Τα κατάφεραν στην τρίτη προσπάθεια οι σατανιστές? εξαφάνιση 13χρονου κοριτσιού στα Πατήσια

Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου εξαφανίστηκε από γειτονιά στα Πατήσια η 13χρονη Νικολέτα Ν., με συμμορια το «Χαμόγελο του Παιδιού» να προχωρά σήμερα, Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν εισαγγελικής εντολής, τι δεν την αρπαξαν αυτοι για σατανικη τελετή ? .

Τα κατάφεραν στην τρίτη προσπάθεια οι σατανιστές ? ειναι το τριτο περιστατικό αρπάγης την ιδια εβδομαδα και ιδιας ηλικιας πανω κατω : Προσπάθησαν να αρπάξουν 12χρονη από στάση λεωφορείου που "ξεχασαν" να το βγαλου fake news

Eνδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Νικολέτα Ν. έχει ύψος 1.50 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι, γκρι φόρμα και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Γιατι δεν ρωτανε την lifo των ιουδαιων αυτοι θα ξέρουν , που το 2019 ηξεραν πως η δολοφονια της Αρέτης απο σατανιστες και κουκουλωμα και απο την αστυνομια ειναι "θεωρια σατανισμου" όπως λενε το "θεωρια συνομωσιας" , και που ξερουν αυτοι οτι δεν την δολοφονησαν σατανιστες αν δεν ειναι οι ιδιοι σατανιστες ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications