Τα UFO και οι εξωγήινοι συνδέονται με τη μετά θάνατον ζωή τα NDEs,  και με άλλη διάσταση

Μέτα απο τοσο καιρό το κατάλαβαν αυτο κάποιοι , αν και εντελώς επιφανειακά και πως αν δεν μάθουν να ξεχωρίζουν το κακό απο κάλο ειναι καταδικασμένοι ακομα οι συγγενείς τους εις στην Γη, ποσό δε να έχουν πάρει το δρόμο κακού και να έχουν γίνει ένα με φυλές του κακού, μια που κατάλαβε ότι το θέμα εχει αλλες προεκτάσεις ειναι η Leslie Kean (εικονα), γνωστή για την εκτεταμένη έρευνα για τα UFO

Λεει για την πολύπλευρη φύση αυτών των συναντήσεων σε ένα podcast με τον Chris Letho. Σύμφωνα με την Leslie, υπάρχουν δύο διακριτές πτυχές του φαινομένου των UFO. Η πρώτη είναι η φυσική πτυχή, που περιλαμβάνει UFO που ανιχνεύονται στα ραντάρ και προσεγγίζονται από τον στρατό με παραδοσιακό τρόπο. Ωστόσο, υπογραμμίζει επίσης το δεύτερο, πιο αινιγματικό στρώμα εμπειριών UFO.

Η Leslie είπε στον Lehto ότι είναι ολοένα και πιο σίγουρη ότι υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ των υπερφυσικών, των εμπειριών θανάτου και των ανεξήγητων θεάσεων, τα πιο παραφυσικά στοιχεία του φαινομένου των UFO φαίνεται να έχουν κάποια σχέση με αυτό που περιγράφουν οι άνθρωποι σε εμπειρίες παρ' ολίγον θανάτου και άλλους τύπους δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα ως προς τις ανώμαλες εμπειρίες που έχουν οι άνθρωποι που σχετίζονται με τη συνείδηση.

Η Leslie εικάζει ότι μπορεί να υπάρχει σύνδεση μεταξύ των UFO και κάποιας μορφής εναλλακτικής διάστασης που υπάρχει πέρα από τα όρια των πέντε αισθήσεών μας. Αυτή η διάσταση, προτείνει, μπορεί να επικαλύπτεται με τη δική μας, παρέχοντας μια πιθανή εξήγηση για τις μυστηριώδεις και συχνά ανεξήγητες πτυχές των φαινομένων των UFO.

Η σύνδεση μεταξύ του παραφυσικού και των UFO μας οδηγεί στο Skinwalker Ranch. Το 2007, ο James Lacatski, ένας επιστήμονας στην Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας (DIA) ενδιαφέρθηκε για το Skinwalker Ranch. Η επίσκεψή του στο ράντσο τον οδήγησε να πιστέψει στην ύπαρξη παραφυσικών φαινομένων, συμπεριλαμβανομένων των UFO, των φαντασμάτων και των τεράτων. Μοιράστηκε την εμπειρία του με τον γερουσιαστή της Νεβάδα, Χάρι Ριντ, οδηγώντας στη δημιουργία του AAWSAP .

Το 2017, η Leslie δημοσίευσε μια ιστορία στο New York Times των μισανθρωπων (για αυτους προφανως δεν εχει καταλαβει τιποτα αν και αυτοι έχουν σχεση με τα UFO απο κακη πλευρα και ειναι εισβολεις εδώ ), σχετικά με ένα πρόγραμμα UFO του Πενταγώνου που ονομάζεται "AATIP", χωρίς να αναφέρει το AAWSAP ή τις παραφυσικές του έρευνες. Αυτό οδήγησε στο ενδιαφέρον του κοινού για τα UFO, αλλά σύμφωνα με τον πρώην ανάδοχο της AAWSAP Colm Kelleher, η αληθινή ιστορία ήταν σε μεγάλο βαθμό κρυμμένη.

Κάποιοι μάλιστα ενημέρωσαν το Κογκρέσο για θέματα που σχετίζονται με τα UFO, προκαλώντας σάλο στους εκλεγμένους αξιωματούχους και στα μέσα ενημέρωσης. Ο Jay Stratton, ένας απόφοιτος του AAWSAP/Skinwalker Ranch, παρείχε πληροφορίες για τα UFO σε γραφείο Τύπου του Πενταγώνου και ήταν επικεφαλής μιας Task Force UFO του Πενταγώνου κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Τραμπ.

Η Leslie λέει ότι είναι κρίμα που ολόκληρη η περιοχή του παραφυσικού είχε κακή φήμη επειδή τόσοι πολλοί απατεώνες αναμείχθηκαν σε αυτό. Και παρομοίως, ο αριθμός των ψευδών εμφανίσεων UFO οδήγησε τους επιστήμονες να μην λαμβάνουν τις αναφορές όσο σοβαρά θα έπρεπε. Λέει ότι χρειάζεται περισσότερη διερεύνηση και των δύο φαινομένων για να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Πρόσθεσε ότι υπάρχουν σημαντικές αναφορές UFO, όπως η θέαση στο Stephenville του Τέξας, το 2008 που πρέπει επειγόντως να επανεξεταστει.

Ο Leslie λέει ότι αυτή τη στιγμή, η έρευνα για τα UFO λαμβάνεται πιο σοβαρά από ό,τι εδώ και δεκαετίες, αλλά η επιστημονική έρευνα για τη ζωή μετά τον θάνατο σχεδόν αγνοείται. «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι το Ινστιτούτο Bigelow για Μελέτες Συνείδησης [BICS], το οποίο ιδρύθηκε από τον Robert Bigelow, διεξάγει έρευνες για όλα αυτά τα ερωτήματα», είπε.

Το ράντσο απέκτησε φήμη τη δεκαετία του 1990 όταν αγοράστηκε από τον κ. Bigelow, ο οποίος χρηματοδότησε μια σειρά από μελέτες για τα φαινόμενα που αναφέρθηκαν στο ράντσο. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το ράντσο είναι ένα hotspot για εξωγήινη δραστηριότητα. Σε μια συνέντευξη με τον βραβευμένο δημοσιογράφο George Knapp, ο Bigelow μοιράστηκε τις προσωπικές του εμπειρίες που του κίνησαν το ενδιαφέρον για τη μετά θάνατον ζωή, καθώς και για τα UFO. Μίλησε για πιθανούς δεσμούς μεταξύ της έρευνας της συνείδησης και των UFO. Μίλησε επίσης για τους κινδύνους από την προσπάθεια δημιουργίας επικοινωνιών με το άγνωστο.

"Αυτό έκανα κυρίως, εκτός από το ράντσο σκινγουόκερ εδώ και 20 χρόνια, καθώς ο διαστημικός κόσμος ήταν τεράστιος στη ζωή μου για να επιδιώξω το κλασικο τροπο που χρησιμοποιεί πυραύλους για να σε φτάσει εκεί. Δεν περιμέναμε να συμβεί κάτι τέτοιο . Αυτό είναι το ιερό δισκοπότηρο και είναι διαφορετικό από το δεύτερο ιερό δισκοπότηρο. Υπάρχει κάποιο μέρος της συνείδησής σας που επιβιώνει από τον σωματικό σας θάνατο . Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Αυτή είναι μια τεράστια ιστορία. Αυτό είναι γιγαντιαίο.”

«Να προσέχεις λίγο τι εύχεσαι. Έτσι, εκ πρώτης όψεως, η επικοινωνία ακούγεται υπέροχη και αυτό παρεμπιπτόντως έχει δοκιμαστεί στο μαντείο των Δελφών. Έτσι, αυτό δεν ειναι μέσω των ηλεκτρονικών και χρησιμοποιώντας κάποιο είδος ηλεκτρικής συσκευής για να προσπαθήσετε να έχετε κάποιο είδος επικοινωνίας. Και ξέρετε ότι η επικοινωνία μπορεί να είναι σε όλα τα διαφορετικά είδη επιπέδων. Μπορεί να υπάρχει επικοινωνία που απλώς σας προκαλεί συνειδητοποίηση».

Η ερευνητική ομάδα του Bigelow, με επικεφαλής τον Colm Kelleher, τον επιστημονικό διευθυντή και βιοχημικό του ινστιτούτου, κατέγραψε τα δικά τους παραφυσικά γεγονότα, σύμφωνα με ένα βιβλίο του 2005 «Hunt for the Skinwalker», των Δρ. Kelleher και Knapp.

Ο Bigelow είπε ότι είδε «διαδιάστατες» δυνάμεις να παίζουν μέσω πυλών σε ορισμένα παραφυσικά hot spots όπως το Skinwalker. Αλλά είπε επίσης ότι επισκεπτόταν συχνά το ράντσο χωρίς να έχει βιώσει το είδος των ανατριχιαστικών γεγονότων που ανέφεραν άλλοι, σαν να επέλεγε κάποια νοημοσύνη τους ανθρώπους . Στο πλαίσιο του Μορμονισμού, η έννοια των πολλαπλών διαστάσεων της πραγματικότητας που χωρίζονται από έναν πνευματικό ιστό γνωστό ως «το πέπλο» είναι ουσιαστική. Σε αυτές τις διαστάσεις, υπάρχουν κόσμοι που κατοικούνται από ανθρώπους που είναι εξωγήινοι στη Γη. Το ταξίδι μεταξύ αυτών των διαστάσεων θεωρείται δυνατό μέσω της δύναμης του Θεού η μέσω της δύναμης του Σατανά.

Ο David Grusch, ένας δημοφιλής πληροφοριοδότης UFO, ισχυρίστηκε ότι το 1945, οι Ηνωμένες Πολιτείες αναχαίτησαν ένα μυστηριώδες σκάφος που ανακτήθηκε αρχικά από τις δυνάμεις του Μουσολίνι στην Ιταλία το 1933 (απο τους φασιστες δηλαδή για αυτο τον κρεμασαν οι δημοκρατες για να μην ερθει σε επαφη με θεους στην εικονα οπως οι Γερμανοι αλλα το ποπολο δεν εχει παρει χαμπαρι τιποτα και πως ολα αυτα που ακουει απο τους μισανθρωπους ως κακο έχουν σχεση με μεταφυσικα θεματα και πως οι ιδιοι εκαιγαν στην πυρα οποια ειχε επαφες με τους "θεους" η ηταν εξυπνος αρα ησαν απεσταλμενος των θεϊκών δυνάμεων ). Ως απόδειξη αυτού του εκπληκτικού γεγονότος, ο Grusch παρουσίασε ένα χειρόγραφο ιταλικό σημείωμα που περιείχε μικρά σχέδια στο κάτω μέρος. Αυτό που έκανε αυτή την αποκάλυψη ακόμη πιο ενδιαφέρουσα ήταν η υπονοούμενη ανάμειξη του Βατικανού, υποδηλώνοντας ότι η θρησκευτική συμμορια του κακου όχι μόνο γνώριζε την ύπαρξη εξωγήινων αλλά συμμετείχε ενεργά στην καταστολή αυτών των πληροφοριών.

Ο Grusch έκανε ισχυρισμούς δηλώνοντας ότι αυτές οι οντότητες μπορεί να είναι εξωγήινες ή υπερδιάστατες, ή πιθανώς και τα δύο. Ο αστρονόμος και ερευνητής UFO Jacques Vallée δηλώνει ότι τα UFO και τα σχετικά γεγονότα παραφυσικής φύσης περιλαμβάνουν επισκέψεις από άλλες «πραγματικότητες» ή «διαστάσεις». Η ιδέα προτείνει ότι αυτές οι εναλλακτικές πραγματικότητες υπάρχουν χωριστά αλλά παράλληλα με τη δική μας. Στο βιβλίο του 1975 «The Edge of Reality», οι Vallée και Hynek εξέτασαν τη δυνατότητα αυτού που αποκαλούν «συμπλεγόμενα σύμπαντα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications