Δημοσιογράφος αποκαλύπτει  τεράστιο  εξωγήινο  διαστημοπλοίο που δεν γίνεται να το μεταφέρουν

Υπάρχει ένα τεράστιο UFO θαμμένο στη Γη, κρυμμένο από τα μάτια του κοινού.

Πριν από τις ακροάσεις του UAP στο Κογκρέσο το 2023, στην εκπομπή του Jay Anderson “Project Unity”, ο βραβευμένος ερευνητής δημοσιογράφος Ross Coulthart έριξε μια βόμβα. Αποκάλυψε ότι υπάρχει ένα τεράστιο ΑΤΙΑ στην κατοχή των Ηνωμένων Πολιτειών που δεν μπορεί να μετακινηθεί και γνωρίζει τη θέση του σκάφους.

Ο Ρος ανέφερε την ύπαρξη μη ανθρώπινης νοημοσύνης που εμπλέκεται με τη Γη για μεγάλο χρονικό διάστημα και την ανάκτηση ορισμένων αντικειμένων, αλλά δεν μπόρεσε να αποκαλύψει συγκεκριμένες λεπτομέρειες λόγω ανησυχιών για την αποκάλυψη προηγμένων τεχνολογιών.

“Εντάξει, ο κόσμος θα αμφισβητήσει αυτό που θα πω. Κι αν κάποια από αυτά είναι τόσο μεγάλα που δεν μπορούν να μετακινηθούν; [Είναι] τόσο μεγάλα που έχτισαν ένα κτίριο πάνω από αυτά σε μια χώρα εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ξέρω ότι αυτό ακούγεται παράλογο, μπορείτε να τους ακούσετε τώρα, τους αιμοσταγείς διαψευστές. Ας δούμε τι θα συμβεί. Ας εξετάσουμε αυτούς τους ισχυρισμούς ενώπιον του Κογκρέσου”, δήλωσε ο Ρος.

Υπογράμμισε τη σημασία της εξέτασης των συνεπειών, εάν κάποιοι από τους ισχυρισμούς, όπως αυτοί του Ντέιβιντ Γκρας, αποδειχθούν αληθινοί. Αναφέρει συγκεκριμένα την ιδέα ότι ορισμένα αντικείμενα μπορεί να είναι πολύ μεγάλα για να μετακινηθούν, κάτι που ο Άντερσον βρίσκει εκπληκτικό. Ο Coulthart αποκάλυψε στον Anderson ότι μοιράστηκε αυτή την πληροφορία για πρώτη φορά στη συνέντευξη.

Επιπλέον, στο τέλος της συνέντευξής του, ο Coulthart ισχυρίζεται ότι γνωρίζει την ακριβή τοποθεσία αυτού του γιγαντιαίου UFO. Είναι βέβαιος ότι αυτή η πληροφορία θα βγει στη δημοσιότητα μια μέρα.

Είναι πραγματικά ενδιαφέρον, διότι είναι απολύτως εντυπωσιακό το γεγονός ότι διατηρείται ως μυστικό. Φανταστείτε να έχετε ένα αντικείμενο που είναι τόσο μεγάλο, που δεν είναι δυνατόν να το μετακινήσετε. Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του “The UFO Podcast”, ο οικοδεσπότης Andy συμμετείχε σε μια προκλητική συζήτηση με τον Ross. Η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από τη μυστικότητα που περιβάλλει τις θεάσεις UFO και τη γνώση της κυβέρνησης. Ο Ρος, ο οποίος έχει βαθιά γνώση του θέματος, μοιράστηκε την άποψή του σχετικά με το γιατί ορισμένες λεπτομέρειες παραμένουν μυστικές.

Ο Άντι ρωτησε την τοποθεσία του τεραστιου μυστηριώδους σκάφους τον Ρος και αν θα μπορούσε να αποκαλύψει πού ειναι το σκάφος. Ο Ρος απάντησε: “Δεν μπορώ να σας πω τη χώρα στην οποία βρίσκεται, δεν είναι η Αμερική. Αλλά αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο τόπος όπου φυλάσσεται χρησιμοποιείται για έναν άλλο σκοπό που είναι ένας εγκωμιαστικός σκοπός. Οι απλοί λόγοι είναι ότι υπάρχουν και άλλες χρήσεις για τον τόπο όπου φυλάσσεται αυτό το αντικείμενο και θα μπορούσαμε να καταλήξουμε σε ένα σενάριο τύπου Area 51 αν βγειτε και πειτε που ειναι (οτι δηλαδη έχουν φτιαξει βαση γυρω απο απο σκαφος ωστε να μην μπορει να παει κανεις ).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications