο, από τις 28 χώρες του ΝΑΤΟ, oι 22 χώρες που ανήκουν στην Ε.Ε., εξετάζουν τρόπους επίλυσης της κατάστασης αυτής, που περιορίζει το πεδίο δράσης του ΝΑΤΟ”.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι Αμερικανοί στέλνουν πλοίο στο Αιγαίο και κάτι “ψήνουν” με τους Τούρκους
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications