Δεν πρόλαβαν να το βγαλουν fake και να κουκουλωθεί  το θέμα:  μαύρο βαν ήθελε να αρπάξει 15χρονη!

Η ψυχραιμία μιας 15χρονης που δέχθηκε πρωτοφανή επίθεση από έναν παιδεραστη σε βαν στη Ραφήνα ο οποίος ήθελε να την αρπάξει και ασέλγησε σε βάρος της ήταν σημαντική

Τα στελέχη της ΕΛΑΣ που κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες μεχρι να πάρουν εντολή να τον αφήσουν ελευθερό καθως θα ανηκει στην γνωστή κομμουνιστο-ράτσα που εχει τετοιες τασεις μεταξυ αλλων, (τα ιδια βδελυρα γενη που τσιριζουν για ρατσιστες που ειχαν μαζεψει στα ξερονησια και εχουν μεγαλη ιστορια για αρπαγη παιδιων που παει πισω στο μεσαιωνα ).

Το περιστατικό συνέβη χθες όταν η ανήλικη βρισκόταν σε δρόμο της Ραφήνας. Ο άνδρας άνοιξε την πόρτα του μαύρου βαν στο οποίο επιβιβαζόταν και θέλησε να αρπάξει το κορίτσι. Όμως, δεν περίμενε την αντίδρασή της καθώς η 15χρονη άρχισε να φωνάζει για βοήθεια ενώ άρχισε να χτυπά το μιασμα για να ξεφύγει.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση. Το ύποπτο φορτηγάκι εντοπίστηκε από κάμερες της περιοχής όπως και ο δράστης της επίθεσης ο οποίος οδηγήθηκε στο τμήμα της περιοχής και συνελήφθη με τις κατηγορίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δεν πρόλαβαν να το βγαλουν fake οι ελληνοφωνοι (όπως έχουν ξανα κανει το 2019 Ψευδής η ιστορία απόπειρας απαγωγής παιδιών με άσπρο βαν έλεγαν τοτε ) πριν γίνουν όλα αυτά, και τώρα θα δινουν εντολές να μην γινει γνωστο το όνομα και να αφησουν ελευθερο το μιασμά

Μάλιστα ο αλλος ο Παπαδακης λέει ότι αυτο πως ενα βαν πηγε να αρπαξει ενα παιδι ειναι αστικος μυθος! αυτα τους λενε οι ελληνοφωνοι στα κανάλια? και συνεχιζει πως αυτη την φορα ειχαμε ενα τετοιο περιστατικο στην Ραφημα (απο αυτο που ειναι μυθος και καλα και fake) που επιβαβαιωνεται και απο την αστυνομια, αφου δεν προλαβαν να δωσουν εντολή να πουν πως ποτε δεν εγινε κατι τέτοιο και λένε θεωριες συνομωσιας και fake news, Παπαδακης για βαν που αρπαζουν παιδια: αρα δεν ειναι μυθος ! και που να ηξερε πως τιποτα δεν ειναι μυθος οπως το εχει στο μυαλο του και οπως του εχουν μαθει οι ελληνοφωνοι σε αυτο κοσμο, μυθος = μυστικο και οχι fake....χαλασε η σατανικη τελετή των ελληνοφωνων που το μενου ειχε σφαξιμο της 15χρονης για να πιουν το αιμα οι νεοι υπηρετες τους υπουργοι δικαστες κτλ? η θα την εστελαν στην (επισημη) χωρα τους ? ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications