Δεύτερο περιστατικό αρπάγης την ίδια εβδομάδα: Προσπάθησαν να αρπάξουν 12χρονη από στάση λεωφορείου!

Μετα το "Δεν πρόλαβαν να το βγαλουν fake και να κουκουλωθεί το θέμα: μαύρο βαν ήθελε να αρπάξει 15χρονη!" ψάχνουν απεγνωσμένα τέτοιες ηλικίες οι ελληνόφωνοι για σφάξιμο σε σατανικές τελετές που ετοιμάζουν για τους νέους κτηνώδες υπηρέτες τους υπουργούς κτλ, διότι θελουν να εχουν επίγνωση τι γίνεται ώστε να βγάζουν πιο πολύ Αδρενόχρωμα , όταν ειναι μωρά δεν καταλαβαίνουν τίποτα

Ένα νέο περιστατικό συνέβη στην Εύβοια, προκαλώντας αναστάτωση σε χωριό και συγκεκριμένα στην Τριάδα του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.

Τον τρόμο έζησε μια 12χρονη μαθήτρια που γλίτωσε χάρη στην ψυχραιμία της, τα χειρότερα. Το ανήλικο κορίτσι περίμενε στη στάση όταν την πλησίασαν δυο άγνωστα άτομα.

Επέβαιναν σε αυτοκίνητο τύπου station, με φιμέ τζάμια και κινήθηκαν προς το μέρος της για να την αρπάξουν. Η 12χρονη κατάλαβε αμέσως τον κίνδυνο και πρόλαβε να βάλει τις φωνές τρέποντας σε φυγή τους άγνωστους.

Αμέσως η ανήλικη ενημέρωσε τους γονείς της, που έσπευσαν στο ΑΤ Ψαχνών να κάνουν καταγγελία, ενώ η ανήλικη περιέγραψε τρομοκρατημένη τα όσα συνέβησαν.

Πλέον οι Αρχές κανουν πως ερευνούν την υπόθεση για να μην φτάσουν στα ίχνη των δραστών που θα ειναι οι γνωστοι ψωροσατανο-αναρχο-συμμορητες των ελληνοφωνων που βγηκαν για ψαρεμα, ποιες αρχες? αυτες που παιρνουν εντολες απο ιδιους? και δεν κανει εντύπωση σε κανεναν που βγάζουν fake και θεωρίες συνωμοσίας και ότι έχει σχέση και με σατανισμό (χωρις να ρωτάει κανεις που τα ξερουν αν δεν ειναι οι ίδιοι σατανιστές? ) και δεν ξανα έπιασαν σατανιστές απο το 1990 οι λεγόμενες αρχές ενω έχουν και σατανικη σελιδα στο facebook, και σταματησαν την καταγραφη ποσα παιδια χανονται καθε χρόνο σε Ευρωπή και Αμερικη εδώ και κατι χρονια .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications